מברוק על הפורום

הצל69

New member
מברוק על הפורום

למי שלא הבין זה יואב ואני רוצה להגיד שאני יבקר בפורם מתיי שיצא לי ואשמח להשתתף בזיונ..סליחה דיונים אוהב אותכם הצל

TakTik

New member
אחלה

נשמח לשמוע ממקור רישמי על עניינים ושמועות שרצות לפעמים נראה לי שאנחנו נהיה פורום המעריצים הראשון שהאומן (או לפחות אחד) יהיה פה

Itai S

New member
../images/Emo45.gifנשמח אם תשתתף (תבחר במה...)

Much respect & love back

GiLaD15

New member
אתה גדול!! ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

תחזור לפה ותענה בדיונים
מקווה שתבוא הרבה לפורום

RunNGun

New member
מאושר שהצטרפת

ורציתי - אם אפשר - שאלה אתם מופיעים רבות בתיכונים בחולון כפי שהבנתי, האם לך ולסאב מתוכננת הופעה בתיכון קוגל בחולון? אני סומך עליך כי אתה אולי המקור הכי מוסמך שיש לי...

ShadowGirl

New member
לא ולא ולא ../images/Emo3.gif

סתם סתם לדעתי אם עד עכשיו הבהיס שלכם לא קבע זמן לא נראה לי שזה יקרה.. אבל אני... אני גאון אני :) אני סידרתי שקובי ויואב יבואו לבהיס שלי אפילו נכנסתי לפגוש אותם ראשונה... חחח :) אז כבוד אנשים :) חחח סתם סתם :) לדעתי אין סיכוי אבל אם אתה רוצה ממש (כמוני) אתה יכול לגשת לרכזת שעוסקת בכל הדברים האלו ולבקש ממנה לשלוח פקס לאמרגנים

TakTik

New member
תראו זה בעייתי להרבה בתי ספר

אני ביררתי על להזמין אותם וזה עולה המון המון כסף שלרוב בתי הספר יש דברים יותר טובים לבזבז עליהם (מעל ל10,000 שקלים )

yellow cheese

New member
ברוך הבא יואב ../images/Emo9.gif

אני שירלי ("ריצפזוני שולטת" לשעבר)
מבאר שבע. מתוכננות הופעות קרובות בב"ש?

וואלה?../images/Emo9.gif

אז זה אכן הולך להיות אחלה פורום!
מאיפה פור גאד סייק יש´ך זמן לגלוש בנט??
(לאיציק (ICQ) , וגם לפורום הזה עכשיו...) אני שמחה שהאנשים שמעריכים תמוזיקה שלך חשובים לך ככה..

D O R 11

New member
סבבה

אם תבקר פה הרבה זה יהיה טוב ויעזור להתפתחות הפורום

ShadowiT

New member
נדמה לי שצריך להקפיץ כדי שהחדשים

יראו והתלהבו
אז ההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצההההההההההההה הופ הופ טרללה

למעלה