מבקש עזרה:

• פותח הנושא PFM
  • פורסם בתאריך

PFM

New member
מבקש עזרה:

בס"ד אני מתנדב בוגר ואני זקוק למכנסי מדים של מד"א, אבל הבעיה שאין אצלינו במחסן את המידות שלי(פחות מ-40). מעבר לזה, גם לא קיבלתי חגורה מסיבה מאד בנאלית: אין. שלא נדבר על סווטשירט, שמבטיחים כבר פווווול זמן... למישהו יש הצעות? ידוע לי דווקא שבעיית מדים היא אחת הבעיות הרציניות ברחבי הארץ. תמיד לתחנה מסוימת יש מידות L של חולצות, אבל חסר מכנסיים 40. או יש מעילים XL, אבל אין חולצות מתנדב בוגר(פס מחזיראור בלבד)... אז יש לי רעיון: אם למישהו חסר פריט לבוש של מד"א, שירשום בשרשור הזה, וככה יהיה יותר סיכוי שיעזרו לא חבר'ה מתחנות אחרות... (סליחה על הניסוח העלוב, אני פשוט הרוס אחרי המשמרת
). שבת שלום!

orend123

New member
D-: מדים.... ממש

פיטר, סלח לי על הציניות אבל אני עדיין מחכה לחלוק נוער ... הביאו לי אחד לפני חצי שנה כהתחלתי והוא קטן עלי ומאז ניסיתי לפנות אל כל הגורמים שיכולים להביא לי אחד נורמאלי וזהו... התייאשתי... אני מגיע על בגדים רגילים למשמרת ורק כשיש נסיעה אני לובש את הדרעק הזה...

PFM

New member
ז להביא לך חולצה?

בס"ד בע"ה אני אשיג לך חולצת בוגר L(לארג')... דווקא עם חולצות אין שומבעיה

orend123

New member
../images/Emo6.gif (עדיף XL)...

פיטר מה קרה לא רואים אותך, לא שומעים אותך, לאן נעלמת? אולי בקרוב אני אגיע לתל אביב באמצע השבוע... תתחבר לאייסי!

גם אני מחכה כבר משהו כמו חצי שנה

למדים, אבל מה שיפה אצנו בתחנה זה שיש אצלנו אבל פשוט לא מחלקים אותם. האחראי מתנדבים, בכל פעם שמתקשרים אליו לשאול מה עם מדים, טוען שהוא כבר הביא לך, ואחרי שאתה כבר משכנע אותו שהוא טועה הוא אומר שאין לו כרגע אבל צריך להגיע בחודש הבא (אני שומע את זה כבר חצי שנה). מה שמצחיק זה שכשמגיע משתלם או משהו כזה יש לו רק עוד סט 1 של מדים שהוא שמר במיוחד בשבילו. אפילו את הסווטשירט שלי הבאתי מתחנה אחרת ואפילו לא כתוב מאחורה מגן דוד אדום אלא "שירותי חירום והצלה". בנושא הזה ההנהלה ממש על הפנים. בברכה

למעלה