מבקש עצה

avis69

New member
מבקש עצה

גרושתי ממרידה את הילים נגדי ...למי יש פה איזה רעיון יצירתי??...

לדעתי הרעיון היצירתי והמקורי ביותר

הוא להמשיך להיות אתה.כאדם ואבא שרוצה רק טוב לילדיך.ומאמין בכל ליבו שהוא חושב ועושה למען שלום ילדיו את הכל. ביטחון ושלמות בדרכך הם הדרך לאמת

גם לי

גם לי זה קרה בהתחלה נתתי לילדים את הנשמה ויטרתי כמעט על הכל העיקר עוד זמן אם המקסימים נתתי להם את ההרגשה שהם הדבר החשוב ביותר בעולם כל רגע פנוי נתתי להם הגעתי לביתם בכל הרגשת מצוקה אומנם להיכנס לא יכולתי אז התקשרתי ואמרתי שאני למטה זה הספיק בשביל שיבואו בריצה רק לאחר זמן מה התחלתי לתת להם גבולות וחוקים אצלי זה עזר מקווה שגם אצלך

r e d head

New member
תזכור שבקשת רעיון יצירתי

לשלוח את גרושתך לחו"ל לחופשה ארוכה כך תוכל להשאר ולשמור על הילדים ולשפר את מערכת היחסים בינכם.

שום יצירתיות !!!

תתן אהבה תקבל אהבה!!! ילדים רגישים ומרגישים!! תהא קשוב להם, תהיה בקשר יומיומי.. ולא להתבייש ולהזכיר להם אם במילים ואם במעשים...שאתה אוהב אותם ושם תמיד בשבילם!!

פברואר68

New member
יצירתי ...זה גם לנסות להבין את הצד

השני.... תשמש דוגמא אישית ליחסי אנוש טובים גם איתה וגם עם הילדים תוביל עד כמה שתוכל את המתרחש....למקום הוגן שפוי מכובד תהיה סבלני ותעניק אהבה גדולה אתה אחראי רק על ההתנהגויות של עצמך ....ועל התגובות שלך להתנהגויות של אחרים בהצלחה

jdpworld

New member
תירה לה בראש...

בעצם,אתהה יודע מה,עדיף חבל לתליה.... בעצם לא......רעל.....זה הכי טוב.

d a n i e l s 5

New member
זוכר ש....

היינו ילדים היינו אומרים ש...."המורה מתנקמת בי" ? על מה ולמה אף פעם לא היו לנו הסברים ...כי זה היה בראש שלנו. תחשוב מה עשית אז בכדי להסיר את "הנקמנות" של המורה, ותפעל בהתאם. (אין ספק שהפורום היום מחזיר אותי לזכרונות מהילדות)

רות 2

New member
רעיון יצירתי..........

קנה לה מתנה.. קורס להורות... ותגיד לה שכיון שניראה לך שזה מעשיר ומעניין וחשוב אז גם אתה נירשם לקורוס ... הורות של אחרי הגירושין בבית ספר אדלר על חשבונך..

יצירתיות?

ממש לא מתאימה לנושא. פשוט לדבר בגובה העיניים,כמו 2 אנשים בוגרים ולהדגיש שטובת הילדים היא בעדיפות ראשונה. רק לשוחח,זהו ואם אתם לא מסוגלים לנהל שיחה בסיסית,להיעזר באדם שלישי,יועץ.

ערסlight

New member
שמע...

אפשר לבזבז אותה, יש אנשים שזו העבודה שלהם. אולי לא יצירתי, אבל יעיל.

רצית יצירתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif....קבל ../images/Emo70.gif

בזמן שהילדים איתך..תזמין אותה לארוחה איתכם.. לקראת יום ההולדת שלה..קח את הילדים ויחד איתם..קנה לה מתנה..ותן לה אותה ליד הילדים.. ספר לילדים כמה אמא טובה היא...{כשהם איתך}. והכל אם אתה שלם עם זה ואין לך רגשות נקם..{להחזיר בחזרה?} הפוך על הפוך....ומה תקבל??? הילדים יראו "מי באמת אבא שלהם" וישפטו לבד. והיא?...היא פשוט תהיה בשוק.
טוב...רצית רעיון יצירתי..לא
כי...רק אהבה..מביאה אהבה. ערב טוב

למעלה