מגבר לחשמלית

NetGangsta

New member
מגבר לחשמלית

יש לי Fender Sratocaster ואני רוצה לקנות מגבר חדש... רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים בפורום על חברות של מגברים, איזה מגבר הכי טוב לדעתכם?

Jesus Wept

New member
הממ....

לא סיפקת מספיק נתונים. איזה מגבר יש לך עכשיו? כדי שתהיה מגמת עלייה ברמה, ובכמה כסף? ואיזה צליל אתה רוצה? מנגן ב- direct, או דרך מולטי? תראה, אני מסתפק ב-IBANEZ 15 קטן וחמוד, כי אני לא צריך יותר בבית. מה שאני מנגן עליו רוב הזמן (בחדר חזרות) זה מרשל JCM 900. אבל לזה אני בטוח שאין לך כסף או מקום בבית. ושוב, אתה מחפש מגבר טרנסיסטורים או ראש מגבר עם בוקסה? יש המון אפשרויות, איש. רק תתן מידע. רפיש.

NetGangsta

New member
תשובה

אני אוהב לנגן בלוז אבל בניגוד לזה אני גם מנגן הרבה Punk Rock כמו: Blink, NoFx... עכשיו יש לי Marshall MG15RCD כלומר 15W אני רוצה מגביר רגיל אבל חזק, אני לא מחפש "Head" אם אתם מבינים על מה אני מדבר.... אשמח לשמוע את תגובתכם...

yoni162

New member
well

לא אמרת כמובן את התקציב שיש לך, אז אני אצטרך להניח...טוב אפשר לדעת שאתה מתחיל לפי הטעם שלך, אז נגיד שיש לך תקציב למגבר בערך 1,500 נגיד. אתה מנגן בלוז, ויש לך סטראט, וילך עם זה טוב מגבר Fender Frontman25R, אבל זה לא יהיה שדרוג גדול מאוד...הייתי מציע שתחסוך קצת ותקנה איזה מגבר 30 וואט...

mocko

New member
ומה הוא אוהב הכי לאכול ? ../images/Emo13.gif

לא ברור הקשר בין מתחיל לבלוז .

NetGangsta

New member
...

קודם כל תגובה למוקו: אני לא מתחיל, אני מנגן שנתיים. העלתי את השאלה הזו כדי להתייעץ עם האנשים בפורום מה החברה הכי טובה לדעתם... ועכשיו לנושא, אני חשבתי אפילו ללכת לכיוון של ארבעים וואט... רוב היום אין אצלי אנשים בבית והייתי רוצה סאונד חזק שנשמע טוב. השאלה מה מצב המחירים... אין לי מושג!

The Exorcist

New member
40 וואט?

תנסה מרשל, פנדר, ליין 6, DOD, פיווי ובעצם יש לך הרבה אפשרויות... מצב המחירים הוא בין 1500 ל5000 ש"ח (אם אני זוכר נכון) זה תלוי בסוג המגבר (מנורות או טרנזיסטורים) ובמצב שלו (אם הוא יד שניה)

yoni162

New member
Marshall AVT50

כמו שהבנת, זה 50 וואט, מנורה בפריאמפ, 3000 ש"ח בחלילית.

גילדורי

New member
אני נוטה להסכים עם יוני

בקשר למרשל, ויש גם עוד אחד של 30W g-30rcd, מגבר נחמד. לדעתי כדאי מגבר של 40w - מה שיש לי וזה מספיק חזק בשביל לנגן בבית. ופשוט תלך לכל מיני חנויות, תראה מה יש להם ותחליט.

NetGangsta

New member
...

אוקיי... אני מודה לכם על הצעותיכם ואני אלך לבדוק את המחירים...

mocko

New member
לא חשבתי שאתה מתחיל ../images/Emo13.gif

סתם עניין אותי לדעת איך יוני קבע שאתה כזה על פי הטעם שלך , לא משנה .... ואני מוסיף עוד קול עבור המרש´ל שהזכירו פה

למעלה