מבקש עצה...

Pony20

New member
מבקש עצה...

שבת שלום, אני חדש כאן אבל יצא לי לקרוא לא מעט מחוות הדעת של הגולשים כאן ומקווה שאצא מכאן עם המלצה טובה. אני בדילמה קשה: הכרתי גבר בן 37, באינטרנט, המטרה של שנינו הייתה ברורה כשדיברנו, סטוץ! שנינו בארון. הגעתי אליו, דיברנו קצת, ועברנו ל"חלק האומנותי". היה מעולה! באמת טוב מאוד! אחרי סשן של שעתיים ומשהו נפרדנו, שלחתי לו SMS שהיה באמת אחלה, הוא החזיר לי חזרה שגם לו היה כיף ממש. חשבתי שזהו, בזה זה יסתיים. עבר לילה, התעוררתי בבוקר עם תחושה מוזרה, משהו שהמון זמן לא הרגשתי. באמצע היום אזרתי אומץ ושלחתי SMS סתמי, שהוביל להתכתבות של כמה שעות. בערב נפגשנו שוב. לא אפרט מה קרה
למחרת המשכנו להתכתב וכך גם ביום שאחרי. נפגשנו שוב. הסקס היה מוטרף, לא משהו שמרגישים כשבאים לסטוץ. תשוקה מטורפת! כל הזמן הזה אני פשוט יצאתי מאיזון, פרפרים מטורפים, הוא לא יוצא לי מהראש. פשוט כל הזמן נוכח שם. אחרי כמה ימים, התוודיתי על מה שאני מרגיש, ושאני חושב שלפחות מצידי, אני מרגיש משהו שיש לו סיכוי להתפתח למשהו אמיתי. שאלתי אותו מה קורה אצלו. הוא החליף את דעתו בקצב מטורף, רגע אחד הוא לא חושב שהוא יכול להסתדר עם פער הגילאים, רגע אחרי הוא לא יודע אם הוא רוצה קשר או שהוא בתקופה של סטוצים, אח"כ חשב שאולי אנחנו צריכים להפסיק להתראות לכמה ימים ולראות מה קורה איתנו, אח"כ אמר שאני מלחיץ אותו וכך זה המשיך. מה עלי לעשות? לשחרר, כי אם הוא היה מרגיש משהו הוא כבר היה אומר? לשמור על קשר, כי האינטואיציה שלי אומרת שלא יכול להיות שהוא היה מגיב בכלל להודעות ושיחות ממני אם לא היה מעוניין? תודה.

m a t a n O

New member
פוני,

חכה עם זה קצת, תראה מה יהיה. אולי כשהזמן יעבור הוא יחשוב על זה בצלילות ויגיד לך מה הוא מחליט. זה מה שנראה לי. לפעמים רק כשאין לנו משהו אנחנו מעריכים אותו אחרת. בהצלחה, תעדכן אותנו :) מתן.

starlit

New member
עם כל הכאב, לדעתי, צריך ללמוד לוותר.

לפעמים קורה שניפגשים לסטוץ ופתאום צצות ומציפות אותנו כל מיני רגשות ותחושות שלא ציפינו להן. זה נפלא, אבל נדיר ששני הפרטנרים ירגישו בדיוק את אותו הדבר והמסקנות שלהם יהיו תואמות. לפעמים קורה שלמרות הסטוץ המוצלח כ"כ, אחד הפרטנרים לא מעוניין בהעמקת הקשר - כי טוב לו ככה, בלי שום התחייבויות, אבל יחד עם זה, במקרה שלך פוני, הוא מנומס ונחמד והוא עונה לך ומוכן אפילו להיפגש איתך כבר שלוש פעמים (אם ספרתי נכון...) לדעתי אין טעם בנסיונות חיזור נוספים. מבחינתו הוא ניפגש לסטוץ ואולי זה מובן מאליו, מבחינתו, שזה היה לו עוד סטוץ מוצלח כ"כ ובעצם אין מה להתרגש מזה.... צריך ללמוד להרפות, לכבד רצונות של אנשים שלא מעוניינים להיות איתנו בקשר (ואני אומר את זה גם לעצמי). זה לפעמים קצת מעליב ופוגע, אבל אין טעם לאנוס מישהו להיות בקשר, אין אפשרות לכפות על אדם לאהוב אותנו. בשלב זה אתה יכול אולי לדבר איתו בטלפון, לתת לו להבין שאתה מעוניין בקשר, אבל אתה משאיר את הכדור בידיו. תחזיק מעמד.

