מב"ס בחצי משרה

tsap100

New member
מב"ס בחצי משרה

שלום. אני מכהנת כמבס"ית מזה שש שנים בחצי משרה. נשואה ואם לילדים. ברצוני לברר האם תפקיד המב"ס מוגדר יעודי או מבצעי, מה זה אומר לגבינו - למשל האם אנחנו חייבים לעבוד שלדי או עפ"י החלטת מפקד התחנה להעסיק אותנו כשמונה שעות בלילה מבצעי. (על תשע שעות מקבלים פגרה. לא על שש או שמונה). האם בהגדרת התפקיד שלנו אנו חייבים לעבוד מחוץ לבסיס שוב - עפ"י דרישת משרד האק"מ או מת"ח, שאז נערמת ניירת חשובה שנעשית על חשבון זמננו הפרטי. ולא מדובר ביום או יומיים אלא על שבועיים ברציפות לילות מלאים, ואף יותר.

mor romano

New member
תשובה

שוטרי האק"מ כלל הם כוח מבצעי בתחנה כמו שוטרי הסיור,בילוש וכו'.. אק"מ בגדול לא שייך לאג"מ אבל בהחלט כפוף לו ומתי שיש צורך בתגבור המרחב\המחוז התחנה תתן גם שוטרים של אג"מ אק"מ ואפילו חקירות.. לגבי השלד"י מתי שמוכרז שלד"י את גם כפופה לו מהסיבה שאת שוטרת למרות החצי משרה שלך אבל מגיע לך על זה פגרת חוב! ושוב לצערי את גם כפופה למת"ח שלך וגם למשרד האק"מ בתחנה שלך ואם הוחלט שתצאי מטעם היחידה שלך לתגבור\מבצע את חייבת לצאת וכן זה יצור מצב שאת מזניחה את העבודה שלך במשרד, יש הרבה חוקרים במיוחד אצלינו שמתלוננים הרבה על הדברים האלו גם נוער גם פשיעה גם הונאה כולם.. אבל מצד שני לא הכל יכול ליפול על הסיור ..

tsap100

New member
תודה

אהבתי את הטיפ. הוא אמיתי. ומה עם נשים נשואות ואמהות לילדים גם הן עובדות שלדי?

mor romano

New member
תלוי , אני יודע ששלד"י

לא בר ביצוע לאימהות , אבל אם מכריזים שלד"י לא יזום והוא באמצע יום בגלל כוננות גבוהה כזו או אחרת אני חושב שגם אומהות חייבות להישאר אלא אם כן קמב"צ שיחרר אותן.. אני יודע שיש לאמהות הרבה הקלות למשל אמהות שצריכות לעשותת קורסים במלמ"ש סייר מתקדם וכו' אז כל שנה יש קורס אמהות שיש בו הקלות (אפשריות של כל ים בבית, יותר אפטרים שבת ארוכה וכו'..)

tsap100

New member
ההקלות ממני והלאה

אינני מקבלת הקלות כלשהן, מעבידים אותי בפרך כולל שישי או שבת מדי שבוע עם משכורת זעומה ויחס מתחת לכל ביקורת. אז אין תנאי עבודה נורמאליים ואין לאן לפנות בעניין. לא נורא. אולי עוד יגיעו ימים טובים...

למעלה