מברוק אחים !!

מברוק אחים !!

רכשתי את הדיסק של אהוד ושחר ואני מתמוגג מאושר, דיסק ראשון ושיחקו אותה עם דיסק מקסים שאני לא הולך להוציא אותו מהקומפקט שלי בתקופה הקרובה. אני אוהב גם את המילים וגם את הלחנים. בראיון שהיה בסופשבוע לפני שבוע נאמר על ידי האחים שתרצה (אמם) אמרה להם שהקהל בא להופעות שלהם, בכדי לשמוע שירים של אביהם עליו השלום ואני מוכרח לומר שאם יש קהל כזה אני לא מאלה. אני דווקא אוהב את אהוד ושחר כמו שהם ולא ככאלה שמתיימרים להיות. אחרי הכל כשתקשיבו לדיסק הזה אני בטוח שתסכימו עם זה שהתפוחים לא נפלו רחוק מהעץ. אחים שלי, אני אוהב אותכם ומקווה שיהיה לזה המשך. לא נותר לי אלא לומר חזקו ואמצו !!

תודה ../images/Emo24.gif

גם אם זו פעם ראשונה שאני כותב כאן ולא נראה לי שזו פעם ראשונה, אני כאן כל הזמן. אני פשוט לא מוצא מה לומר אחרי שכל הדברים הנפלאים כבר נאמרים בידי אחרים. לגבי האחים אריאל שבזכות הדיסק אני באמת מאמץ אותם היום יותר מתמיד בזכות מה שהם ולא כבנים של... לא ראיתי שכתבתם משהו ואני חושב שראוי לכתוב על יצירת המופת שלהם, מצאתי לנכון לציין לפחות שהוא יצא.

אני לא יודע אם שמתם לב לזה

אבל המוסיקה של אחינו אריאל נוגעת גם במוסיקה פסיכדלית, יש השפעות מלהקות כמו Phish ו-Grateful dead. מעניין אם הם בעצמם בכלל מודעים לזה. שיר הנושא "מי יעיר את הילדים", בכלל נראה לי כמו איזו גירסה משלהם ל-White Rabbit של Jefferson airplane. שוב כמו שאמרתי דיסק שחבל לפספס אותו ותעשו טובה אל תורידו אותו, פשוט לכו לקנות אותו. מגיעה להם איזו תמיכה לפחות מאיתנו על כל המאמץ להוציא יצירת מופת שכזו. וזה עוד בסך הכל הדיסק הראשון שלהם, כך שאני מאמין שהם רק ישתפרו עם הזמן.

חריף...

רחמים שיר עצום כל כך אמיתי "העיניים מספרות על לב שנעלב לב שנעזב ונכזב..." מעורר בי געגוע לאיש אחד תלתלים לו פחם עם מבט עמוק וחם עם הגב לים...

Muznach

New member
לא שמעתי את הדיסק אבל מהסינגל

שהם הוציאו זה באמת נשמע כך. חוצמזה אל תסתכל עליהם בתור הבנים של, הם אומנים בפני עצמם עם השפעות מוזיקליות משל עצמם. זה כמו שתשווה בין משפחת הבנאים, כל מקרה לסוגו

למעלה