אני לא יכול לפתוח ווליומים גבוהים בבית. עד עכשיו ניגנתי עם החשמלית על וולים 2 - גג 3... אני לא מאמין שאעבור את רמת הווליום הזו עם הגיטרה בס. האם גם בווליומים כאלה זה יכול לפגוע במגבר?
יש למגבר 2 חיבורים תחת כותרת "input" יש "low" ויש "high" השאלה שלי היא לא לגבי איכות הסאונד אלה רק לגבי שמירה על תקינותו. למשל שמתי לב שכשאני מחבר את הלפטופ למגבר בזמן השהלפטופ מחובר לחשמל יש מן זמזום כזה. זמזום זה לא מופיע כאשר הלפטופ אינו מחובר לחשמל. זה מעורר אצלי תהיות בנוגע לסכנות אפשריות.
קודם כל מבחינת סאונד עדיף לחבר ישירות אפילו אם היה לך מגבר בס....כי בבית בתנאי אקוסטיקה לא משהו וציוד הקלטה לא משהו התוצאות ילכו לטובת הדיירקט! בלי קשר תדרים של בס יכולים לפגוע בצורה קשה במגבר גיטרה , וזה לגמרי מנסיון!! המגבר לא יוכל לסחוב את המיתרים הנמוכים לאורך זמן , וגם כמובן לא ישמע מדהים לגבי השאלה הראשונה , האם לחבר את היציאות למגבר בס.....אפשרי, אבל זה יהיה במונו וישמע מוזר
מגבר בס מיועד להגברת בס. זה שהמילה מגבר מופיעה בשם שלו, זה לא אומר שהוא מתאים להגברת המוסיקה שיוצאת מהמחשב. בסופו של יום, אם אתה רוצה, תחבר. אם יהיה נזק, זה אתה שתשלם עליו, לא אנחנו. לכן אתה לא חייב לשמוע לעיצה שלנו.