מברשות איפור

Deosette

New member
מברשות איפור

קניתי לאחרונה 3 מברשות איפור בעובי שונה ולעולם לא השמשתי בהם. בכל הנוגע למברשות אני בורה מוחלטת. אנא הסבירו לי איך משמשים בהם, מתי ובאילו מקרים? איך מטפלים בהם שלא יתייבשו? וכל מה שצריך לדעת...

RReuTT

New member
איזה מברשות אלו? מקצועיות?

או סתם משהו מהסופר פארם? ואיזה צורה יש לכל אחת? איזה גודל? תני קצת פרטים...

Deosette

New member
מסופר פארם

אחת דקיקה מאוד שנייה בינונית ושלישית די עבה (למקרים שצריך לכסות את כל העפעף)

RReuTT

New member
אוקי, אז הדקיקה אני מניחה לאיילינר

או שאולי זה לשפתון, אני צריכה לראות את זה. הבינונית לצלליות אני מניחה והעבה... כבר ענית לעצמך...

Deosette

New member
אבל איך משתמשים בהם על צלליות?

הרי אי אפשר סתם לשים אותם על צלליות כי האבקה מתפזרת על כל העור הפנים. איך משתמשים בצלליות ובאילו מקרים מעדיפים אותן על פני הספוגיות?

rotemoosh

New member
תשובה..

יש צלליות שהן באות בצורת אבקה אז אני מניחה שכבר חשבו על זה שהן לא יתפזרו על כל הפנים חוצמזה אם הן מתפזרות לך את פשוט יכולה לשים מעט צללית ולמרוח אותה טוב עוד משהו את יכולה למרוח על העפעף קצת מייקאפ קודם ועל זה את הצללית ככה הצללית נשארת.. מקווה שעזרתי ביי

RReuTT

New member
קודם כל, לא לשים בוחטה של צללית

על המברשת. אם את שמה צללית אבקה אז לטבול את קצה המברשת בצללית לעשות פו על המברשת אם יוצא יותר מידי להוריד מעט בעדינות לתוך הצללית עצמה ואז בעדינות להניח על העפעף, רצוי מאוד שלא למרוח אותם אלא להניח מפני שצללית היא בדרך כלל באה בתפזורת וכדי שהיא לא תתפזר על כל הפרצוף לשים כל פעם מעט ולהניח על העפעף בעדינות ובטפיחות קלות.

Deosette

New member
מה אם

מה לגבי השיטה הזו של לערבב את האבקה עם הצללית המאובקת? זה כדאי? הרי אם אפזר רק בצללית עם המברשת זה יצא נורא חלש. ושאלה שנייה איך מטפלים בהן שלא יתקשו? סתם שוטפים במים וזהו?

Deosette

New member
מה שאני מתכוונת

הוא שכאשר אני משתמשת במברשת על אבקת צללית, לרוב המריחה חלשה יחסית לספוגית וחלקיקי אבקה נוטים להתפזר על פני העור. מה דעתכם על השיטה של ערבוב האבקה עם טיפות מים? כדאי? שאלה אחרת זה האופן שבו צריך לנקות את המברשות כדי שלא יתקשו השערות.

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifאמממ...

פעם הייתה לי צללית שהייתה כולה מפוררת והכל אז שמתי טיפהה מים, אז זה לא מתערבב (מים+שמן(או אנערף) לא מתערבבים יחד..)אקיצר יצאה בועת מים מכוסה אבקה, שמתי קרם פנים (שישמש כאמולגטור (אם תשימי סבון(=אמולגטור)במים עם השמן אז הכל יתערבב..ככה גם פה..) אז שמתי קרם עיניים שאני יודעת שהוא סבבה והכל לא מזיק ופסדר.. הכל התערבב, שמתי בקופסונת קטנה יפה כזאת, ניקיתי את הכל, אחרי שהכל התקרר יצא מין קרם קשיח ממש יפה..(עירבבתי בדרך כמה צבעים..) בקיצור ולעניין יצא ממש יפהההה אבל עם מברשת אי אפשר נראה לי לשים, אלא עם ספוג..

yottami

New member
מים?...חס וחלילה כנסו בנות....

תראו צלליות אבקה הן לא צלליות שמורחים עם ספוגיות מקל למיניהם צריך ממש לדעת להשתמש בהן והשימוש בהן מאד קל....אז הרי כמה הוראות שימוש בסיסיות למריחת צללית אבקה.......

למעלה