מבקש עצה

Odeda1

New member
מבקש עצה

ברשותי מקלט טופפילד 3000ci וצלחות להוטבירד,ניילסאט ועמוס. איזה קאם הכי כדאי לי לקנות היום. שמעתי שיש קאמים ללא כרטיסים שאפשר ישר להזין קודים. יש קאמים משולבים freextv אבל לא בכולם זה פיענוח בחומרה בחלקם זה עם קודים ואז הם נסגרים. בקיצור איזה קאם הכי כדאי לקנות ואיפה ? תודה

Odeda1

New member
הסבר

מדובר על שתי צלחות בגודל 90. האחת מכוונת להוטבירד והשניה לניילסאט. בצלחת של ניילסאט יש LNB נוסף עבור עמוס.כל שלושת ה - LNB מתחברים דרך דייסק (מפסק אלקטרוני) למקלט אחד ששולט עליו.

noam52

New member
יפה מאוד,לא הכרתי את השיטה הזו

אנסה אותה גם, יש לי שתי צלחות כמו שלך ושלי מכוונות לעמוס והוטבירד לא מכיר את ניילסאט , איזה לוין זה ?? איזה תחנות יושבות עליו ? מה מיקומו בשמים? תודה

scart

New member
תחנות בערבית, מיקומו בחלל 7W

ישנם 120 תחנות חופשיות , מלבד מוצפנות. נקלט טוב בצלחת 120 ס"מ.

Odeda1

New member
תשובה

מיקומו 7W , קרוב מאד לעמוס ולכן ניתן לקלוט אותו ואת עמוס באותה הצלחת. בלווין זה יש הרבה תחנות בערבית , מספר תחנות שמשדרות מוזיקה וידאוקליפים לועזיים אם זה מעניין אותך , תחנה שנקראת MBC2 שמשדרת כל הזמן סרטים וסדרות אמריקאיים עם פס קול מקורי באנגלית, תחנה בשם דובאי 33 שמשדרת הרבה סרטים וסדרות באנגלית. כמו כן בתחנות ערביות רבות משודרים מדי פעם סרטים באנגלית בשעות הערב. העלות מבחינתך לקלוט לווין זה היא נמוכה שכן כל מה שתזדקק לו זה LNB נוסף ודייסק , עלות כוללת של כ - 100 שקלים בלבד. אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן להשאיר לי טלפון בתיבה הפרטית ואחזור אליך מיד.

noam52

New member
חן חן ותודה

לא רוצה להטריד אותך מודה על העזרה , במקרה חרום אשתמש באופציה שאיפשרת לי ואמסור לך טלפון . לפי מה שקרמר ענה על החיבור בין שני הממירים זה נראה לי פתרון קשה ומגביל , השאלה אם זה באמת כמו שהוא כותב .

למעלה