מגבר קליטה סלולארית

מגבר קליטה סלולארית

אני מעוניין לרכוש מגבר לקליטה סלולארית בממד.
איך אני יודע איזה מגבר הכי יתאים לי? יש כל מיני נתונים פשוט. המכשיר אל גי גי שלוש

החברת רשת פלאפון
שאר הבית אחלה קליטה. כשאני שם תפלא בחלון קולט טוב אבל בחדר פעם ככה פעם ככה

מגבר לא יעזור

צריך דיבורית עים אנטנה חיצונית כמו ברכב . כאשר אתה ניכנס לממד . תוקע את המכשיר ומיתחבר לאנטנה החיצונית . לא בלוטוס . אלה דיבורית שתוקעים
אם חשוב לך מאוד . יש טלפונים קבועים ששמים ברכב עם אנטנה חיצונית וסי2 שני תוקעים בו . או פני לחברת התיקשורת . יתקינו לך אנטנה חיצונית לתוך הממד
בהצלחה

היי קרמר תודה. הבעיה לרוב היא די מוזרה אני בעיקרון צריך

את ההגברה כי האינטרנט מהרשת הסלולארית חלש לי מאוד בממד. מתנתק כל הזמן עכשיו ליפעמים זה כי באמת הקליטה נעלמת אבל ליפעמים גם כשיש קליטה ואני שם תפלאפון בחלון האינטרנט מתנתק. וזה קורה רק בממד לכן אני צריך הגברה של העוצמה כדי שהאינטרנט מחברת התקשורת יהיה חזק

אין דבר כזה מגבר אלחוטי

(גם מגבר אנטנה עולה 300 ש"ח ) אתה צריך ליקלוט את התדר בסלו ולשדר אותו לממד . אין אפשרות לשדר את אותו התדר כי יהייה פידבק . צריך להמיר את התדר לתדר אחר . הפיתרון שנציאות החברות . אנטנה חיצוני עד הממד . וביציאה משדר קטן . שלא ניקלט באנטנה . אחרת יהייה פידבק
כמובן שזה עולה כסף . ואתה מוכן להשקיע כמה שקלים , ולא מאות שקלים נכון?

התקציב שלי זה 300 שקלים. השאלה אם זה יפתור את הבעיה

ואם כן אני לא יודע לאיזה נתונים להתייחס אני רק צריך לדעת לאיזה נתונים להתייחס ברכישה זה הכול.

אים אתה רוצה ליגלוש

אז דיבורית רכב לא תעזור . אולי לטלפון שלך ניתן לחבר אנטנה חיצונית . או בממד לא להישתמש בטלפון יותר פשוט

מה ייתן לי לא להשתמש בטלפון? אני צריך אותו שמה בגלל זה

שאלתי האם אנטנות מגבר כמו שרואים באינטרנט ב 300 500 שקלים ככה יפתרו לי את הבעיה ועל אילו נתונים להסתכל?

תיקנה לא טוב תחזיר

מעבר לפיתרון טוב . אני לא מכיר את המגבר הזה . תן קישור ניראה מה זה . וניעעץ

כמו שהיסברתי לך

יש אנטנה קליטה בחוץ על הגג . ואנטנה שידור בתוך החדר האטום .
המרחק צריך להיות גדול שלא יהייה פידבק . (הזנה חוזרת)
. אתה מבין בזה יכול להרכיב את המיתקן . בכול הדגמים יש אנונה כמו של טלויזיה

שמתקינים על הגג . בהצלחה

זה אתר מחו"ל

ניראה לי שיחרימו לך את משדר במכס . צריך רשיון לכול מכשיר . משדר
צריך אישור ממכון התקנים . חפש אתר בישראל . ולא בחו"ל

האתר לא משנה אני כן ירכוש מהארץ רק לדוגמת מכשירים

איזה נתונים אני צריך מה ההבד בין הזול ליקר ומה אני צריך

כשתירכוש מהארץ

תן קישור ניראה מה זה . הטוב ביותר קח הבייתה תנסה וניראה מה יתן
בהצלחה

אוקיי שוחחתי עם הרשת המעפילה. הוצא לי הדבר הבא

להוריד אפליקציה שלהם שייעודית לבעיה. לשים וויפי בחדר. להתחבר לוויפיי מהאפליקציה ולקבל ולהוציא שיחות גרכה והיא האפליקציה עובדת על הוויפי. בעיה בשיחות לא הייתה לי רק באינטרנט חלש ומתנתק כתוצאה מרשת נמוכה. בכך אופן שמתי וויפי בחדר ובא לציון גואל. למרות שאני לא מבסוט מוויפי בחדר שינה

למעלה