מבריזן

Broom rider

New member
מבריזן

אני חייבת איפשהו לפרוק את העצבים. נראה לי מקום מושלם *חיוך זדוני* הברנש הבריז לי.. יש לו סיבות טובות יחסית. אבל אני ממש צריכה אותו! מעצבן אותי שאנחנו לא חברים אבל מתנהגים ככה (כבר 4 חודשים) אני לא יודעת מה הוא מרגיש. כנארה שכלום ואני סתם עיוורת. למרות שאני לא, כי אני רואה פה קושי. וקשה לי. אבל אני צריכה אותו עכשיו, והוא לא בא :( במקום זה אני מתלוננת. אנחנו אפילו לא חברים באמת! מה יש לי זכות לכעוס. הוא סתם פליאר!! הכי קשה!

yofi tofi

New member
מממ.. לא כל כך הבנתי

קבעתם לאנשהו? למה את ממש צריכה אותו? אנחנו פה
ומה הכוונה "אנחנו 4 חודשים"-למה אתם לא מוגדרים? החלטתם מההתחלהלא להיות מוגדרים או שזה פשוט יצא ככה? ואם את רוצה הגדרה-למה את לא מדברת איתו על זה? וואי,הבהלתי אותך :)

אני לא רוצה להיות גס רוח או משהו

כזה- אבל, אתם מתנהגים כמו חברים ב-4 חודשים האחרונים ואתם לא??? את בסדר? למה שהוא ירצה למסד איתך את הקשר אם יש לו אותך בלי התחייבות? אם את מרגישה רע אם זה שהוא מבריז לך- אולי את כן צריכה למסד את הקשר...

Broom rider

New member
דיברתי איתו היום

אנחנו לא ממסדים. אני הולכת להתנהג איתו כידידה בלבד! וגם זה אם אני לא אצליח לעמוד בפיתוי ולא להפגש איתו.. תעזרו לי לא להפגש איתו נכון?

שלום לך

ממישהי שעברה את אותו סרט, את חייבת להגדיר את המצב מבחינתך כל עוד את לא מציבה את הגבולות את נותנת לו "להנות מכל העולמות" (להבריז לך מתי שמתחשק לו, למשל) ורק את נפגעת מזה...

dreamgirl000

New member
את יודעת מה הייתי עושה ?../images/Emo123.gif

דבר ראשון..זה בן אדם שנראה שרק רוצה לשחק בך!!!!...רק רוצה שייתנו לו כנראה....מבלי לתת.....שום דבר....... דבר שני את צודקת זה באמת מעצבן..שפתאום בחור שהוא איתך...עושה אותך כמו חברה שלו....ושאת בעצם לא.... ובכלל לבן אדם כזה הייתי קוראת רק ידיד....לא הייתי בכלל נותנת לעצמי להיתקרב אליו...או לתלות בו רגשות או ציפיות.... מאמי!!!!...אלה בחורים...שרק מנצלים את טובתך....ואדישים....במיוחד... אז זהו...כמו שציינת..באמת מה את רוצה ממנו?...הוא לא ביקש כלל חברות ממך?.אז אין לך מה לצפות מאחד כזה.... אני בעצמי שונאת בחורים כאלה.... ובעצם אל תיקחי את זה קשה כי הוא הבריז.... או שלא איכפת לו שאת כידידה שלו צריכה טובה ממנו, או שאיכפת לו...והוא אדיש במיוחד לפנייה הזאת... את לא חייבת לקחת את מה שכתבתי ברצינות..... סתם מתוך פזירות ...ודעותי על בחורים כאלה

ilana4ka

New member
אחותי תקשיבי ותקשיבי לי טוף!

הקשר האחרון שהיה לי, היה בדיוק שיט בסטייל הזה.(לפני שבועיים). רק שאני קלטתי את זה מהר, והעפתי את המאת'ר פאקר למיליון עזזאלים. אם הוא חושב שהוא יכול לשחק בך אז הוא טועה. אני בחיים לא אתן לבן לשחק איתי ככה. הוא גם חשב שהוא יכול להרים אלי טלפון פעם בשנה ושאני ישר אפגש איתו בלי שום התחייבות, מתי שבא לו, והכל טוף. אז זהו שלא. אני מציעה לך לחתוך את זה ומהר. שלא יעשה ממך צחוק. אני בטוחה שאת שווה יותר. חח ובנימה אופטימית זו..

Anna Karenina

New member
אני חייבת לנצל את ההזדמנות,

ולומר שהכתיבה של אילנה קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש...
יפה לך לתקוע קצת "סטייל אמריקאי", אין דה מידל אוף דה טקסט.
זהו.

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo8.gif

יאפ אחותי צודקת. חח זה אולי קורע. אבל זה הסטייל שלי:)

למעלה