יש לי כמה תגובות אליך:
דבר ראשון, אני שונא אנשים לחוצים שכמה דקות אחרי שהם כותבים הודעה הם מצפים לתגובה ועוד בפורום מקצועי...! הפורומים המקצועיים אינם תוכנה להעברת מסרים מידיים כמו ה- ICQ. מרבית האנשים המשתתפים בהם עובדים במהלך היום והם אינם בוהים במסך וממתינים שתכתוב משהו בכדי לענות! ...אז קח אוויר, אח שלי וצא מהלחץ! לעניין העיצוב: הפרחים בחלק העליון של המסמך דהויים מידי. בחר כאלו שיש להם CONTRAST גדול יותר כך שכשתבהיר אותם, הם עדיין ייראו כמו פרחים. חשוב לזכור כי חומר מודפס הוא בעל צבעים מוחזרים בעוד שהמידע שמוצג לך ממסך המחשב הוא בעל צבעים מוקרנים. מה זה אומר? שכדאי לך לבצע הדפסה צבעונית (גם אם זה במדפסת ביתית ולבחון את התוצאה) ואז תבין...! לגבי הפסנתר - הכי מציק לי שהרגליים שלו חתוכות בלי שום טעם! השקיפות שיצרת לרגליים מלאכותית - הן לא צריכות להיראות כאילו הן שקועות בנוזל לבן אלא להיות מוסתרות מאחורי סבך הצימחייה. תהיה חייב לתקן את זה בכדי ליצור את האשליה המתאימה. מעבר לכך - חשוב על התוכן שאתה יוצר. אם אתה רוצה להיכנס לליגת המקצוענים, עליך לא רק להפוך את הנושא לתמונה (פרחים ומוסיקה) אלא גם להיות בעל מעוף - לנגוע במיתרי האמנות ולתת לעצמך אתגר: "איך אני מעביר את מסר הפרחים והמוסיקה מבלי להראות פרחים וכלי נגינה". תתפלא - אפשרי. כך לדוגמא - אם תיסרוק עלה כותרת (את העלה עצמו ולא תמונה של עלה) של פרח, ותשתמש בטקסטורה שלו כרקע למסמך שלך - כבר הצלחת לצאת מהדימוי הכולל הזה של הפרח ולתת הרגשה של צבעוניות, חיים ופריחה, נימיות ועוד. באשר למוסיקה - חשוב איך המוסיקה יכולה להיראות שלא באמצעות כלי הנגינה? אולי כגלים (גלי סאונד כמו בתוכנות לעריכת סאונד) אולי כמלאכים, מלכים, נופים... צור שילוב מעניין של דימויים מרומזים וראה איזה פלא - הצופים בעבודתך יתרגשו לגלות שיצרת להם "אווירה" ו"סביבה" שהם מסוגלים לאמץ אותה כפרחים ומוסיקה...! בהצלחה!