מבקש עזרה!!!!!!!!

victor63

New member
מבקש עזרה!!!!!!!!

אני רחמים אב לשלושה ילדים שנמצא בהליכי גירושין באחזקתי יש שני ילדים ובהחזקת האם יש אחת ובכן במשפט השופט פסקה דמי מזונות מופרזים באופן מדהים ובנוסף לכך פסקה תשלום רטאואקטיבי בסכ 60000 ופרסה לי אותו ל10 תשלומים במצבי הכלכלי אני לא יכול לעמוד בתשלום גדול זה(בנוסף לדמי המזונות הכבדים)לכן שאלי היא האים ניתן יהיה לפרוס את התשלום בהוצאה לפועל במסגרת תשלומים רחבה יותר???? ואם לא איזה הליכים יכולה אישתי לנקוט נגיד ??? האים הוצאה לפועל אפשרית הרי אין לשכוח שבהחזקתי שני ילדים!!!! מצפה לתשובה במהרה תודה

לכושי עור עבה- כדי שידקרוהו עמוק.

האמור על ידך, לא מלא וחסרים הרבה נתונים , והעצה לכן - לא בדיוק, אלא "בערך" - ולא עצה משפטית, אלא מעשית. אם אתה בהתיכי גירושין וכתבת "השופט פסקה", אז כנראה שהשופט= גברת. כשמדייקים בנתונים - התרופה טובה יותר. שנית, אם התביעה למזונות היא עבור מזונות לאישה- וש כללים לכך ואם במזונות הילדים(הדגשה שלי - להבנתך, וכדי שתפעיל את מה שעל כתפיך), יש כללים אחרים וגם כללים נוספים. אך דבר אחד ברור - אם ההליכים שעליהם אתה מבקש עצה- הם כנראה הליכי תביעה שבה היית המתגונן והתובעים אותך = אשתך וילדיך בבית משפט לענייני משפחה, בו היה לאשתך ייצוג עו"ד(זה יכול להיות גבר או אישה). אם כן - דבר אחד שתהא בטוח בו - שם לא תוכל להתגרש, אולי אפילו לא מהדיונים עצמם. וסליחה שאני בוטה- אך בישראל מתגרשים - יהודים - רק ברבנות. אם עוד לא פתחתם שם תיק - כדאי עכשיו. ועצה מעשית, לא משפטית: דבר ראשון תשב ותדון עם כבודך ותחליט - הרוצה אתה בגט? כן - אז לך להתגרש ! לא- אז לך לעו"ד מומחה שיאפשר לך לגדל 2 ילדים ולהקים משפחה חדשה על חורבות מה שהיום יש לך. ופרט קטן-אבל חשוב: קם אם האישה ו/או המייצג אותה בבימ"ש בית דין לא אומרים את האמת - כדאי לך לומר את האמת, ולעיתים אף את כולה ולא מקצתה. על כך שנו רבותינו: הק ששומר פתאים הוא, והוא מציל כל פתי. ואשרי המאמין. ולסיום, דבר שלא רבים עושים, אך קורה גם בארצנו: לפי החוק הקיים בבתי המשפטו(אזרחי ודיני משפחה), הילד הגדל אצל אחד ההורים זכאי למזונותיו מההורה שאינו מגדלו/ה. כל הדרוש לפי החוק- זה לתבוע את ההורה המתאים/ה. על פי היגיון של הדיוט כמוני - מזונות של 2 ילדים זה מזונות של ילד אחד כפול שניים. בנוסף - לעניין ה"רטרו- אקטיבי(הפעלה של העבר כאילו שהוא הווה ועתיד)"- אם האישה טענה כי עזבת את הבית והפסקת לפרנס אותה והילדים-"משנת תרפפו"- היה עליך לידע את בימ"ש מיד, אילו הדבר לא היה נכון. לא העמדת את בימ"ש על הטעות - זבש"ך. יש הליך של ערעור - לבימ"ש המחוזי. אך ראה זה הפלא- אם תערער בפני בימ"ש מחוזי - עליך לעשות זאת במסגרת הזמן המוקצב בחוק ובאופן הקבוע בו ובטענות הכתובות בו. ועל זה כבר שאלו הגששים החיוורים- - אתה הבנת את זה? אישית, בקריאה שניה- לא הבנתי מה שכתבתי - אך לפי הבנתי, ילדים קטינים ונורמליים - אינם תובעים הורה, לא בבימ"ש. עושים זאת - רק ההורים. באשר לפריסת חובות בהוצל"פ - זה תלוי בטיב המילוי. המילוי והבקרה של ,טופסי היכולת. עוד מושג שהמציאו בשבילך. אז כדאי- להחליף את העור. רצוי - כזיקית, או לפחות כנחש.

למעלה