מבקש עצה

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך
מבקש עצה

אני בן 50 פלוס נשוי כ 11 שנים. ויש לי בעיה חמורה עם הזוגיות שלנו. אשתי לא מרגישה רצון וחשק לחיים אינטימיים וטענתה הרצופה מזה שנים היא שבגלל התנהגותי היא איננה מרגישה רצון לאינטמיות איתי. תקופה ארוכה היא היתה רואה בהתנהגותי תקופות מועמדות וכל פעם הסבירה לי מדוע אני לא מספיק בסדר ולכן ברור שעם התנהגות לקויה כשלי אין לה חשק וזה כמובן כל פעם מובן ומוצדק ועצם הרצון והאכזבה שלי הן עוד עדות ללא בסדר הטבעי שלי. בשלב מסוים נפרדנו ואז היא הסבירה לי שהיא עברה שינוי עמוק והיא אחרת וכאשר חזרנו התברר שהמצב חזר לאותה נקודה ועוד חמור יותר. מכוון שטיבעי לחשוב כי כנראה אני לא מספיק נותן חשוב להדגיש כי כל תקופת היחד שלנו אני נותן את כל מה שאפשר לתת גם חומרית גם הערכה רוחנית וגם עזרה של דאגה אישית אולם עמדתה היא שזה לא זה ולכן אין חשק ואין זוגיות. אינני מוכן לחיות שוב ושוב במצב קבוע של על תנאי ולכן המצב במשבר עם אפשרות פרוק הזוגיות והפעם ללא חזרות וניסיונות עם הבטחות שינוי חדשות. לדעתי עם לא יהיה שינו בפועל בהתנהגותה הענין סגור. תודה מראש

הרע -מהותו והנעותיו

התיאור שלך מעיד שאתה יודע כי הרע שוכן בביתך, אתה גם יודע שהרע הזה לא ישתנה, אתה מספר שהרע הזה היה פעם וחזר שוב אל ביתך. ומכאן המסקנה היחידה- מה הטעם להישאר עם הרע שאתה עצמך טוען שלא ישתנה? בכל מעשה שאדם עושה הוא איננו עושה אלא משום שהוא סבור שיהיה לו טוב יותר וזה הרי פרדוכס לומר- הרע לא ישתנה ואני נשאר, אז אשאל היכן הטוב שאתה מחפש בעשייתך. עם כל הצער שבכך, לטעמי, קום ועזוב, ושמור על מערכת חיובית עם בת הזוג ברמה של חברות ולא ברמה של זוגיות. בהצלחה

יש המון אנשים כמוך

שנשארים ברע המוכר כי הם פוחדים לצאת אל המדבר - גם אם יכול להיות שם טוב בהרבה. אני משרשר אליך את bvrs עם משל הצפרדע.

adam33

New member
שני מעגלים

בעצם כפי שאני רואה היא מאותת לך שאתה לא ניכנס למעגל שלה שבו היא נפגעה ורוצה תיקון ואתה מביט במעגל שלך ומספר עד כמה אצלך הכל בסדר ואני בעצם מבין את שנכם תקשורת.. ברגע שאתה תנסה להגיע למעגל שלה ולהבין בעיניים שלה מה היה מפריע לה במשך כל השנים אז אוליי גם היא תכנס למעגל שלך בעיניים שלך והיא תנסה לראות באמת מה מפריע לך זה שאתה עושה ועושה זה לא מזיז לה כי היא מרגישה שזה בסדר אבל לא קלעת באמת למה שבאמת כואב לה בלב.. לתשומת לבך.. פעם ספרה לי מישהי שבעצם למרות שבעלה כל השנים עשה ועמל והוא גם העיד כך! שבעצם מה שהפריע לה ובגלל זה היא נסגרה בפניו זה שהוא תמיד העיר לה שהיא לא מבינה. ובעיקר היא לא סלחה לו על כך שכשהיא ילדה את ביתם הוא פחות היה רגיש לצרכים שלה.. ואלו דברים שלא תוכל לדעת אלא אם תכנס למעגל שלה.. בהצלחה..

