מבקש עזרה קטנה...

gooligay

New member
מבקש עזרה קטנה...

מחר אני מעונין להעביר פעולה בנושא הומוסקסואליות לט'ניקים שלי וחשבתי בין שאר הפעילויות להקריא להם כתבות, סיפורים, שירים וכו' על נערים הומוסקסואלים שהתאבדו בגלל תגובות הומופוביות וכו'. מפאת חוסר זמן או ידע בתחום הספציפי הזה אשמח אם תעזרו לי ותמצאו מכתבים, סיפורים, כתבות, שירים ודברים כאלה שאוכל להקריא. אם יש למישה עוד רעיונות מעניינים הוא יותר ממוזמן לכתוב. תודה מראש ולילה מקסים לכולם!

James Hammerton

New member
חבל שראיתי את זה רק עכשיו

זה עדיין רלבנטי? התאבדות ספציפית אני לא מכיר, אבל יש מקרים מפורסמים של פשוט רצח.

gooligay

New member
עדיין רלוונטי....

המד"ב החביב שלי החליט יחד עם ראש מדור הנוער (שהיא לסבית מוצהרת בעצמה והביאה לעולם ילד לפני כמה ימים עם חברתה) שהפעולה הזו תצטרך להדחות קצת, אבל אני אדאג שהיא תתקיים. בכל מקרה, כל עזרה שהיא עדיין תקפה!

James Hammerton

New member
כן לא הבנתי למה כתבתי בלשון נקבה

בעיקר כי אני יודע מי אתה
טוב אז כמה מקרים יחסית בולטים יותר: מת'יו שפרד - המקרה המפורסם ביותר ג'ודי דוברובסקי - התקפה נוספת על רקע הומופובי בלונדון. גוואן אראוחו (אני מקווה שאני מאיית נכון) - התקפה על רקע טרנסופובי בקליפורניה, מקרה מפורסם למדי בארה"ב.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אמממ

אני מכירה מישהו שהתאבד בגלל זה. ויש את בחור לשוקו מכור שידיד שלו התאבד בגלל זה עד כמה שידוע לי הוא מהפורום. לא יודעת אם יסכים לדבר על זה אבל תנסה..

b a r00

New member
ממ..

אני מכירה בלוג אחד, על מישהו שהתאבד בגלל שההורים שלו לא קיבלו אותו.. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=267147&year=2006&month=9 זו הכתובת... מסופר בבלוג הזה הכל! כמובן חוץ מהקטע של ההתאבדות.. אשמח לעזור לך עוד אם תצטרך... יום נהדר שיהיה!

הממ.. יש לי קטע הזוי..

זה לא בהכרח בולט מהקטע שהוא קשור להומוסקסואליות אבל הוא כן מתקשר לנושא שלך ולציפיות שיש לחברה/להורים ממתבגרים.. מצד שני יכול להיות שהוא קצת הזוי מדי בשביל ט'ניקים וזה גם לא מבוסס על מקרה אמיתי או משהו - החלטה שלך.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה :) ג'וני ממריא ג'וני מתעורר ויוצא לדרך, כי אמא של ג'וני מאוד רצתה ואבא שלו - מה הוא יודע בכלל? והחברים שלו זה גם ככה לא לתמיד. אז ג'וני יוצא לדרך ואולי הוא לא יחזור אף פעם. אבל הוא יודע שזה חשוב, מה שהוא עושה. וכל האנשים האלה, שעכשיו מזלזלים בו ומסתכלים עליו במבט מתנשא כשהוא מספר להם על התוכניות שלו, עוד יתחננו לכמה דקות של תהילה כשיספרו לכתבים איך הם הכירו את ג'וני ואיך מאז שהוא היה קטן הם תמכו בו ואיך ראו עליו שהוא כזה מוכשר עם הציורים המופשטים שלו בשיעור אומנות בכיתה ח' כשצייר עיגול שחור גדול והמורה חשבה שזה מאוד יצירתי ותלתה את זה במסדרון. יש רגעים שג'וני חושב על אבא שלו ואז הוא קצת יותר מבואס כי בכל זאת הוא היה רוצה שהוא יהיה שמח. אבל ככה זה בעולם, אי אפשר לעשות את כולם שמחים בבת אחת, ואם כבר הוא עושה לאבא שלו ממש רע על הלב והוא לא יתגבר על זה אף פעם, אז לפחות שאמא שלו תהיה שמחה ושתרד לה דמעה של אושר, לפחות פעם אחת בחיים המסריחים שלה. אז הוא לוקח רק דברים הכרחיים, וגם כמה מחברות ויומנים ישנים, וסוגר אחריו את הדלת כמה שיותר בשקט. הוא שומע את הנשימות של אמא ויודע שהיא ערה. מסתכלת ורואה אותו יוצא לדרך, ובוחנת את אבא בשבע עיניים, שלא יתעורר ויהרוס את כל התוכניות. אני עושה את זה בשביל אמא, ג'וני אומר לעצמו. ואז הוא חושב קצת על הבחור ההוא. היחיד שגרם לו להרגיש יותר טוב משאמא יודעת. ואז הוא שבר לו את הלב. אי אפשר לסמוך על אנשים, ובטח שלא על בנים. רק על אמא. אני אראה להם, אני אראה לכל העולם. את השם שלי עוד יכתבו בכל העיתונים. למחרת אבא שלו מתעורר ומבין מה קרה. אבל הוא רואה כמה טוב זה עושה לאמא של ג'וני, אז הוא חונק את העצב מבפנים, ולא אומר לה מילה. והיא, בתמורה, יודעת איך אבא של ג'וני יגיב, ולכן היא לא מספרת לו כשהיא פותחת את העיתון ומוצאת בעמוד 17 בחלק התחתון ידיעה על נער תמהוני שקפץ מהקומה ה99 של אחד מגורדי השחקים במרכז העיר וכנראה שייכנס לשיאי גינס לצעירים. למה לא 100, ג'וני? למה לא 100?

למעלה