מבקש עזרה-המלצה

airsonix

New member
מבקש עזרה-המלצה

אבקש שתמליצו לי לקנות את המחשב הבא ב2800שח במקום 3400שח? ואם לא אז במחירים האלו אם עדיך לקנות דגם או פירמה אחרת? המן תודה זה די דחוף לי. מפרט: משקל (כולל סוללה) 2.70 ק"ג אורך 24.70 ס"מ רוחב 33.40 ס"מ עובי 3 ס"מ התאמת ביצועי המחשב לצרכים סוג מעבד Intel® Pentium® M Processor מהירות מעבד 2.13 GHz זיכרון מטמון 2 MB מהירות FSB המידע אינו זמין ערכת שבבים (chipset) 915GM Express chipset זיכרון (RAM) 512 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 2,048 MB מספר חריצי זיכרון 1 SODIMM מערך הזיכרון 1x512 דיסק קשיח 60 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM אמצעי אחסון כונן אופטי DVDRW - צורב וקורא DVD שכבה כפולה (Dual-Layer) יש גודל המסך ואיכות התצוגה גודל מסך 15.40 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) מסך מבריק אין רזולוציה טבעית 1024x768 סוג כרטיס המסך משותף דגם כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 900 תקן חיבור לכרטיס המסך המידע אינו זמין מספר צבעים מקסימלי המידע אינו זמין זיכרון כרטיס מסך 128 MB

Jan22

New member
לא הבנתי את הבקשה שלך ..

תסביר את עצמך. *ציין את סוג העבודה שלך ,תקציב מאקסמאלי ,ונראה. *בנוגע למפרט ,מעל ומעבר עבור יישומי אופיס/אנטרנט/סרטים-מוסיקה. סביר עבור משחקים לא כבדים. מבחינת תמיכת גראפיקה ? כרטיס מסך סביר ,לא יותר.

airsonix

New member
צודק לא הסברתי את עצמי...

בוקר טוב, לי יש מחשב נייד, המחשב לאבי. איש עסקים זקוק למחשב כמובן לעבודה משרדית של OEXPRESS, WORD, PPS, EXCEL, כמו כן סקייפ עם מצלמה. לא מדובר במשחקים. כמובן אפשרות לראות סרטים. אני חושב שמיתוך הSHARED ישאר לו מספיק זכרון לכל מה שהוא צריך. תראה יש לו כבר מחשב משרדי חדש אבל המסך תופס את כל השולחן והנקודה וגם עניין האלחותי יהיה פנטסטי לכל הבית, לבתי מלון ולחו"ל. מחיר בין 2800-3500שח אני אישית לא חושב שהוא צריך יותר מזה. הבעיה היחידה היא הדיסק הקשיח שהוא רק 60גיג ובמהירות 56000, ה2Ghz KT לא עקרוני בהתחשב בסוג העבודה שלו ושיש לו 512MB. הערה: בהתחשב הפיתוח המתקדם, מעבד ה-M נחשב כבר ענתיקה ואולי רצוי לחשוב על משהו אחר סה"כ מדובר בחברה שקנתה מחשבים ומוכרת אחרי חודש עבודה כחדשים. המחשב הזה עולה 3600 ונמכר ב2800 עם כל התוכנות XP HOME, OFFICE וכיוצ. מה אתה אומר JAN יקר? מאחל לך המשך יום קריר ורגוע.

Jan22

New member
נתחיל בזה

שאין לך צורך בנתונים גבוהים מדי עבור הדרישות שלך. שים לב שאם ''תתפשר'' על מעבד בסיסי ייעודי עבור השימושים שלך ,תוכל למצוא חומרה חזקה מצד שני. רוב המפרטים עבור יישומי משרד/סטודנט מגיעים עם מעבד סביר סלרון האינטלי / סמפרון המקביל מצד AMD. מה עדיף ? שניהם באותה הרמה ועבור אותה עבודה - מוסיקה-סרטים/ תוכנות OFFICE למיניהם / אנטרנט וכו'. כרטיס רשת אלחוטי זה כבר סטנדארט ומאוד קשה למצוא מפרטים ללא WIRELESS. בנוגע לדגם שלך ,אמנם פנטיום M הוא כרטיס ''ישן'' אבל זה לא מפחית ממנו. מעבדי הדואל קור מיועדים לעבודה תחת אפליקציות כבדות ,למשל קידודי וידאו / משחקים עם מנוע כבד / עריכת סרטונים + גראפיקה מקצועית ... כאלה דברים. רוב האנשים שלוקחים דואל קור (ליבה כפולה) לא בדיוק יודעים האם הם בכלל צריכים את זה ...הם לוקחים בגלל שהם חושבים שזה טוב. בעיקרון ,אתה לא תראה הבדל אם תריץ יישומים קלים על מעבד דואל קור ,אבל אם תעבוד עם תוכנות שדורשות עבודת מעבד ,עם תוכנות כגון 3DMAX ותשלב את זה עם זיכרון גדול וכרטיס מסך עם זיכרון עצמאי נאמר X1600 256MB ,תראה הבדל משמעותי בין לבין.מאידך ,אם אתה מתכנן לעבוד עם יישומים חזקים יותר בעתיד , אז בהחלט עדיף לך ליבה כפולה ,המחירים כיום די נוחים ואפשר למצוא דגם סביר בסביבות ה4.5K פלוס. http://www.miar.co.il//prodetailsamewin.asp?pro_id=433 http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=773

למעלה