נראה לי שכדאי להמשיך ליצור קשר

תתקשר אליו שוב. אחרי כל פגישה, תתקשר אליו למחרת, ותגשש לגבי עוד פגישה. אם הוא מוכן לקבוע פגישה -מה טוב אם הוא לא מוכן לקבוע פגישה, תתקשר שוב אחרי שלושה ימים, ואם הוא שוב לא רוצה פגישה תתקשר שוב אחרי שבוע, ואח"כ אחרי שבועיים עד שיהיה ברור שהוא לא רוצה יותר. כך תדע שלא החמצת הזדמנות רק בגלל גאווה עצמית, או חוסר התמדה. כמובן, אם הוא מתקשר אליך, תענה בחיוב, אבל בלי לשדר מסר כאילו אתה נואש או זקוק. . עבורך אני מקווה שהוא כן יֵיענה לחיזורים שלך.

man41

New member
היי פוני .זה מקרה שקורה לכולם .אם הוא לא בראש

תן לזמן לעשות את שלו. יש עוד גברים שירצו אותך. תחשוב מה היה קורה טם הייתם נפגשים תקופה יותר ארוכה,ואז זה היה יותר כואב.

yosef 30

New member
היי פוני

אני חושב שכדאי לך לשחרר את הבחור. תסמוך על הבחירה שלו שהוא יודע מה הוא רוצה. ייתכן והמפגש ביניכם היה מצויין והסקס זרם, ואני מאמין שגם הוא נהנה בדיוק כמוך. הוא ענה כי אתה נחמד בעיניו, והיה לו נעים איתך. אז מה הסיבה שהוא לא יענה? אבל מכאן ועד לקשר, כנראה שבעיניו זה לא יילך. אתה אמרת את שאתה מרגיש, הוא אמר את שלו. אם בא להמשיך להנות מסקס טוב איתו מדיי פעם, אחלה. אם אתה מרגיש שאינך יכול להמשיך להיות בקשר איתו כרגע כי אתה מפתח רגשות, קח כמה צעדים אחורה. וכשיבוא לך סקס טוב יש לך אופציה פתוחה. לפי דעתי קח לך פסק זמן, שחרר אותו, אתה רק תתחזק. ברוך הבא לא אמרתי לך
טוב שאתה איתנו, יש כאן אחלה חבר'ה ואולי.... כאן תבוא האהבה
שבת שלום חמוד יוסף.

עצם המיקום שלו בתוך הארון

יכול להסביר את ההסטריה הקלה שתקפה אותו. מצד אחד היה לכם משהו טוב אבל מצד שני פתאום אתה מגיע עם מילים והגדרות שדי הלחיצו. אני אומר שתתן לו זמן ותראה לאן זה מתפתח, ויחד עם זאת קח בחשבון שיש מצב שכלום לא יקרה.

sidoni

New member
לא כל אדם יודע לקבל אהבה זוגית...

ויש עוד כל כך הרבה סוגים של אהבה שהרבה אנשים לא יודעים איך להתמודד איתה. אם הבחור בארון אז...כנראה שבאמת לא מתאים לו להיפגש ממקום וזוגי למרות שאני בטוח שלא כול יום נופל לידיו בחור שכמוך . ולך אתה יכול להיות משוכנע שאתה מוכן (קצת יותר ) לאהבה . לחיים...תרגיש טוב

Pony20

New member
למי שביקש להישאר מעודכן...

זהו, חתכתי את זה. היום היה הניסיון האחרון: או שהוא באמת לא מעוניין או שהוא לא מספיק פתוח, כן ואמיתי עם עצמו ואיתי. שיחררתי. זה מאחוריי. תודה למגיבים ולמייעצים. לילה טוב וחם, ולירושלמים - תיהנו מהשלג.

למעלה