מבקש עזרה

kfir86km

New member
מבקש עזרה

היי אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה אחרי התלבטויות קשות של בחירת מקצוע. אני מאוד רוצה ללמוד משחק או דברים שקשורים לתיאטרון כי אני טוב בזה, אך גם מעניין אותי ללמוד רפואה אלטרנטיבית. שאלתי היא האם זה יכול להשתלב ביחד למרות השוני הרב ביניהם והאם אנשים עושים כאלו שילובים? תודה רבה

תשובה לדעתי אפשר, אבל זה לא יהיה קל. השאלה גם איזו תחום ברפואה אלטרנטיבית אתה רוצה ללמוד? תוכל לשלב את זה בלימודי ערב במכללות הפזורות בארץ.

עצה

שלום לך, אפשר לעשות הרבה שילובים, אבל אתה צריך להיות יותר ממוקד לגבי מה אתה רוצה. מה אתה רוצה ללמוד בתחום הרפואה האלטרנטיבית? (יש בה תחומים רבים). אם אתה רוצה לעסוק בטיפול בשילוב עם תאטרון אתה יכול ללמוד פסיכודרמה, בנפרד או בשילוב עם לימודים נוספים. כל טוב, ניבה

פסיכודרמה למול לימודי רפואה אלטרנטיבית

כפיר שלום, שני התחומים שציינת אינן מנוגדים אולם הם מגיעים מעולמות תוכן שונים לחלוטין ולכם כדאי לדעת מראש לאן להתכוונן. פסיכודרמה - שייך לתחום בריאות הנפש (בדומה לפסיכולוגיה) וניתן ללמוד אותו רק לאחר תואר ראשון, הוא תחום אקדמי וממוסד בישראל. הרפואה האלטרנטיבית - מורכבת מהרבה מאוד תחומים טיפוליים שונים, וזהו תחום שכיום לא ממוסד בישראל וניתן ללמוד אותו בארץ במסגרת של לימודי תעודה בלבד גם ללא תואר ראשון. בהצלחה

למעלה