מבקש עצה...
שבת שלום, אני חדש כאן אבל יצא לי לקרוא לא מעט מחוות הדעת של הגולשים כאן ומקווה שאצא מכאן עם המלצה טובה. אני בדילמה קשה: הכרתי גבר בן 37, באינטרנט, המטרה של שנינו הייתה ברורה כשדיברנו, סטוץ! שנינו בארון. הגעתי אליו, דיברנו קצת, ועברנו ל"חלק האומנותי". היה מעולה! באמת טוב מאוד! אחרי סשן של שעתיים ומשהו נפרדנו, שלחתי לו SMS שהיה באמת אחלה, הוא החזיר לי חזרה שגם לו היה כיף ממש. חשבתי שזהו, בזה זה יסתיים. עבר לילה, התעוררתי בבוקר עם תחושה מוזרה, משהו שהמון זמן לא הרגשתי. באמצע היום אזרתי אומץ ושלחתי SMS סתמי, שהוביל להתכתבות של כמה שעות. בערב נפגשנו שוב. לא אפרט מה קרה
למחרת המשכנו להתכתב וכך גם ביום שאחרי. נפגשנו שוב. הסקס היה מוטרף, לא משהו שמרגישים כשבאים לסטוץ. תשוקה מטורפת! כל הזמן הזה אני פשוט יצאתי מאיזון, פרפרים מטורפים, הוא לא יוצא לי מהראש. פשוט כל הזמן נוכח שם. אחרי כמה ימים, התוודיתי על מה שאני מרגיש, ושאני חושב שלפחות מצידי, אני מרגיש משהו שיש לו סיכוי להתפתח למשהו אמיתי. שאלתי אותו מה קורה אצלו. הוא החליף את דעתו בקצב מטורף, רגע אחד הוא לא חושב שהוא יכול להסתדר עם פער הגילאים, רגע אחרי הוא לא יודע אם הוא רוצה קשר או שהוא בתקופה של סטוצים, אח"כ חשב שאולי אנחנו צריכים להפסיק להתראות לכמה ימים ולראות מה קורה איתנו, אח"כ אמר שאני מלחיץ אותו וכך זה המשיך. מה עלי לעשות? לשחרר, כי אם הוא היה מרגיש משהו הוא כבר היה אומר? לשמור על קשר, כי האינטואיציה שלי אומרת שלא יכול להיות שהוא היה מגיב בכלל להודעות ושיחות ממני אם לא היה מעוניין? תודה.
שבת שלום, אני חדש כאן אבל יצא לי לקרוא לא מעט מחוות הדעת של הגולשים כאן ומקווה שאצא מכאן עם המלצה טובה. אני בדילמה קשה: הכרתי גבר בן 37, באינטרנט, המטרה של שנינו הייתה ברורה כשדיברנו, סטוץ! שנינו בארון. הגעתי אליו, דיברנו קצת, ועברנו ל"חלק האומנותי". היה מעולה! באמת טוב מאוד! אחרי סשן של שעתיים ומשהו נפרדנו, שלחתי לו SMS שהיה באמת אחלה, הוא החזיר לי חזרה שגם לו היה כיף ממש. חשבתי שזהו, בזה זה יסתיים. עבר לילה, התעוררתי בבוקר עם תחושה מוזרה, משהו שהמון זמן לא הרגשתי. באמצע היום אזרתי אומץ ושלחתי SMS סתמי, שהוביל להתכתבות של כמה שעות. בערב נפגשנו שוב. לא אפרט מה קרה