מבקש עזרה....

ב א ר י

New member
מבקש עזרה....

מה אני יכול לעשות? מה נותר לי עוד לעשות? הזמנתי אותה שליחה במסעדה יוקרתית,שירים שקטים ברקע,דיברנו פה ודיברנו שם. אמרתי לה שאני אוהב אותה,היא נכנסה להלם.... בכתה קמעא,הזילה דמעות אושר והלם,לאחר רבע שעה התאוששה והיא החליטה שזה לא יילך בינינו,היא אמרה שזה לא מתאים לה... ישבנו עוד קצת דיברנו על ההשלכות,עדיין החזיקה היא בדעתה. בדרך חזרה,הנסיעה הייתה שקטה עם מוזיקת רקע שקטה,הורדתי אותה בביתה,הבטתי בעיניה והבנתי שהסיכוי לכבוש את לבבה הוא כה קטן. אינני יודע אם לנסות או לעזוב ולחכות לבאה בתור...?! מה לעשות חברים וחברות שלי.....?

אוי בארי ... כמה עצוב

בארי , אתה מלא באהבה לתת , ואני רואה ושמה לב . כשאתה אוהב אדם וזה חד כיווני חבל להשקיע את המאמץ ... כי לנסות ולשכנע זה לא אותו דבר . היא נמצאת בלב שלך , כי אתה אוהב אותה . וזה קשה וזה יכאב .. אבל בסוף אתה תתגבר על זה .. מספיק אומץ היה לך לגלות לה שאתה אוהב אותה ... אז בטוחה אני שיהיה לך את אותו האומץ לדעת לעצור עכשיו .. ולהמשיך הלאה .. לחפש לך את האהבה שלך .. זו שתרצה להחזיר לך .. זו שתתן לך מהלב שלה זו שתתלהב ותאהב אותך בחזרה .. אני יודעת זה עצוב מאוד כשאוהבים ולא מקבלים בחזרה את האהבה .. זה מציק .. זה מעיק .. כי איפשהו אתה גם היית רוצה לשמוע ממנה את המשפט שהיא אוהבת אותך ... בארי מקסים שלי .. תמשיך הלאה .. ואני פה אם תרצה לדבר .... מחזיקה לך אצבעות וגם קצת נותנת פינה בלב ... שלך שרון

ב א ר י

New member
שרוני יקירתי...

העניין הוא שהיא גם אוהבת אותי אך בתור ידידה הטוב... אני לא יודע אולי היא רוצה שאחזר אחריה וארדוף אחריה קצת. אני לא יודע אם לעשות כן... מה את חושבת עכשיו?

בארי...

אתה יודע מה זה מזכיר לי .. משפט כמו שאומרים שכרוצים להפרד .. זו לא את זה אני .. את לא אשמה ..... אני לא חושבת שאתה יכול לאהוב אותה בתור ידידה לא אחרי שפתחת את ליבך ואמרת את אשר לו ... אתה מאוהב בה ... תעזוב .. תוותר .. תמשיך הלאה .... שלך שרון @}-}---

ב א ר י

New member
שרוני ...

יש צדק מסויים בדברייך. אך אני חושב לנסות עוד פעם אחת ואולי אצליח בכך לגרום לה לפתוח את ליבה. כי אני חושב שהיא רוצה איתי מערכת יחסים,ייתכן ויש משהו שמפריע לה והיא לא רוצה לדבר עליו. אנסה שוב. תודה רבה לך ולכל השאר. בארי

pank

New member
חתוך כאן ועכשיו!כמו ניתוח הסר אותה

מחייך זה ישרוף זה יכאב, עדיף סבל קצר ומרוכז על עינוי סיני מתמשך.

yoli

New member
בארי...

היי מאמי איפה היית? דרך אגב עם הייתי יודעת על ההודעה לבלו לאב הייתי מתקשרת אלייך.. דברים כאלה פוגעים וגורמים לפורום לעיבוד אנרגיות טובות . בארי מתוק, לא מחכים לאישה שאינה רוצה אותך בכול ליבה, שיהיה קשה לכבוש אותה, בייחוד שהיא כבר יודעת מה אתה מרגיש, זה יקשה עליך את העיניין, נכון זה קשה, אבל לא רצוי לדעתי ללכת על הקשה והמסובך , אהבה צריכה לבוא משני הצדדים, בפשטותה ויופיה.... בהצלחה .. איילת

ב א ר י

New member
היי מאמי אני כאן איתך....

ואיפה את מה שלומך? ובקשר להודעה ראי תגובה לשרוני...

וואווווווו בארי

כל כך רומנטי אבל מהלב, בלי התמרחויות לדעתי שווה לנסות עוד קצת, טיפ טיפה אתה יודע, עדיף לאט ובטוח מאשר מהר וצולע. יש לך את זה סומכת עליך. יוניתוש

bluewater

New member
אחי.......

