מבקש עצה . . .

הרקולס26

New member
מבקש עצה . . .

שלום לכם, אני מחפש כרגע עבודה. אני מבין שיש כאן חבר'ה שעובדים בשירות לקוחות/מכירות בכל מיני חברות. האם תוכלו לסייע ? אני זקוק למידע על כמה חברות שמפרסמות בקביעות מודעות דרושים - HOT, YES, בזק בינלאומי, ביטוח ישיר, לאומי קארד, ברק, קווי זהב ואינטרנט זהב. מדובר על משרות של שירות לקוחות ומכירות בלבד בחברות הנ"ל. לפני שאני פונה אליהן - האם תוכלו ליידע אותי לגבי טיב היחסים שם בין העובדים והאחראים, תנאי ההעסקה (שכר בסיסי, עמלות), שעות המשמרות, ובאופן כללי - מה דעתכם על הרעיון לעבוד בחברות האלה ? אם מי מכם במקרה עבד או עובד באחת החברות - אשמח אם ירשום את דעתו. תודה רבה לכם, הרקולס

שאלה מענינת

באמת מענין, איזה תנאים ואיך יחסי העבודה, בחברות המפרסמות כל הזמן מחדש מודעות לאותם התפקידים ? כל כך טובים התנאים וכל כך טוב השכר, כל כך טובים יחסי העבודה, שכל הזמן צריכים עובדים חדשים לאותם התפקידים? מה קרה, העבודים שכרגע עובדים שם רוצים כל כך לוותר על אותם התנאים הנהדרים, על השכר המעולה?

לגבי קווי זהב...

עבדתי בחברה במשך שנתיים, בזמנו האווירה הייתה נהדרת, אחלה בוסים ותנאים לא רעים בכלל. עכשיו אני יודעת שהם עברו לגור בראשון, יש קצת לחץ כי כל הותיקים עזבו ויש בוסים חדשים... אבל עדיין זו חברה צעירה ונעימה לעבוד בה. לגבי השכר,זה לפי שעה וממה שאני זוכרת בתחום המכירות עושים כסף טוב והמשמרות קצרות יחסית ( 5-6 שעות ). מקווה שעזרתי...

beky1

New member
../images/Emo180.gifוהתשובה גם כן

קיימת תחלופה גבוהה בתחום כוח אדם של מוקדי שירות לקוחות.
א.רוב העובדים בתחום הם צעירים ו\או סטודנטין המתפרנסים מהעבודה הזו. כיון שזהו חתך העובדים לרוב הם רואים בעבודה זו כמשהו זמני כדי לממן לימודים או מחיה עד לסיום הלימודים.
ב. שירות לקוחות היא עבודה שוחקת ומתישה , לרוב ממוצע זמן עבודה לנציג שירות הוא בערך כשנתיים.לאחר שנתיים או שהאדם עוזב או מקודם לתפקיד מינהלתי ולא כנציג שירות.
ג. השכר הלא גבוה יוצר מצב שהעובדים בו עובדים לרוב כי אין משהו אחר.
בקיצור אין בארץ תרבות הרואה בנציג שירות עבודה כקריירה לכן אורך חיי נציג שירות הוא קצר והתחלופה גבוהה מה שמצריך גיוס כוח אדם תמידי........

hodaya151

New member
אני חושבת שזה כל פעם תפקיד במקום אח

כי אלה החברות הכי גדולות אז יש מלא מקבילים לכל תפקיד לא?

beky1

New member
../images/Emo127.gif גודל החברה קובע

את כמות האנשים שיש לגייס בכל סבב, אך תדירות הסבבים לדוגמא גיוב כל חצי שנה פחות או יותר היא בעקבות הסיבות שצוינו בהודעתי הקודמת באשכול זה.

למעלה