מבקש עזרה לגבי ערכת לימוד עצמאית

sunshine2u

New member
מבקש עזרה לגבי ערכת לימוד עצמאית

ברצוני לעשות פסיכומטרי במועד פברואר וללמוד עצמאית. א. האם יצאו ספרי לימוד פסיכומטרי של 2007 במהלך החודש הקרוב ללימוד?מתי בדרך כלל הם יוצאים? ב. מה אני מקבל כאשר אני קונה את הספר של לימוד הפסיכומטרי? זה ערכה? או שזה רק הספר הגדול עם התרגילים הבסיסיים? במידה וזה רק הספר איך ניתן להשיג אפילו בתשלום את כל הערכה, אותה מקבלים הלומדים בחברות הכנה? ג. איזה ערכה היא הכי מומלצת כיום בשוק? האם שווה לקנות 2 ערכות כאלו או שיהיו יותר מידי תרגילים שחוזרים על עצמם? ד.האם אפשר להפנות אותי לקישור לאיזה אתר שממליץ באיזה צורה כדאי ללמוד עצמאית? במועד אפריל אני נבחנתי לאחר קורס הכנה ומהבחינה הזאת סדר הלימוד הוגש לי'על מגש של כסף' כי כל פעם היינו מקבלים שיעורי בית ומה לבצע קודם. אני חושש שכשאלמד לבד אזי לא אלמד במבנה מסודר ואערבב יותר מידי נושאים או פחות. תודה רבה מראש לעוזרים

sx4

New member
פסיכו

האמת אני מכיר את האתר רק לא מזמן ,וראיתי שם את ההנחיות ללימוד עצמי .

sunshine2u

New member
תודה רבה לך ! חוצמזה...

אבקש ממי שמבין תשובות לגבי ערכות ההכנה.תודה שוב עזרת לי מאוד

PinkyRaSta

New member
אני גם לומדת לבד למועד פבר' ../images/Emo210.gif

למכירה בחנויות יש רק את הערכות של קידום ואנקורי. המליצו לי על קידום אז קניתי אותם. זה מכיל ספר גדול עם הסברים ותרגול, ממש מסודר, לפי נושאים, ויש גם פתרונות עם הסברים וכו'. מצורפת גם חוברת שהיא המילון בעברית ועוד 4 חוברות שמהוות בחינות מתכונת <סימולציות?> על הספר הגדול של קידום רשום לי 2006 ועל כל שאר החוברות <שהיו מתחת לספר הגדול> רשום 2005. שאלתי בחנות אם אמורה לצאת בקרוב ערכה חדשה ולא היה להם מושג, אז העדפתי לא להתמהמהה <בלה איזה מילה> ופשוט לקנות. רק כשפתחתי את האריזה גיליתי ששאר החוברות הן 2005 ורק הספר הגדול הוא 2006.

למעלה