מבקש עזרה

leibovic

New member
מבקש עזרה

שלום אני מתלבט כרגע בקניית מכשיר כף יד. אני רוצה מכשיר צבעוני, לשימוש של יומן פגישות, טלפונים, לו"ז, ורוצה להעלות קבצי אקסל, וורד ומצגות powerpoint. האם מומלץ לי PALM 505/515 או שמא ipaq 1910? ולמה?

leibovic

New member
נו באמת...

אני רוצה, אם אפשר, קצת יותר פירוט... מה ההבדל בין ה 1910 לבין ה 3850? האם על ה1910 אפשר להעלות את כל תוכנות האופיס כמו ב 3850?

castroman

New member
->>>

בכללי ה1910 יותר מתקדם, מסך טוב יותר, מעבד חדש... רק הזכרון ב3850 גדול יותר...! ומבחינת מערכת הפעלה שניהן זהות... ואומרים תודה, ולא "נו באמת"...

leibovic

New member
אומרים ש...

בפורום פאלם אמרו לי שהפוקט פיסי הוא מכשיר נחמד למולטימדיה ולמשחקים. מבחינת יומן וכו' - הפאלם הרבה יותר טוב, הרבה יותר נוח, מהיר יותר. פאלם=סוס עבודה פוקט פיסי=כלי להנאה בלבד מה יש לכם להגיד על זה?

castroman

New member
ממ...חח :)

תראה הם פשוט לא משלימים עם העובדה שפוקט פיסי הרבה יותר טוב מפאלם...:) בכל מקרה היומן של הפוקט פיסי עולה על היומן של פאלם... אפשר להגדיר את זה ככה... פאלם = יומן אלקטרוני (טוב אולי חוץ מכמה דגמים חדשים) פוקט פיסי = סוס עבודה אמיתי עם יכולות גבוהות...

mikeoreli

New member
רק שתבין...

עד שהגיעו הפאלמים החדשים, מדדו אותם בכמה פגישות ואנשי קשר הם מסוגלים לשמור, בעוד שבפוקט פיסי, כל היומן הוא מובן מאילו ולכן מתארים את המולטימדיה שלו. רר עכשיו מכשירי הפאלם מתחילים להוות תחרות של ממש מול הפוקט פיסי מבחינת ביצועים של גרפיקה, מולטידמדיה ומהירות, עד לפני שנה המעבד של פאלם היה במהירות של 33 מה"ץ בעוד הפוקט פיסי עבד על 206 מה"ץ. אם אתה רוצה מחשב בגודל של כף יד תקנה פוקט פיסי. אם אתה רוצה יומן משוכלל קנה פאלם. דרך אגב, מי שלא אוהב את היומן ברירת מחדל של מיקרוסופט יכול להתקין את aganda fusion או pocket informat שהן תוכנות יומן מאוד מתקדמות ומשוכללות. אם אתה רוצה להבין את ההבדל יותר טוב אז כך לדוגמא סובארו DL מול GMC יוקון, האחד טרנטה אבל נוסעף והשני סוס עבודה.

למעלה