אתה גדול

אדם אני מזדהה עם כל מילה שלך דקות האבחנה שלך ותאור המעגלים נפלא לטעמי היכולת שלך לראות ולזהות ולהרגיש ולתאר את הצרכים של האישה (מה באמת כואב לה) מבעד לקשיים והסבל של הבעל מקסימה אהבתי את הקטע ישר כח

seeyou

New member
היא איננה מרגישה רצון ?../images/Emo108.gif

-אתם ביחד רק 11 שנים השאלה היא: האם בהתחלה כן היה לה "רצון"? האם חל שינוי בתיפקוד המיני שלך בזמן האחרון? זה שאתה נותן את כל מה שאפשר לתת גם חומרית גם הערכה רוחנית זה לא מספיק! רוב הבעיות מתחילות כאשר ה"גבריות" נופלת או שפשוט "נשבר" לה ממך-יש לה "אחר" או סתם חלומות נעורים!

היה סבלני כלפיה -ותרוויח בגדול

ברוש אחד יקר קל לקום וללכת להרוס במחי יד מה שנבנה בעמל במשך 11 שנה ע"י שניכם שני אנשים טובים שכל אחד בדרכו רצה רק טוב לזוגיות הזאת , כל אחד בדרכו נתן מכוחו ויכולתו. -חשוב לפני שתעשה - החיים יכולים להתהפך גם 180 מעלות ולהיות נפלאים עם אותה בת הזוג אין צורך להחליף אישה כי אותן הבעיות הולכות איתך לכל מקום שתלך אני מציעה לך להבין מה שורש הנתק בינכם אתם שני אנשים טובים שזקוקים להיכנס כל אחד לעולם של רעהו. זה הכול אני רואה את הדברים מהצד הנשי של המתרס, אני רואה אותם מהצד של אשתך אני מבינה את מה שעובר עליה את הנסיון שעשתה כדי לתקן ולשפר את הדרך אליך, בכל זוגיות יש נפילות ולבסוף מגיעים לאיזון בשביל אישה הדרך אל המיטה היא לא ישרה היא עוברת דרך הרגשות. כאשר תמצא את הדרך אל הרגשות שלה אני מבטיחה לך שיהיה לכם כיף גם במיטה וגם באינטימיות שלכם אשתך עושה מאמץ עצום , היא עדיין בעצמה בתהליך - היה אתה חכם היה סבלני כלפיה- ותראה שהיא תפרח ותחזיר לך אהבה נפלאה שלא ידעת כמוה נכון אדם לא משנה את עצמו ביום אחד גם אם הגיע להחלטה והבנה שהוא רוצה לשנות זה תהליך שלוקח זמן. תמוך בה תן לה אוזן קשבת הרי זו האישה שאהבת פעם- גם היום יש בה את אותן התכונות הן רק מכוסות בשכבה של אכזבות - זה בסך הכל הקשר בינכם זה הכל אפשר לגשר על הפערים האלה ולהחליט לעשות אחרת אני מחזקת את מה ש - ADM אמר לך על המעגלים שים לב לכל מילה שלו קח את דבריו בשתי ידיים כי תשובות אחרות שקיבלת בפורום הן טובות לשם הבאת גימיק לפורום הן לא טובות לזוגיות שלך לפעמים אנחנו רבים ואנחנו לא יודעים כמה שאנחנו קרובים האחד לשני ורק איזה חוסר הבנה קטנטונת מפרידה ביננו נהג בחכמה עם האשה אשר איתך למד להוציא ממנה את הטוב את הנועם את הרוך היה גם אתה נעים אליה באותה מידה ועוצמה שרבים אפשר גם לבטא אהבה - זה תלוי מה אתם מחליטים לחיים שלכם רע או טוב אתם פשוט הלכתם על הכיוון הרע - אפשר ללכת אחרת ושנות כיוון ולעשות טוב האחד לשני אני מאחלת לך רק טוב ואני מאוד מקווה שלא תמהר להרוס תן לאשתך נשיקה גדולה בשמי ציפור דרור

למעלה