גם לי זה קרה בהתחלה נתתי לילדים את הנשמה ויטרתי כמעט על הכל העיקר עוד זמן אם המקסימים נתתי להם את ההרגשה שהם הדבר החשוב ביותר בעולם כל רגע פנוי נתתי להם הגעתי לביתם בכל הרגשת מצוקה אומנם להיכנס לא יכולתי אז התקשרתי ואמרתי שאני למטה זה הספיק בשביל שיבואו בריצה רק לאחר זמן מה התחלתי לתת להם גבולות וחוקים אצלי זה עזר מקווה שגם אצלך
תתן אהבה תקבל אהבה!!! ילדים רגישים ומרגישים!! תהא קשוב להם, תהיה בקשר יומיומי.. ולא להתבייש ולהזכיר להם אם במילים ואם במעשים...שאתה אוהב אותם ושם תמיד בשבילם!!
השני.... תשמש דוגמא אישית ליחסי אנוש טובים גם איתה וגם עם הילדים תוביל עד כמה שתוכל את המתרחש....למקום הוגן שפוי מכובד תהיה סבלני ותעניק אהבה גדולה אתה אחראי רק על ההתנהגויות של עצמך ....ועל התגובות שלך להתנהגויות של אחרים בהצלחה
היינו ילדים היינו אומרים ש...."המורה מתנקמת בי" ? על מה ולמה אף פעם לא היו לנו הסברים ...כי זה היה בראש שלנו. תחשוב מה עשית אז בכדי להסיר את "הנקמנות" של המורה, ותפעל בהתאם. (אין ספק שהפורום היום מחזיר אותי לזכרונות מהילדות)
קנה לה מתנה.. קורס להורות... ותגיד לה שכיון שניראה לך שזה מעשיר ומעניין וחשוב אז גם אתה נירשם לקורוס ... הורות של אחרי הגירושין בבית ספר אדלר על חשבונך..
ממש לא מתאימה לנושא. פשוט לדבר בגובה העיניים,כמו 2 אנשים בוגרים ולהדגיש שטובת הילדים היא בעדיפות ראשונה. רק לשוחח,זהו ואם אתם לא מסוגלים לנהל שיחה בסיסית,להיעזר באדם שלישי,יועץ.
בזמן שהילדים איתך..תזמין אותה לארוחה איתכם.. לקראת יום ההולדת שלה..קח את הילדים ויחד איתם..קנה לה מתנה..ותן לה אותה ליד הילדים.. ספר לילדים כמה אמא טובה היא...{כשהם איתך}. והכל אם אתה שלם עם זה ואין לך רגשות נקם..{להחזיר בחזרה?} הפוך על הפוך....ומה תקבל??? הילדים יראו "מי באמת אבא שלהם" וישפטו לבד. והיא?...היא פשוט תהיה בשוק.