מבקש עזרה נואשות

bibi12

New member
מבקש עזרה נואשות

אספר בקצרה ובצורה מתומצתת את הבעיה לפני כ-6 שנים התגורשתי ובאותו שבוע גם פוטרתי מהעבודה. כתוצאה מזה הייתי במצב לא טוב גם נפשית ועד היום לא הצלחתי לחזור למעגל העבודה ומצבי הכלכלי רק הלך והתדרדר. ניסיתי לחזור למעגל העבודה ואולם בגלל גילי המתקדם לא הצלחתי. ניסיתי לפתוח עסק והוא כשל וגרר אותי כלכלית למצב גרוע מול הבנק. אני חסר כל ואין לי גרוש.... מצליח להתפרנס מהיד לפה... הבנק העביר את התיק שלי לעורכי הדין של הבנק שאיתרו אותי ואולם אני לא יודע מה לעשות. החוב התנפח לכדי כ- 85000 לפני הוצאות טירחת עורכי הדין. כמו שאמרתי אין לי גרוש ואין לי נכסים... אנא עזרה !!!! לא יודע מה לעשות. כבר חשבתי על הרע מכל..... ואולם בני היחיד עומד מול עניי כל הזמן.... תודה מראש.

alon711

New member
ברצינות...

איך בדיוק אפשר לסייע לאדם שהגיע לחוב כזה מנופח דרך פורום באינטרנט? מה בדיוק אתה חושב שנוכל לעשות למענכם? לארגן מבצע התרמה? סלח לי על הבוטות והחריפות אבל זה המצב... במצב שלך הייתי מתפשר על כל עבודה שלא תהיה ומחזיר את החוב לבנק במנות קטנות. ניסית לפנות לקרובים שלך שאולי יעזרו?

bibi12

New member
וקצת יותר

ברצינות... אין לי למי לפנות. ולגבי עבודה.... אני לא בוחל בשום עבודה ואני היום עובד כשליח ובערב מחלק עיתונים... זה מספיק רציני??? ועד כמה מנות קטנות הבנק יסכים לקבל??? 500 ש"ח ??? והאם אני יכול להכריז על פשיטת רגל??? כי אין לי שום דרך מעשית אחרת להחזיר את החוב...ואני לא מתחמק ממנו. ותודה מראש על תשובה רצינית. ולא, אני לא מחפש פה מגבית אלא עצות לפיתרון מעשי. אני מיואש לגמריי.

למעלה