מבקש עזרה בשפת c ....

eyal66

New member
תודה על התגובה...

צרפתי קובץ שמסביר מה שאני צריך. אצרף קובץ נוסף של התחלת התוכנית שמדפיסה את המערך, אבל אני לא מצליח לכתוב את התוכנית כך שתחשב את השורות ואת העמודות. תודה

OriIdan

New member
אם היית מצרף בפורמט אחר...

חבל שאתה מצרף דברים בפורמט קינייני של חברת מיקרוסופט. שליחת מסמכים בפורמט קינייני הינה תמיכה במונופול. תמיכה במונופול במילים פשוטות משמעה עצירת הכלכלה והתפתחות העולם! ועכשיו לעניין, אם מדובר בשיעורי בית אני לא חושב שזה רצוי שיעזרו לך כאן. אבל בכל מקרה, תסביר בצורה פשוטה מה אתה רוצא ואשתדל לעזור לך. לא אני לא קורא קבצים DOC ולא מסיבה טכנית אלא מסיבה אידאולוגית.

vinney

Well-known member
מה אתה רוצה?

אין לי שום דבר בעד מייקרוסופט אומנם, אבל DOC זה הפורמט שרוב המשתמשים (שלא השכילו להשתמש ב OPENOFFICE) יכולים לתת לך. כשנגיע למצב שכולם יכולים לשלוח PDFים, או יידעו מה זה RTFים, אז תוכל להתעלם ממה שאנשים שולחים לך.

OriIdan

New member
אז בוא נתקן אותך...

זה שהרוב משתמשים במשהו עדיין לא משנה את העובדה שעדיף לא להשתמש בו למען התקדמות המין האנושי והכלכלה וגם למענך מהסיבות שפרטתי בקישור. לגבי לשלוח PDF, כן כולם יכולים הרי OpenOffice עושה את זה ישר מהקופסא. רוב האנשים יודעים מה זה RTF. אני בהחלט יכול להתעלם ממה שאני רוצה, וכך אני עושה בשנתיים האחרונות, מעולם לא איבדתי עבודה בגלל זה, נהפוך הוא אנשים מעריכים אותי יותר ולכן באים אלי יותר. ועכשיו לעניין, חבל לבזבז זמן על word או לא word מה עם הבעיה התכנותית?

eyal66

New member
אני לא מכיר פורמט אחר

אני לא מבין בזה הרבה, אני צריך עזרה בכתיבת התוכנית אשמח אם תעזור. אקבל בהבנה אם לא תרצה לעזור או אם אין לך זמן תודה

OriIdan

New member
אשמח לעזור לך

אבל אם אתה לא מכיר פורמט אחר... מה אתה לא מכיר טקסט פשוט? אתה לא מכיר PDF? אתה לא מכיר RTF? בקישור נתתי גם הסברים מה לעשות, כיצד לשלוח בפורמט פתוח. אשמח לנסות לעזור לך אם הדברים ישלחו בפורמט חופשי. כך גם הפתרון יהיה חופשי כמו כל תוכנה שאני כותב.

eyal66

New member
אני מבין שלא תוכל...

לעזור לי, משום שאני לא מכיר דרך אחרת להעביר לך את מה שאני רוצה, אני לא מכיר פורמטים אחרים.בכל אופן אני מקבל בהבנה את חוסר היכולת שלך לעזור. תודה

gmorphus

New member
תגיד, עשית איזה קורס של יחסים

בינאישיים או משהו? או טיפול לזוגיות? איזה מזל שאתה מבין את חוסר היכולת שלו לעזור לך
ולעניינו, צירפתי את הקובץ שלך בפורמט RTF. זה לא היה מסובך. במידה ואתה משתמש ב Microdoft Office אתה פשוט עושה שמירה בשם ובוחר כסוג קובץ Rich Text Format (RTF...

OriIdan

New member
אולי זה יעזור

מאחר וזה נראה לי כשעורי בית, לא נראה לי נכון לכתוב עבורך את כל התכנית. אבל כן כתבתי משהו קטן שעובד. מה שכתבתי לא מבצע את קליטת המערך מהמשתמש אלא משתמש במערך מוכן מראש. מצורף בזה קובץ טקסט עם התכנית ב C עם דוגמה לקימפול והרצה שלה תחת לינוקס אבל מאחר וזה C סטנדרטי לחלוטין זה יעבוד אותו דבר בכל מערכת הפעלה.

vinney

Well-known member
כמה דברים

הרבה בעצם 1. אל תכתוב את כל התוכנית בתוך MAIN, תחלק למשימות 2. מצד אחד אתה מקצה את המערך בגודל קבוע (מספרי קסם?..), מצד שני אתה שואל את המשתמש מה הגדלים, וממלא לפי זה. מה יקרה אם הגדלים שהמשתמש יתן יהיו יותר גדולים ממה שהקצאת מראש? תאכל אותה. 3. יש לך יותר מדי לולאות (יש לך 4 לולאות מכוננות). מכיוון שהדרישה היא שתעבור על כל איבר לא יותר מפעם אחת (ואתה חייב לפחות פעם אחת), אני מראש יכול להגיד לך שיהיו לך בדיוק 2 לולאות מכוננות. 4. כל החישובים חייבים להתבצע או בזמן הקלט או בזמן הקלט כדי שתעמוד בתנאי 3, ועקרונית זה לא ממש משנה איזו משתי האפשרויות תבחר. הא, ולא הבנתי את השאלה שלך, מה בעצם אתה שואל ?

gmorphus

New member
מה נסגר איתך?

אני לא מבין, אתה כותב תוכניות ב word?? למה שלא תשמור את זה כקובץ TEXT, כמו שלמעשה זה שמור (רק עם סיומת c,cpp או משהו כזה...) ואז תעלה את לאתר? או בכלל, אתה יכול להעתיק את לאיפה שאתה רושם ולהקפיד להוסיף את התגים המתאימים לפני ואחרי הקוד (אבל זה האמת לא רעיון טוב)

למעלה