מגדלי עזריאלי

ושוב האנטנה..

היא פשוט יפה, לא? אני אישית מכור

Secular

New member
וואו,תמונות אדירות!!!!!!!!

ממש תמונות אומנותיות,מאיפה הכישרון הזה לצילום?!

ת´אמת חשבתי ממש לא משהו..

פעם ראשונה שצילמתי בחיים שלי... גיליתי שזה דיי נחמד.. תודה רבה!

איך אני אוהב את המסכים החדשים

ששמו בת"א.. ראיתי בנתיים ליד עזריאלי (בתמונה), ליד סבידור, וליד הגייט..

חוד המשולש - עד למעלה

זהו, אני רק חייב להגיד שאני צריך לחזור לשם ולצלם נורמלי, והפעם גם עם זום, אז לא לקחת את זה כמיצוי של העיניין..

TheIllustrator

New member
תמונות מאד נחמדות.

ויש גם כמה מזויות מאד מעניינות... אבל באמת, האיכות לוקה בחסר, וגם המעבר לקובף JPG לאחר הוספת הכיתובית, רק פגע באיכות התמונה.
חבל. בכל מקרה, ספר לנו על ההתלבטות בקניית המצלמה הדיגיטלית? מה אתה צריך? מה רוצה? יש תקרה לכמה שאתה מוכן להוציא? מה אתה פחותא או יותר מחפש? אולי נוכל לעזור.

קניתי בסוף היום בערב..

Canon PowerShot A30 אם זה אומר משהו למישהו... 1.2 מגה-פיקסלז, 6X זום (3 אופטי + 3 דיגיטלי).... זהו.. לא כ"כ ידעתי מה לבחור, ונמאס לי להתחבט (כבר כמה שבועות) אז קניתי וזהו.. מישהו מכיר את הדגם

TheIllustrator

New member
תתחדש! ../images/Emo13.gif

עכשיו מצפות לנו עוד עשרות תמונות גם ממך, עמוס?
מדוע בחרת דווקא בדגם? מה אתה מתכוון לצלם בעיקר? המצלמה שרכשת עושה רושם מאד חיובי ונחמד, אני נתקלתי בדגם בעבר(סתם כשהעפתי מבט על מצלמות דיגיטליות), אולם צריך לראות את התמונות. לא חושב שיצא לי עדיין לראות תמונות שנלקחו במצלמות בעלות פחות מ-2+ מגה-פיקסלס. אגב, יש לה זום מאד נחמד.
כמה היא עלתה, היכן רכשת, ובאיזה סוג סוללות היא משתמשת? מדוע לא ביצעת את רכישת המצלמה בחו"ל?(העלות בארץ גבוה יותר, לצערנו)

אם הייתי קונה בחו"ל..

לא הייתי כול לקבל שירות. קניתי בחנות בשם "צילום-בס" שנותן שירות והדרכה טובים מאוד.. ובשביל זה היה שווה לי לשלם את התוספת.. כרגע אני מתכוון לצלם בעיקר בניינים גבוהים
ואולי גם טבע.. המצלמה עלתה לי 1790 ש"ח וקניתי יחד עם המצלמה (שמשתמשת ב-4 סוללות רגילות) מטען לבטריות.. אני אוהב CANON מנסיון שיש לי איתם, והזום נראה לי טוב.. דווקא בהתחלה היה חשוב לי האיכות יותר מהכל, אבל בחנות הוא צילם איתה ועם 2 מגה פיקסלז וזה לא נראה לי הבדל שבגללו אני ישלם עוד. המצלמה אומנם עלתה הרבה יחסית ל- 1.2 מגה פיקסלז, אבל יש לה זום טוב מאוד והיא נוחה וקומפקטית.. והבחלט אפשר לצפות למסות גדולות של תמונות מת"א והאיזור, חיפה, רחובות (!) וכל מה שיבוא..

למעלה