מגבות

מגבות

קיץ
, חם
, מקלחת פעם - פעמיים - שלוש ביום...

ותהיות
מוזרות / הזויות של לילה

האם יש לכל בן בית שימוש קבוע במגבת מסוימת

אם לכל אחד מגבת משלו, מאוחסנת לאחר כביסה בארון שלו או במרוכז

מגבת לגוף ובנפרד מגבת לשיער

גוונים מסוימים לבנות וגוונים מסוימים לבנים

סקרנות

dubit1234

New member
עונה :)

המגבות בבית נמצאות בארון במרוכז
באמבטיה לכל בן משפחה יש את המתלה שלו למגבת ועליה תלויה מגבת לגוף.
כמו בבתי מלון, יש לי מתקן באמבטיה למגבות ואם מיזהו זקוק למגבת נוספת, לשיער/לגוף/לרגליים (אנא עארף
), אז הוא לוקח לעצמו.
יש לי מיתלה למגבת לידיים באמבטיה, מגבת כללית שאני מחליפה כל יום.

כולם מייבשים את המגבת שלהם לאחר השימוש, הרי מתנגבים אחרי שכבר נקיים אחרי מקלחת.
פעם ביומיים-שלושה אני מחליפה ואז גם מחליפה צבע באמבטיה של שטיחונים ומגבות

עונה -

אצלנו לי ולבעלי יש מגבות משותפות, כל פעם מי שצריך מגבת לוקח מגבת נקיה מהארון שלנו. לילדים יש מגבות משלהם שמאוחסנות בשידת ההחתלה ומכובסות בתינוקלין- צפוי, אני יודעת, אבל לבן מגבות כחולות ולבת ורודות
חוצמזה יש לי חלוק מגבת שאני אוהבת מאוד, בשבועות האחרונים לא משתמשת בו כי כל כך חם וחם לי מדי לצאת עטופה כולי בחלוק. יש לי גם מגבות נפרדות לשיער, ויש לי שתי מגבות שיער שמשתמשת בהן רק אחרי צביעה - אחת לניגוב הראש אחרי החפיפה ואת השניה אני מניחה על הכרית כדי שלא יטפטף צבע על המצעים.

practical1

New member
גרמת לי לחייך....

במקלחת הורים בארון יש מגבות הורים, במקלחת השניה יש מגבות גם על מדף. אני קונה תמיד סטים של מגבת גדולה למקלחת ומגבת פנים תואמת.
לכל אחד יש צבע שחביב עליו וקונה בהתאם , לכל אחד מתלה משלו ועליו המגבות שלו ואף אחד לא מתבלבל עם השני. כמובן שיש גם ספייר (בכמויות....
)
כל יומיים שלושה עושה כביסה של המגבות. מטבע הדברים שמגבות ורדרדות וסגולות הולכות אלי....

אצלי המגבות לא תלויות אחרי טראומה שהיתה לי

בדירה הראשונה שלנו עם מקק לא תולה יותר על וו. יש כן מתלה אחד
אין מקום ליותר. המגבת השניה תלויה על ידית של דלת מצד אחד לצד שני
.
מתלה אחד למגבת לפנים (אופס).

אצל הילדים יש מגבת לפנים לכל השלושה שמונחת ברישול על השיש במקרה הטוב. לפעמים "נפלה" לי על הרצפה (מה יש אין עיניים תרימו). לא עוזר. לכל אחד מגבת בחדר. אין לי מקום בחדר אמבטיה למגבות. שלהם.

במגירה לכל אחד מגבת שלו...לפעמים יש גמישות אצל הבנות. הקטנה מתבלבלת...

לא מאוד נוקשה. כשמלוכלך שמים בכביסה. הבן מתקלח פעם ב"חודשיים" אז המגבת שלו הכי נקייה

practical1

New member
איזה מזל שיעבור לו....

הטראומה של המקק על המגבת התלויה - קרתה גם לי בקיבוץ כשהייתי צעירה ויפה. בלהות!!!!! זה מה שיש לי לומר.
מגבות בחדרים זה מצוין, כך אין מקום להתבלבל וגם הן מתייבשות על הדרך.

