מגבונים

סיגי42

New member
מגבונים

בנות יש לי משפחתון ואני מד"כ קונה מגבונים מרוכז ארגז של 24 יחידות ב 100 ש"ח זה יוצא בערך 4.1 לחבילה אם מישהי מעוניינת לירכוש אשמח לרכוש לה, יום טוב לכן סיגל

מוזר ידוע לי שסוזי שולחת את הקטנטנים

שלה לגן ושם ההורים מביאים מגבונים לחים. מוזר לא? חוצפה? לדעתי כןכי משלמים ככ הרבה כסף לגן ושם צריכים להביא מגבונים. וכל יום מעדן לשעה ארבע. ילדי היו מקבלים מהגן כריך עם שוקולד בשעה ארבע. כאן ההורים מביאים כל יום מעדן......

עפרה 22

New member
אני מעוניינת של איזה חברה המגבונים?

שילחי לי מסר עם הפרטים בבקשה אני יוצאת בשחיטה עם המגבונים האלה יש לי תאומים וגם למעון אני לוקחת אחד לכל אחד ותוך שלושה ימים ניגמר יום אחד שאלתי אותן מה הן עושות עם המגבונים והן אמרו לי שהן "לא אוכלות את המגבונים" וזה עוד האגיס לעור רגיש, הן לא רוחצות את הישבן של הילדים אז אני מעדיפה להשקיע בקטנים שלי כאילו מה הקטע יש בכל חבילה 72 מגבון *2 אריזות בשלושה ימים??? לי לוקח שבוע ימים לסיים חבילה 1 ומאז אני שולחת להן רק חבילה 1ניגמר הניצול!!! וגם טיטולים אני קונה של חב' טיטולים ומביאה לגן חבילה 1 כי אני מעדיפה שלא יגמר להם וייתקעו בלי תיידעי אותי בבקשה אני מאוד מעוניינת תודה ויום טוב. עפרה

חחחחח סליחה,הם לא מנצלים זה ההורים שלא מביאים

לילדים שלהם , המגבונים דבר 1- כל אחד מביא מגבונים לגן ...2-תעקבי מה הם עושים עם המגבונים כי יש הורים שלו שולחים עם הילדים שלהם מגונים או טיטולים והמטפלות לוקחות מימי שמביא כל הזמן אישית תפסתי על חם את המטפלת שמישתמשת לתינוקת שלי במגבונים של ילד אחר ביקשתי מיד מימנה לא להישתמש בשל אף אחד רק בשלי כנ"ל גם על הטיטולים לי אין כמו שלמישהוא אחר אין ... יש פיתגם שאומר אל תיקך מימני ועל תיתן לי .... אישית קרה לי שניגמרה לי חבילת טיטולים בשבוע לא להאמין יש לי תינוקת אחת כמה כבר מחליפים לתינות עד שהאמא לקת אותו 3 פעמים ביום .... למדתי לקך הערתי פעם אחת וזה ניגמר פשוט מי שלא אומר סימן שאפשר להמשיך כךךךך תודה אילנית

סיגי42

New member
לצעירים חסרי מנוח10

למה חוצפה א: אני משפחתון ולא גן ב: אני עושה להורים קניה מרוכזת והם משלמים לא אני, ג:, אצלי ממש לא מבאים אוכל הכל אני מבשלת ונותנת.

יש לי שני ילדים בגיל 12 13

אף פעם לא ביקשו מגבונים לגן. חוץ מטיטולים ובגדים להחלפה לא ביקשו כלום וזה היה גם במעונות גם בגנים פרטיים וגם בצהרונים. אנחנו משלמים הרבה מאד כסף לגן אז למה צריך להוסיף את המגבונים? ובמקרה של סוזי 10 את המעדן? מה המגבונים שונים מנייר טואלט לילדי גן חובה או בית ספר. ? לא יודעת לי זה נראה מוזר וסתם לא פייר

yafit05

New member
לגבי המגבונים

בסופר בו אני עובדת, יש מבצע קבוע כבר מעל שנה, 3 מגבונים 10.99 שח. במידה ואת רוכשת כמות גדולה, אוכל להפנות אותך ישירות לסוכן.

yafit05

New member
המגבונים לא של האגיס

גם לא ליטופים או מאלה של המותגים. מגבונים פשוטים עם אלוורה, אני משתמשת בהם אצל הקטנטונת שלי. לפי דעתי בשביל לנקות לקטנטנים האלו שלנו- לא צריך האגיס.

איפה תקופת המים והסבון....

בפעוטון שלי בקיבוץ - השתמשנו רק במים וסבון, מנקה,מרענן , הרבה יותר היגייני (אולי פחות אסטטי). ממליצה על מים וסבון.

מימי ואיפה חיטולים בד והנילון פעם גם לא היה

טיטולים היו חיים טובים....
אוהבת אותכם

לא שאלתי אם הם של האגיס

אני האחרונה שמחפשת מותגים, שאלתי איזה מגבונים ובאיזה עיר הסופר שאת מכירה/עובדת. ואגב...אני לא התלהבתי מהאגיס בכלל. לא תמיד היקר הוא הטוב. העיקר שזה מתאים לטוסיק המתוק...

../images/Emo115.gifאני אישית גם מעדיפה מים וסבון

אבל... לא תמיד נימצאים באיזור ביתי שמאפשר זאת... ולכן...יש את המגבונים, ואגב המגבונים לא משמשים אצלי רק את יהונתן, בקיץ כשחם זה הפיתרון האולטימטיבי לריענון מהיר, ואם נחשוב על השיטות של "פעם" פשוט לא נצא מזה, אימא שלי מספרת על החיתולים שהיא היתה מכבסת לבד... מה לעשות אנחנו לא בתקופת האבן מנסים לתקדם עם הטכנולוגיה והמודרניזצייה...

נכון, אנחנו לא בתקופת האבן ,ויש התקדמות

ומודרנזיציה. אבל , כשהפרוטה אינה מצויה בכיס , אפשר ורצוי לחזור לתקופת "האבן" לפחות בבית , הכל עניין של השקפת עולם. ואגב, אני לא דיברתי על תקופה מאד רחוקה , דיברתי על טווח של עד 10 שנים אחורה.

למעלה