מגבוני וביפ...!!!

רק דודי

New member
מגבוני וביפ...!!!

אהלן...:) אני חדש פה בשכונת הסאות'פארק.. (שכונה הכוונה לפורום, לא לסדרה..) מקווה שאבלה פה בשריטות... כי אין..!! הסדרה הזאת פשוט ענ-קית!!! אין פרק שאני לא נשפך מצחוק!!! הדמות האהובה עלי זו המגבת המסטולה..חח ענקית. רעיון אדיר ושרוט!! תגידו, היא תופיע בעוד פרקים, מעבר לפרק הראשון שהיא הופיעה לפרקים שהם בחרו את המחליף של קני? ועוד שאלה.. מה קורה עם ביפ? רק לפני שבוע קיבלתי דיגיטל ואני כל יום מחפש במדריך מתי יש פרק של סאות'פארק ואני כל בזמן מתשתגע!! יום אחד יש שני פרקים ויום אחר אין בכלל, ועד שסוף סוף אני מוצא פרק אני רואה שהוא שודר יומיים לפני זה בכלל.. מה הסדר יום שלהם לא הבנתי? וכמה פרקים יש לסאות'פארק עד כה? ממשיכים לצלם את זה עדיין? או שלהתכונן לסוף..?

אז ככה:

ברוך הבא קודם כל!
המגבת המסטולה שאתה קורא לה היא: טאולי. הפרק עם הבחינות זה לא היה הראשון שהיא הופיעה... הראשון הוא פרק 8 עונה 5 (508) העונה הנוכחית שאתה רואה היא השישית כמובן. טאולי מופיע בכל מיני מקומות שמראים בהם קהל לפעמים. נכון לעכשיו, לא היה לא תפקיד רשמי חות מאשר בפרק 508 והפרק שראית (למרות שהייתה לה הופעת אורח זריזה בפרק 509) נכון לעכשיו יש 107 פרקים. והפרק ה108 יוצא... תאמין או לא... היום! בקשר ללוח זמנים של ביפ, זה אני לא יודע כי יש לי YES (אני מוריד פרקים) אם אתה רוצה רשימת פרקים מפורטת תלחץ פה

וכשאמרתי 107

הכללתי גם 3 פרקים שלא שודרו... כעקרונית בסדרה עצמה, בלי ספיישלים יש 103 פרקים ובקרוב... 104

ghony

New member
ברוך הבא אוטוסטרדהמן

היא מופיעה גם ב509.........פשוט תוריד פרקים במקום לחכות (יש לי את כולם+הסרט^_^ מוהאהאהא) עוד יומיים או יום (פויה לי) משודר פרק 708 והיוצרים אמרו שכנראה הם לא יגיעו למספר עונות כמו של מדפחת סימפסון......

elcool

New member
הרבה שאלות, מעט זמן

דבר דבר: טאולי (אם אתה לא רוצה שיסקלו אתך, אל תגיד "מגבונת") הופיע בארבע פרקים: 508. Towelie ובתפקידים אורחים קטנים ב: 509. Osama Bin Laden Has Farty Pants 701. I'm A Little Bit Country (בסוף הפרק עם הדמויות האורחות) 707. Red Man's Greed (מתחת לראנדי מארש באחת הסצינות)

רק דודי

New member
תודה כולם..!!

מגבונת זה שם מצחיק!!! עוד דוגמא לישראלי המכוער שמעוות שמות.. אני נראה לי אוריד פרקים באמת... הבעיה שלי היא שאני חי על התרגומים.. לא בורכתי באנגלית טובה... ורגע.. מה שמשודר עכשיו בבפי זו העונה האחרונה?? אין עוד סאות'פארק?? ו..708 פרקים....!!?!? הייתי בטוח יש בקושי 100....חחחח

elcool

New member
אה.. לא כל כך הבנת

הפרקים ממוספרים לפי העונות ומספר הפרק בתוך העונה. כלומר: פרק 101 - עונה ראשונה, פרק ראשון פרק 510 - עונה חמישית, פרק עשירי 708 (החדש) - עונה שביעית, פרק שמיני ביפ ממספרים אותם לפי הסדר הכרונולוגי, לא לפי העונות. למשל: פרק 1 - cartman gets an anal probe (הפרק הראשון 101) פרק 85 (אם אני לא טועה) - טאולי בביפ משדרים כמה עונות ברגע זה. הרביעית (401-417), חמישית (501-514) והעונה השישית (601-617). בקומדי סנטרל בארצות הברית (וקנדה) משודרת העונה השביעית שהיום יוצא בה הפרק החדש (708). העונה השביעת תגיע לביפ עוד מלאנטלפים שנה כי הם קמצנים וממחזרים את כל הפרקים מאה פעמים.

חחחח!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני דודי התותח שעושה פה בלאגן... שכחתי ת'המשך

wanna get high

New member
ברוך הבא!!!

ואם אתה עוד פעם אחת אומר מגבונת אני דואג שמופיעה בריטני ספירס אצלך בבית ושרה אותך למוות!!!

חחח כן...

מה יש לכם מהמגבונת ההיא בכלל? חחח עכשיו רציני, שונא את טאולי, ג'ימי ומיסטר סלייב וקצת את וונדי

elcool

New member
אולי.. אבל זה כל המטרה!

גם טימי חוזר על עצמו והוא אחד מה דמויות המצחיקות!

למעלה