עונה

אין מגבות קבועות לכל אחד.
בכל מקלחת יש לי ארון למגבות, מקופלות, אני משתדלת להתאים סטים וקונה תמיד מגבת קטנה (לראש / פנים) ומגבת גוף גדולה. ומקפלת אותן יחד.
כמובן! לשיער יש מגבת נפרדת שאחרי חפיפה הולכת לכביסה, לגוף יש מגבת נפרדת שאני מחליפה פעמיים בשבוע.
אין גוונים מסויימים, בכללי רוב המגבות שלי בצבעי חול כי אני אוהבת. יש לי גם מגבות צהובות מקסימות וורודות. אני קונה מגבות יפות, זה מאוד חשוב לי.
קונה בגולף & קו, בכיתן - רק של אספריט (מוצלחות מאוד!!!).
יש לי מגבת לפנים, מגבת קטנה בצבע לבן, יש לי לפחות 20 יחידות כאלה. אחרי כל שימוש אני שמה בכביסה. לפנים חשובה שתהיה מגבת נקיה.
במקלחות יש לי סלסלה עם מגבות קטנות לידיים מגולגלות, סתם כי זה יפה. בכל מקרה, בכל מקלחת יש לי גם מגבת לידיים.

אני לא אוהבת לערבב שיער, גוף, פנים וכו'.

זה כ"כ פשוט וכ"כ מקסים
ההרגשה היא של ספא

וניקיון. תאמצי!
יש לי עוד רעיון בשבילך, נראה לי שתאהבי
לשים בתוך סלסלה בשירותים גלילי נייר טואלט, למדתי מאחותי שהעתיקה מאיזה ספא.. ומאז זה ככה. אין מישהו שראה אצלי בבית ולא עשה גם.
קש וטקסטיל לבן כמו מגבות, מעניק תחושה של חמימות.

dubit1234

New member
קניתי מתקן מנירוסטה לנייר טואלט מאיקאה

שעומד על הריצפה ומתאים לשאר האביזרים שמנירוסטה.

אני לא אוהבת צבע לבן, אבל בהחלט אאמץ.

2 עם אפשרות ל 3, במידה שנחליט

בעתיד.
אני אשתדל להעלות תמונה.
בעיקרון זה סלסלת קש, מגבות קטנות לבנות, מגלגלת ומכניסה לסלסלה.

hallo kitti

New member
המגבות שלנו...

כל המגבות שלי ושל בעלי לבנות וכך אני מכבסת אותן ב 60 מעלות והן משותפות לשנינו (לכל אחד מתלה משלו באמבטיה שבחדר) והן מאוחסנות באותו ארון. לאורחים אני משתדלת לתת מגבות אחרות אם יש לי באותו רגע.
לקטנה יש מגבות משלה כי היא גם לוקחת לגן, אבל לאחרונה יש לה מגבות של בית ומגבות של גן כי קצת מגעיל אותי לנגב אותה בבית במגבות של הגן... (לא יודעת להסביר למה).
אין לנו מגבות לשיער (כי לקטנה שיער קצר עדיין, לבעלי יש גלח קבוע ואני סוחטת את השיער במגבת אחרי המקלחת וזה מספיק לי

נראה לי שאני אקנה באיזשהו שלב מגבות רגילות גם לקטנה- כאלה בלי הכובע.

hallo kitti

New member
מקווה שזה המקום לשאול-

אם כבר מדברים על מגבות, בקרוב, עוד כחצי שנה אם הכל יתנהל בסדר, יהיה לקטנה שלנו אח/ אחות. מה אתן אומרות על שימוש במגבות של הקטנה גם בשבילו/ בשבילה? הבנתי שלא כדאי להשתמש בבקבוקים שלה שוב...

מגבות ששימשו את הבת בתור תינוקת, או היום?

מה הבעיה להשתמש בבקבוקים אם הם במצב חדש? גם מגבות כנ"ל, כל מה שעובר עיקור או הרתחה, אין איתו לדעתי שום בעיה.

שיהיה בשעה טובה, הריון קל, והכי חשוב- עם ידיים מלאות...

מגבות אין כל בעיה. בקבוקים הייתי קונה חדש, כי

זה עניין לא יקר ולדעתי רצוי חדש, אבל ממש לא חובה..
אני גם מגבת הייתי קונה לפחות אחת חדשה
יש בגולף & קו מגבות מדהימות לתינוקות, יש לי את כל הסדרה

שרון 115

New member
בקבוקים עיניין לא יקר? חחחח מי אמר לך?

בקבוק עולה הרבה יותר ממגבת.............

למעלה