מבקש תשובה

על האש

New member
מבקש תשובה

כרגע אני מאוד רחוק מהשלמת התואר שלי... אבל רציתי לברר לקראת העתיד הרחוק :). מה האופציות התמונות בתחום העבודה לבעל תואר ראשון בקרימינלוגיה ואכיפה חוק. מלבד משטרה,אם בכלל קיימים אופציות נוספות?.

על האש

New member
ומשהו ששחכתי להוסיף

התואר הוא במדעי החברה והרוח ההתמחות היא בתחום הקרימנולוגיה ואכיפת החוק... חשוב לי לדעת על אופציות מבחינת תעסוקה לאחר מכן.. במידה וקיימות כאלה בכלל...

על האש

New member
וחשוב לי לשים הדגש...

שאני מתכוון אופציות תעסוקה,אני מדבר על אופציות שלא כוללות משטרה,או דוקא עבודה ממשלתית... ...אוף אני מתחיל לחשוש שאין כאלה...

קרימינולוגיה

בחלק מן המוסדות הלימודים הם עיוניים בלבד, ומיועדים להכשיר את התלמיד לעסוק במחקר והוראה, וחלקם מאפשרים לבחור בין מסלול מחקרי לבין מסלול יישומי המכין את התלמיד לעבודה מעשית בשטח - לתפקידי מניעה, חקירה, טיפול ושיקום. המוסדות הפועלים בתחומים אלה בארץ ומעסיקים קרימינולוגים הם: משטרת ישראל, משרד הרווחה, בתי משפט, שרות בתי הסוהר, ושרותי הרווחה במסגרות העירוניות. (יש לדעת שהמעסיקים מעדיפים, בדרך כלל, את בוגרי בי"ס לעבודה סוציאלית).

על האש

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ושאלה נוספת... אם תואר ראשון במדעי החברה והרוח (והתמחות בקרימינולוגיה ואכיפת חוק). אפשר להמשיך גם לתואר שני בפסיכולוגיה? (למשל פסיכולוגיה קלינית..או עבודה סוציאלית כל שהיא..). או רק במה שקשור למשטרה?.

תואר שני

תוכלי ללמוד בחוגים שאינם מחייבים תואר ראשון בתחומם כמו מינהל עסקים, מינהל ציבורי, לימודי עבודה, ספרנות ומידענות.

על האש

New member
אגב אני בן ותודה :)

והחוגים האלה מאפשרים ללמוד לתואר שני עם תואר ראשון לא משנה במה?.

סליחה|../images/Emo50.gif

כן, אבל בחלק מהחוגים תדרש למספר קורסי השלמה מהתואר הראשון בנוסף לקורסים הרגילים לתואר שני

למעלה