מגדלי אמסטפים.... ?
....

• פותח הנושא yaez
  • פורסם בתאריך

yaez

New member
מגדלי אמסטפים.... ? ../images/Emo7.gif....

שלום לכם ברשותי כלבת אמסטף בת כ 6 ומיותר להבהיר כמה אנחנו קשורים אליה. אנחנו זוג בני כ 32 עם ילדים בני כ 3+ שכולנו מאוד מסתדרים עם הכלבה ומאוד אוהבים אותה. הבעיה מתחילה כאשר מישהו לא מוכר מגיע הביתה ואז קיים החשש איך היא תגיב כלפיו. ולכן לעיתים אנחנו קושרים אותה למרות שבאיזשהו מקום זה לא בסדר. הייתי רוצה לקבל הנחיות או לנסות לאלף אותה כך שאוכל להיות רגוע לגבי ההתנהגות שלה. איפה אוכל לקבל ייעוץ, אילוף בגיל כזה או מה אוכל לעשות ? תודה לכל

ניל´´י

New member
כנס לנענע, לפורום האמריקאן פטיבול

אחד הכותבים הינו דידי קפלן רכז הגידול של גזע האמסטפים בחוג הישראלי לטריירים. בנוסף פעם בחודש נערך מפגש של החוג לפיט+אמסטף בדרך כלל בשבתות בחי כיף בראשל"צ, עורכים שם מידי פעם הרצאות ע"י מאלף, כדאי ושווה להגיע!!! משפחות עם ילדים וכלבים מגיעים, האווירה נהדרת ואין מתחים בין הכלבים.

האם היא עברה אילוף ?

לא ברור אם הכלבה שלכם עברה אילוף או לא, לכן כדאי להתייעץ עם מאלף, בתור כלבה בת שש אתם אמורים להכיר אותה היטב, אם יש חשש שהיא תתקוף אנשים זרים, לא להפגיש אותה עם האורחים, אם יש לה לפעמים התנהגות לא צפויה ונטיה לתקוף, אל תשאירו אותה לבד עם הילדים ללא השגחה.

yaez

New member
עברה אילופון

שלום הכלבה עברה אילוף לא משמעותי ברור לי המצב שלה לגמרי אני מחפש פתרונות שמבחינתי זה שם וטלפון של מאלף שיעזור לי בעניין.... אם אתם יודעים - אשמח תודה

ניל´´י

New member
היי גם לי יש תאומים בן ובת !!!!

השנים חולפות מהר והם כבר בני +28, זה כזה כיף לגדל תאומים... בזמנו היינו חברים בחברה להגנת הטבע והיינו יוצאים איתם לטיולים בכל הארץ, כשגדלו העדיפו ללכת למסיבות דיסקו ולא להצטרף לאבאמא .... יו איך הזמן טס לו...

למעלה