מבקש עזרה דחופה!!!

doron159

New member
מבקש עזרה דחופה!!!

במחשב פנטיום 2 מופיע לי באיתחול ההודעה שיש דיסקט ב A ואין וזה בטוח! למה זהו מדוע? האים יש קשר בגלל שהמחשב פעל הרבה שעות כי לפני כן המחשב נתקע ולא יכלתי לאתחל מחדש בגלל הבעיה ואז הוא נח כמה דקות ופעל כשורה!! תודה

doron159

New member
הנה ההודעה

לא יכול להביא תצלום של הדף בגלל שזה ממחשב שלא אצלי כרגע אבל הנה ההודעה בערך: insert flaure boot diskeet ההודעה שתמיד מופיע שיש לך דיסקט ב-A שלא מאתחל וככה מופיע לי סתם!! ממש צריך עזרה תודה!

@זהר@

New member
הוא לא אומר לך שיש דיסקט

הוא מבקש שתכניס דיסקט בוט כי סביר להניח שהוא לא מצליח להעלות מהדיסק הקשיח. ההודעה שכתבת היא לא ההודעה המדוייקת

jumpgate

New member
כשהיא צודקת, היא צודקת...

אם ההודעה היא DISK BOOT FAILURE, משמע ה- BIOS לא מאתר את הדיסק הקשיח וודא שכל הכבלים מחוברים היטב לדיסק ושכל הגדרות ה IDE יושבות על AUTO אם ההודעה היא INVALID SYSTEM DISK, כנראה שהדיסק הקשיח מזוהה, אבל מסיבה כל שהיא, אבד המידע החיוני לטעינת מערכת ההפעלה. הפתרון: להפעיל את המחשב ע"י דיסקט הצלה ולכתוב בשורת הפקודה: FDISK /MBR :SYS C בהצלחה

אילןאאא

New member
מבקש עזרה דחופה!!! תשובה

בזמן ההדלקה תיכנס לbios ןתבצע בקשה load setup default אח"כ תבצע יציאה עם שמירה ותראה אם הבעיה נפתרה

liranon

New member
ניסית את זה?!?!?

כנס ל-BIOS ואז ל-BIOS FEATURES SETUP תבדוק שבסדר הכוננים C נמצא ראשון ואחריו A! אם זה בסדר הנכון תפתח את המחשב ותבדוק שכונן A מחובר טוב!

duke4you

New member
תשובה

ברור שזה לא יעזור, כיוון שאין קשר בין השניים. תעלה את המחשב עם דיסקט איתחול, תגיע למצב של :a ותרשום :sys c

doron159

New member
טוב תודה!!!

אנסה את הכל מחר והודיע למרות שאני חושב שיש בעיה כלשהיא אים ההרד דיסק

למעלה