מבקש עזרה שלום לכם אני רוצה בבקשה את האתר הראשי שממנו יש עדכונים יומים תודה מראש
ה הוקוס פוקוס הסקסי New member 15/3/04 #1 מבקש עזרה שלום לכם אני רוצה בבקשה את האתר הראשי שממנו יש עדכונים יומים תודה מראש
ה הוקוס פוקוס הסקסי New member 15/3/04 #3 לא זה קודם כל אני מודה לך על העזרה אבל אני מחפש משהו אחר אני רוצה את האתר הישראלי חוץ מסאטיל שהוא גם שייך לתפוז
לא זה קודם כל אני מודה לך על העזרה אבל אני מחפש משהו אחר אני רוצה את האתר הישראלי חוץ מסאטיל שהוא גם שייך לתפוז
G geostant New member 15/3/04 #5 עוד אופציה http://talsat.tal-hetz.co.il הוא כרגע מעודכן ללפני שבועיים עכב בעיה טכנית.
ה הוקוס פוקוס הסקסי New member 16/3/04 #6 לא זה קודם כל אני מודה לך אבל לצערי לא לזה אני התכוונתי יש אתר שממנו הייתי יכולי לעבור גם לאתר הזה שאני נמצא גרגע וגם היה מעדכן עדכונים יומים גם שם היה כתוב ערבית ועברית שאני יכול לבחור את השפה הרצויה אז בבקשה
לא זה קודם כל אני מודה לך אבל לצערי לא לזה אני התכוונתי יש אתר שממנו הייתי יכולי לעבור גם לאתר הזה שאני נמצא גרגע וגם היה מעדכן עדכונים יומים גם שם היה כתוב ערבית ועברית שאני יכול לבחור את השפה הרצויה אז בבקשה