מבקש עזרה

Fantasy WRC

New member
מבקש עזרה ../images/Emo13.gif

אני הסתכלתי בקישורים, אך לא מצאתי מהשהו שמאפשר לי למצוא כרטיסי טיסה ליפן.. מקסימום מה שמצאתי זה זה: http://www.issta.co.il/heb/flight_details.asp?product_id=5602&source_id=6&price_id=10827&DepartureDate=10/2/2006&ReturnDate=17/02/2006 (בדף זה מצויין עד גיל 29 וגם מקסימום ל 4 חודשים וזה מספיק אותי) אבל יכול להיות שבמקום יש מהשהו זול יותר וחוץ מזה, מה אני צריך שיהיה לי בתוקף בשביל שלא יהיו לי בעיות בכניסה ליפן? מה שבאמת אני צרי, זה כרטיס טיסה הלוך ושב וזהו. אודה לכם מאוד על כל עזרה

GnomeBubble

New member
מה אתה צריך?

דרכון בתוקף. ישראלים לא צריכים ויזת תייר כדי להיכנס ליפן בפעם האחרונה שבדקתי. מצד שני, אל תצפה שיכניסו אותך (אם הם יחשבו שבאת לעבוד בבאסטה הם יכולים לעצור אותך בכניסה). כבר היו מקרים, למרות שעבור רוב האנשים זה הולך חלק. ועוד משהו - זמן שהיה מקסימלי ביפן (בלי ויזת עבודה או לימודים) הוא 3 חודשים. אולי תהיה אפשרות שיאריכו לך את הזמן, אבל אל תבנה על זה.

Fantasy WRC

New member
אני לא צריך יותר מ 3 חודשים :)

וחוץ מזה, יש לי ידידה יפנית שגרה שם, אז היא יכולה לארח אותי לזמן מה(זה עדין בגדר תיכנון), דרכון יש לי.. גם לעבוד אני לא מתכוון שם וגם ללמוד כי אני כבר לומד בארץ
- אני סטודנט.. כל מה שאני צריך(לא לזמן הקרוב - יש אפשרות סבירה גבוהה שכבר הקיץ אני אטוס לשם) אך אני מחפש כרטיס במחיר עד כמה שניתן נמוך... לא דחוף, אבל נחמד לתכנן הכל מראש..

למעלה