מבקש עזרה

• פותח הנושא nngg1
  • פורסם בתאריך

nngg1

New member
מבקש עזרה

אתמול התקנתי אנטי וירוס חדש...והסרתי את הנורטון הכבד... מאז ההתקנה וההסרה, אני לא מצליח לצפות בלינקים של JAVA או בכלל לפתוח אותם...כל פעם שאני עומד עם הסמן של העכבר על לינק של "JAVASCRIPT אני לא מצליח להכנס אליו, ואני גם רואה דפי אינטרנט בצורה חלקית...כל עוד הם כוללים JAVA... כל ניסיונותי לפתור את העניין לא צלחו... אשמח לעצות ועזרה

point2i

New member
ראשית כל השאלה מתאימה יותר לפורום

תוכנה וחומרה , או תמיכה טכנית , אבל אתה חייב לציין פרטים חשובים כמו איזו תוכנת אנטי ווירוס התקנת ? האם חוקית ? האם ביצעת הסרה ' נקייה ' של הנורטון , מה עוד ניסית לעשות לאחר שהתגלתה הבעייה הנוכחית ניסית להתקין תוכנה חלופית , ניסית לבצע שיחזור מערכת , באיזה מערכת הפעלה מדובר .? ????

nngg1

New member
פרטים

ניסיתי להתקין תוכנת NOD זמנית...קודם התקנתי אותה ואז הסרתי את הנורטון...שהסרתי את הנורטון(כמובן שדרך הסרת תוכנות מסודרת)..הסרתי איתו גם את כל הLIVEUPDATE והתוכנות האחרות של SYMANTEC ... וניסתי להתחיל לגלוש...משום מה , מאז אני לא מסוגל לראות לינקים מסוימים...וללחוץ על לינקים של JAVA..לי יש תוכנת JAVA סטנדרטית שמגיעה עם הנייד של IBM מערכת ההפעלה גם היא חדשה..בת חודש...והיא XP שהגיעה צרובה עם המחשב הנייד כמובן שבדקתי ותוכנת הJAVA עדיין קיימת.... אין לי מושג מה קרה....לא הסרתי כלום חוץ מהנורטון והSYMATEC תודה מראש

למעלה