מבשם של זהר דליה ???

מבשם של זהר דליה ???

מי משתמש עכשיו נסעתי במיוחד לקנות ונבהלתי מהמחיר כמה עולה לכם??? משום מה היה זכור לי מחיר זול יותר

maybesure

New member
מאיזה מחיר נבהלת?

נדמה לי שהבלו דרים עלה לי 23 ש"ח, לפני כמה שנים - מחזיק ימבה זמן.

אם כך לא טעיתי

שילמתי 30 שח יש לך המלצה איפה לקנות ? קניתי אחד נכון זה מחזיק המון זמן אבל רציתי לקנות יותר כי אין באזור מגורים שלי

maybesure

New member
אשתדל לברר לך בפעם הבאה

שאהיה שם. אני חושבת שאולי יתנו לך מחיר בטלפון. רוב המחירים שלהם לפני מע"מ כי הם מוכרים בעיקר למוסדות גדולים.

שמעתי הרבה על החברה הזו

אשמח לשמוע מנסיונכם מה מהמוצרים שלה מומלץ ומה המיוחד בהם. ידוע לכם אם פתוח שפ ביום שישי? תודה.

maybesure

New member
לחברת זהר דליה יש משווקים

איפה זה "שם"? אם הכוונה לחנות בפארק התעשיה קיסריה - אז כן פתוח בימי שישי. בחנות מוצרים של מספר חברות, בין היתר של זהר-דליה. המפעל הוותיק הזה מתמחה בחמרי ניקוי מוסדיים. לא כל המחירים זולים אבל יש מוצרים שאני מעדיפה את איכותם: "פלאית" - מסיר שומנים מעולה ולא תוקפני לעור הידים והנשימה. אבקת הכביסה - נטולת מלח ואינה מתגבשת. מרככי הכביסה - ריח מעולה שנשאר גם כשהכביסה מתייבשת. תרסיסי הריח כמו הבלו דרים - משתמשים בהם גם בבתי מלון. בחנות יש גם מוצרים חד פעמיים, מוצרי נייר שונים ודקורציות לעיצוב שולחנות. לי זה קל"ב יחסית אז אני שם בערך פעם בחדשיים.

אכן מוצרים מעולים

הכוונה למוצרים של זהר דליה נכון הם יקרים יותר אבל איכותיים יותר בכל בתי המלון משתמשים במוצרים שלהם ולאחר נסיונות אני בחרתי לקנות את המוצרים שלהם שהתוצאות שלהם בהכל יותר טובות מה שאני מכירה סבון כלים בלו דרים אבקת כביסה מרכך כביסה

YULI9

New member
אני מאוד מרוצה מהמוצרים של זהר דליה

במיוחד מה 'פלאית' ומסיר השומנים. עושה עבודה כמו של 'סנט מוריץ' ואין אפילו חלק מהריח הזויע והאדים הרעילים. כמו כן המוצרים אקולוגיים (לפחות לפי הפרסומים). אני קונה בירושלים.

מה זה הריח שלהם? על מה מדובר/מומלץ?

איפה קונים באיזור חיפה את מוצריהם? אני גם רוצה לקנות אבל מה מומלץ ואולי אפשר להזמין מהם? אני חושבת שבדליית אל כרמל המפעל שלם לא?

maybesure

New member
המפעל בקיבוץ דליה

זה אמנם קרוב אבל בדיוק בכיוון הפוך מדלית אל כרמל.

רוני1955

Active member
מיקום המפעל

המפעל לא נמצא בדליית אל כרמל. המפעל נמצא בקיבוץ דליה.

למעלה