מבררת עבור חבר

רוני471

New member
מבררת עבור חבר

שלום רב! בעבודתו של בעלי,יש אדם נשוי + שתיים שזקוק לעזרה במה שקשור לתינוקת שנולדת ואין באפשרותם של הזוג לתת לה, הם עולים חדשים ואין להם משםפחה בארץ, המצב הכללי שלהם לא טוב הוא המפרנס היחיד , כרגע מה שדחוף להם זה סל קל, יתר הדברים השגנו אנחנו החברים ואם יש עוד ציוד שיכול להתאים אני אשמח עם תיצרו איתי קשר , בנוסף אשמח עם תפנו אותי למקום שניתן לקנות סל קל משומש במצב טוב אולי אני אוכל לקנות עבורו, תודה

רוני471

New member
אנשים ניפלאים כנסו../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל מי שפנה אלי במסר,תבורכו אמן אני כל כך נירגשת לראות שיש כל כך הרבה טוב בעולם הזה, היום שלחתי עם בעלי מצעיים וצעצועים לילדיים של המשפחה, וושתי הניפלאה תתין לי סל קל, אז אוכל לעזור ולו במעט עבורם, אשמח עם יהיו עוד דברים לתינוקת,בן חודש וילדה בת שלוש, אני עצמי אמא לילדה בת שנתיים וכאמא כואב לי הלב שאין למשפחות במדינתנו לתת לילדים ,אני מבטיחה גם להיכנס ולראות היכן אני יכולה לתרום, ישר כוח אנשים ניפלאים תבורכו, רוני

נירה63

New member
רוני בוקר טוב לך.

אני מציעה שתבדקי מה עוד הם זקוקים, תעשי רשימה ותעלי את הרשימה לפורום המתאים. אני אשתדל מאוד להשיג כמה דברים. בשבוע הבא אהיה באיזור כפר סבא- רעננה. האם זה יעזור?? מקווה שכן.

רוני471

New member
נירה יקרה תודה

לפי מה שהבנתי מבעלי,בעיקר סל קל ועגלה , את רוב הדבריים השגתי להם נתתי גם טיולון שלי שלא היה בשימוש, אני אבקש מבעלי מחר לשאול אותו ואני יעשה רשימה מסודרת תודה

Tal Tal4

New member
יש לי בגדי תינוקות במיוחד בנות

איך לשנע? (מרמת גן)

רוני471

New member
טל טל יקרה!

מה המידות?ומה מצב הבגדיים?אני לא רוצה להישמע כפויית טובה שואלת באופן כללי, יש לי חברה שגרה ברמת גן אז זה יכול להסתדר, תודה בכל אופן על התיחסותך לילה טוב רוני

Tal Tal4

New member
רוני- הבגדים הם לתינוק שנולד

(כלומר גופיות וכאלו) וגם בגדים לתינוקת עד גיל שנה. הבגדים במצב טוב מאוד בגדים במצב גרוע לא נשלחים למשפחות- אל תדאגי....

למעלה