מבקש עזרת הפורום

• פותח הנושא ruva
  • פורסם בתאריך

ruva

New member
מבקש עזרת הפורום

ב-Ellis Island מצאתי שחיים טייבל בן 16 הגיע מוילנו(רוסיה) לניו-יורק ב-19.9.1907 באוניה ''מוסקבה'' התכן ויש לי קירבה אליו. איך אני יכול לדעת שם אביו, ושם אדם אליו הוא הגיע והקירבה? תודה

bilen

New member
כשאתה מקבל את המידע על האיש

יש לך אפשרות להכנס לרשימה שרשומה בכתב יד או בהדפסה מקורית, המניפסט. שם מופיע בדרך כלל שם האדם שאליו נסע וגם קרובי משפחה שהשאיר במולדתו.

bilen

New member
נכנסתי לרשימה והיא כתובה בכתב-יד

מאוד קשה לקריאה. יכול להיות שבהיכרותך את השמות במשפחתכם, תוכל לזהות מה רשום. רשום שהגיעה ממחוז וילנה, אבל מופיעה שם של עיירה אחרת. רשומה רק אות ראשונה של שם האב או האם, כנראה S או F. רשום שנסע לניו-יורק לדודו.

ענתר

New member
המסומן בקו זה הקרוב אליו ביותר

בארץ המוצא אם הצלחתי ללכת על העקבות נכון בהצלחה

ruva

New member
תודה לבילן וענת

על הרצון לעזור לפתור תעלומה חוסר ידע באנגלית וכתב יד הלא ברור מקשים אלי למצוא את התשובות דבר אחד ברור,חיים טייבל שהיגר לארצות הברית הוא קרוב משפחה. מה הקירבה, אני לא יודע.?! במסר של ענת מצאתי שמקום מושבו של חיים טייבל היתה עיירה "גלובוקויה" מחוז וילנו אז,עכשיו בלארוס. אבות אבותי הם ילידי המקום, גם השם משפחה אינו נפוץ. סבא טייבל הירש יליד 1881 אחותו טייבל מרים ילידת 1888- אותה הכרתי. טייבל חיים יליד 1891(לפי רישומי הגירה) התכן וחיים, הוא אח של סבא או בן דוד. אשמח אם משהו יעזור לפענח את כתב יד של רישומי הגירה. תודה

View Mate

ruva, אתה יכול להעלות את הקובץ ל - ViewMate של ג'ואישג'ן ולבקש את עזרת הגולשים בפיענוח. בדר"כ תוך 24 שעות תקבל הרבה תשובות. רוני

ענתר

New member
על פי בקשתך

ההמשך את צריך לעקב אחר מספר 17 יש המשך, אבל לא הצלחתי לעקוב אחר 17 ולא נראה לי ששיך לאן ולמי נסע

למעלה