בארי,באהבה אתה יודע יש רגעים מתוקים מדבש ורגעים מרים ממר... אהבה זה דבר מורכב...זה דורש המון צומת לב הדדית,וכמובן-הרגשות צריכים להיות הדדים ושווים... צר לי לשמוע שבמקרה שלך זה לא היה הדדי.לפעמים פשוט אנחנו חושבים שהצד השני ממש מחכה שנגיד את שלושת המילים הכל כך קטלניים(במובן החיובי כמובן...) אחי,אל תמהר לשום מקום...האהבה לא תברח לך(בטח לא לאחד כמוך). קח את הזמן,תכיר יותר טוב את בת הזוג שלך...ועד שבאמת תרגיש שזה זה-תוציא את מה שיש בלב ותתכוון לזה! בקשר למקרה שלך ספציפית-הייתי עובר הלאה כי באהבה,מי כמוך יודע,לא הולכים בכוח...אהבה היא דבר מאוד עדין אבל היא גם מאוד חזקה בהשפעה שלה עלינו ועל אחרים. בארי,תזרום הלאה...האהבה לא חסרה בעולמנו והיא פוקדת אותנו כל הזמן.מי יודע,אולי מחר תפגוש את הנסיכה שלך? עזוב את העבר-תסתכל על העתיד ותראה שהוא וורוד מתמיד! בהצלחה גבר!

ב א ר י

New member
תודה לכולכם....

אך לפני שאעבור הלאה אני חושב לנסות פעם נוספת. מקווה שתסלחו לי. בארי

*g99

New member
בארי,

את דעתי אתה כבר יודע... וסליחה? על מה? לך עם ליבך,אנחנו רק הצענו... ואגב,אצלי עדיין הכי בטוח...חחח... :)

ב א ר י

New member
מיכלי מאמי...

סליחה על כך שלא מיישם אנוכי את עזרתכם בנושא,פשוט ליבי אומר לי לנסות שוב. מקווה שליבי צודק. למרות שההגיון אומר לא לעשות כן. בארי

*g99

New member
ולזה בדיוק התכוונתי...

לך עם ליבך... לפעמים עדיף לתת לשכל ולהיגיון ללכת לישון!!! כולי תיקווה שהיא תשנה את דעתה! בארי,נותר לי רק לאחל לך מכל הלב: ב ה צ ל ח ה !

ב א ר י

New member
תודה מאמי...

אכן לרגע זה ההגיון והשכל הולכים לישון ! ואני מקווה שבאמת תהיה לי הצלחה. תודה. בארי

teila

New member
בארי

ידידי היקר.. אומנם המסר שלי מועבר אלייך מאוחר מדיי.. אבל רק היום קראתי את מודעתך.. אומנם זה כואב. ובלב צובט.. אני לא יודעת מהי הסיבה שהיא לא מעוניינת.. אולי יש לה כאב מקשר קודם... אולי אכזבה.. אם אתה כ``כ מעוניין אל תוותר. תלחם. תבין מה יש בליבה. ומה חששותיה. אם אתה מוצא חן בעיניה אני מאמינה שהיא תפתח בפנייך את ליבה.. בכל אופן ידידי.. האהבה לעיתים כואבת. וצורבת. אבל אי אפשר בלעדיה.. אהבה אחת ויחידה.. שמשאירה טעם מתוק לחיים.. אני מאחלת לך בהצלחה... ובאמת ידידי. הלב הוא יקר מפז.. אל תיקח את זה קשה.. אולי היא בשבילך. ואולי לא.. אבל לכל אחד יש את המזל שלו. והמזל שלך יאיר לך פנים בכל דרך שתפנה אליו.. ואין סיר שאין לו מכסה.. האהבה שלך תגיע בין אם זה איתה. או בלעדיה.. תודה תהילה..

***סימי***

New member
הי בארי יקר

שמי סימי ואני במקור מפורום בעיות אכילה. נכנסתי היום ולא יכלתי להתעלם מהכאב המצוי בתוכך אני חושבת שאם הבחורה הזו אוהבת אותך ואתה אותה אז שווה להשקיע משום שאהבה לא מוצאים כל יום השאלה היא האם היא רוצה להיות משהו מעבר לידידה? האם זה היה כך בעבר? אולי תישארו כרגע ידידים ובהמשך היא תבין שהיא רוצה יותר? גם זו אפשרות אולי כרגע קשה לה להיות יותר מידידה שלך אני מציעה לנסות להבין ולזרום עם הקשר אך כמובן לא לזרום לכיוון שלא יתן דבר ורק יפגע בך כי אם אתה במצב שבסופו של דבר רק תיפגע אז עדיף לנטוש את הספינה כעת לא הייתי רוצה לראותך סובל ופגוע שלך באהבה סימי****

בארי............ אתה צריך לחשוב טוב טוב....... אם אתה באמת אוהב אותה....... ואם כן....... לא לוותר...... להמשיך להמשיך............ עד שזה יקרה. וזה יקרה יותר מהר ממה שאתה חושב......

למעלה