מבקש עצה

kipodan

New member
מבקש עצה

אף פעם לא חשבתי שאני לא מיני.... אבל לאחרונה התחלתי לחשוב בכיוון הזה בגלל כל מיני דברים שקרו לי והעניין ממש לא ברור אני בן 30 אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים נורמלית. גם לא יחסי מין. ניסיתי סטוצים, יצאתי עם בחורות שגם משכו אותי חיצונית...אבל לא תפקדתי מינית. האם זה אומר שאני אסקסואל? נ.ב יהיה נחמד עם אוכל ליצור קשר במייל עם מישהו/י בשביל שאלות...אני לא רוצה לפרט כאן אלו דברים בדיוק קרו לי (זה גם יהיה נורא ארוך)

א-מיניים לא מרגישים משיכה.

אם אתה "נמשכת " חיצונית לבחורות.....אז אני בספק אם אתה א-מיני. כי מישהו א-מיני לא יכול להתבלבל כאן-הוא לא מרגיש משיכה מינית.

Larik

New member
אני לא מסכים איתך

לפי דעתי יש מקרים בהם לא מרגישים שום משיכה פיזית כלפי גברים/נשים. ובכל זאת, לא נרא שהעובדה שמישהו א-מיני מונעת ממנו מלהפתעל מהיופי של הגוף האנושי.

inbardaf

New member
גם לא מסכימה

אני חווה סוג של משיכה מינית לגברים ממראה וכאלה, אבל לא מרגישה צורך להמשיך 'הלאה'.. חוסר תפקוד מיני לא מעיד בהכרח על א-מיניות אבל יכול להיות קשור. ברמת העיקרון, א-מיניים אמורים להיות מסוגלים לתפקד מינית רק לא לגלות עניין בדבר. רק ש'אליה וקוץ בה' - אם אתה לא מעוניין הדבר, תתקשה לתפקד מינית - במיוחד עם אתה גבר.. ואתה מוזמן לפנות אלי במסרים אישיים..

../images/Emo45.gif כול מילה.

בעיקר המשפט הראשון

amb2

New member
אני לא מרגיש שום משיכה

לא חיצונית ולא פנימית כבר המון המון זמן וזה יהיה ככה תמיד אני יודע על בטוח

Larik

New member
לא שיש לי יותר מדי נסיון בנושא

אבל אתה יכול לשאול אותי. בכל מקרה אני ממליץ שתרשום לפחות חלק מהדברים בפורום ככה תקבל הרבה השקפות עולם שונות, שיתכן ויעזרו לך.

אי תפקוד מיני הוא נקודה רגישה רגישה רגישה

פעם אחת לא מצליחה, בגלל לחץ או משהו אחר, ואז הלחץ עובר לפעם הבאה ועכשיו זה קשה פי שניים (לא תרתי משמע
) וכל כישלון מזין את הכישלון הבא וזה די "מעגל קסמים" שאם נכנסת אליו, לפעמים קשה לצאת, ואתה כבר לא יודע מה הסיבה ומה התוצאה: האם אתה לא מתפקד כי אתה לא נמשך, או שאתה כבר לא מאמין שתצליח לתפקד אז הכל נכשל מראש? גם הגיל לא עוזר, כי פתאום אתה מוצא את עצמך מבוגר בגיל שבו לכולם יש כבר ניסיון במערכות יחסים וניסיון מיני, ואתה נשאר מאחור, וכבר לא נעים להודות בזה ואז גם קשה יותר להיפתח ולהתמודד וכו'. את הסרט "בתול בן 40", ראית? (הוא לא רע ברובו). אם מתאים לך להגדיר את עצמך כא-מיני – בכיף; אבל אם אתה מרגיש שאתה רוצה לנסות להתמודד עם אותן נקודות שבהן נכשלת בעבר, נראה לי שעזרה מקצועית יכולה לעזור (או לפחות ויאגרה. לפי מה שהבנתי היא לא מייצרת זקפה יש מאין, אבל אם אתה מתעורר מינית היא דואגת לעורר את מה שצריך ולנטרל את הגורמים שמפריעים לו ומנסים "להרדים" אותו). כך או כך, שיהיה בהצלחה.
נ.ב. אתה יכול להשתפך בפורום חופשי, אנשים כבר כתבו כאן מגילות לפניך, זה בסדר.

kipodan

New member
יש רק בעיה אחת גדולה מאוד

אני ניסיתי עזרה מקצועית...ככל שיכולתי הנפשית/כלכלית איפשרה לי! והאמת שאני לא בטוח בתוצאות.... בגלל זה ביקשתי מיילים של אנשים כדי לספר להם יותר בפירוט. אגב תודה למי שהשאיר לי מייל ואני אנצל אותו ברגע שתהיה לי יותר מדקה לנשום (אני מאוד לחוץ עכשיו)

Berethor

New member
מעניין לאן אמב נעלם

צריך דיווח מעינבר...מקווה שמיניים לא חטפו אותו או משהו.

amb2

New member
האמת כמעט זה קרה

נחטפתי ע"י חיזרים מיניים וצעקתי עד צאת נישמתי שיעזבו אותי שיניחו לי.....בסוף מה קרה?.... ניצחתי!!!! ממצב ברטור? ממצב ענבר? ממצב מאיה?? ממצב עולם?

amb2

New member
עינבר יודעת גם

שנחטפתי ע"י חייזרים מיניים גועליים. היא מקבלת דיווחים

למעלה