מגבר של גיטרת בס?

CKYbeer7

New member
מגבר של גיטרת בס?

יפגע אם יחברו אליו מחשב וישמעו דרכו מוזיקה?

נצלש

האם זה בסדר לחבר גיטרת בס למגבר גיטרה חשמלית מרשל 130 ואט? השאלה מתייחסת בהקשר של הקלטה לקיובייס באולפן ביתי..

HeavenlyB

New member
כן ולא

אפשרי לחבר, אבל הסאונד לא יהיה טוב. הוא גם לא יתפקד באותה רמה, ולכן יש סיכוי שתרצה להגביר לרמה שעלולה לפגוע במגבר.

אני אחדד

אני לא יכול לפתוח ווליומים גבוהים בבית. עד עכשיו ניגנתי עם החשמלית על וולים 2 - גג 3... אני לא מאמין שאעבור את רמת הווליום הזו עם הגיטרה בס. האם גם בווליומים כאלה זה יכול לפגוע במגבר?

randomO

New member
אני חיברתי גיטרה בס

למגבר פנדר 15 וואט (זבל אבל זה מה יש) וזה לא דפק אותו. מה שכן, אילו היו רק כמה מיקרים חד פעמיים.. אולי לאורך זה כן היה דופק אותו..

HeavenlyB

New member
כן ולא

אם יש חיבור ליין במגבר, אפשר לחבר, אבל הסאונד יהיה רע, מכיוון שזה מגבר לבס, שמיועד לתת סאונד שיחמיא לגיטרה בס.

CKYbeer7

New member
יש לו חיבור "ליין אווט" ואני מחבר את הלפטופ

יש למגבר 2 חיבורים תחת כותרת "input" יש "low" ויש "high" השאלה שלי היא לא לגבי איכות הסאונד אלה רק לגבי שמירה על תקינותו. למשל שמתי לב שכשאני מחבר את הלפטופ למגבר בזמן השהלפטופ מחובר לחשמל יש מן זמזום כזה. זמזום זה לא מופיע כאשר הלפטופ אינו מחובר לחשמל. זה מעורר אצלי תהיות בנוגע לסכנות אפשריות.

ככה

קודם כל מבחינת סאונד עדיף לחבר ישירות אפילו אם היה לך מגבר בס....כי בבית בתנאי אקוסטיקה לא משהו וציוד הקלטה לא משהו התוצאות ילכו לטובת הדיירקט! בלי קשר תדרים של בס יכולים לפגוע בצורה קשה במגבר גיטרה , וזה לגמרי מנסיון!! המגבר לא יוכל לסחוב את המיתרים הנמוכים לאורך זמן , וגם כמובן לא ישמע מדהים לגבי השאלה הראשונה , האם לחבר את היציאות למגבר בס.....אפשרי, אבל זה יהיה במונו וישמע מוזר

CKYbeer7

New member
כשאין. מסתדרים עם מה שיש.

דירה בגודל חצי חדר במרכז תל אביב אין כסף לרמקולים והפנימיים של הלפטופ אנטי מגניב מה רע? לחבר את המחשב למגבר של הבס לשבת בנחאת לשמוע היפהופ ולשן תגס.

HeavenlyB

New member
וכשאין סוכר, שמים מלח בקפה

מגבר בס מיועד להגברת בס. זה שהמילה מגבר מופיעה בשם שלו, זה לא אומר שהוא מתאים להגברת המוסיקה שיוצאת מהמחשב. בסופו של יום, אם אתה רוצה, תחבר. אם יהיה נזק, זה אתה שתשלם עליו, לא אנחנו. לכן אתה לא חייב לשמוע לעיצה שלנו.

למעלה