מבקש תמיכה

ramix

New member
מבקש תמיכה

היי חברים למקצוע (חיפוש עבודה). אני מהנדס תוכנה טרי, סיימתי תואר בספטמבר. וכמו כולם מפציץ קורות חיים לכל עבר. במהלך הלימודים בניתי כמה אתרים דינמיים שנתנו לי ניסיון ב ASP ו SQL, וזה מה שעזר לי להתחיל לעבוד כפרי לאנסר בבנית אתרים. בשביל להעסיק את עצמי בניתי אתר שלי, מין פורטל, ובו אני מנסה את השטויות שלח, פעם משחק ב RANKING ובזה דווקא הצלחתי, פה ושם אני לומד לעבוד עם אובייקטים. אני מקווה להתחיל להתעסק בקרוב עם C# ו .NET . הבעיה שלי שאני שולח מלא קורות חיים אבל לא חוזרים אלי בכלל! אז חשבתי לעצמי, מה שווה כל מה שאני עושה ? סתם מעביר את הזמן בלבנות אתרים שכל ילד כבר יודע לעשות. ום אני לא ממש עושה מזה כסף. מה אתם ממליצים לי לעשות?? להמשיך או לעשות משהו אחר, ומה ??

pixiER

New member
לדוגמא...

את העבודות שאתה עושה כפרילנס, תכניס כניסיון לקורות החיים שלך... זה אמור לעזור קצת... ולהמשיך לחפש, ולא להתיאש...
בהצלחה!

KajaGugu

New member
אל דאגה, אתה תצליח!

עצם זה שאתה לא יושב בבית ומחכה לעבודה אלא יוצר לעצמך תעסוקה מראה על צורת חשיבה נכונה, אני בטוח שתצליח. הניסיון שאתה צובר בתור פרילאנס הוא לא מבוטל. אני ממליץ לך לקחת את הידע שלך עוד צעד קדימה ולהיכנס ל #C ו דוט נט, אני בטוח שזה רק עניין של זמן עד שתימצא עבודה.

למעלה