מבקש עזרה במציאת קוד להמרת DVD

• פותח הנושא s71y
  • פורסם בתאריך

s71y

New member
מבקש עזרה במציאת קוד להמרת DVD

שוב שלום, הייתי מאוד שמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הוא יודע על קוד שיעזור לי להמיר מכשיר DVD מתוצרת RCA שנקנה בארה"ב ולכן הוא ZONE1 בלבד וברצוני להפכו למולטי-זון , או לחילופין להקיש קוד למעבר בין ZONE1 ל-2. תודה רבה!!!

s71y

New member
ראשית-תודה, שנית זה לא החברה ...

החברה שמופיעה באתר היא ARCAM ומכיוון שמבחינת החיפוש כולל את האותיות המבוקשות הוא מוציא תשובה חיובית. האם מישהו מכיר עוד אתר שבו ניתן למצוא קרק להפיכת הדיוידי RCA 6001P למולטי זון? תודה רבה שוב על המאמץ!!!

דרור א

New member
אם לא בוצע במכשיר שינוי פנימי ע"י

חומרה/תוכנה , לא תוכל לבצע את השינוי באמצעות קוד "קסם". סביר מאוד להניח שאים המכשיר ניקנה בארה"ב , כך אכן המצב. דרור.

game boy

New member
מכשירי RCA דווקא מיוצרים ע"י פנסונק

צר לי,אבל נגזר גורלו של הבחור עם ה-RCA להישאר עם אזור 1 לעולמי-עד. לא ניתן להסב אותו למולטי בשום דרך שהיא. וזה סופי ומוחלט. אמיר

game boy

New member
../images/Emo45.gif. יש לנו עסק עם אחלה חפרפרת../images/Emo8.gif

מה,בנוסף לכל עיסוקיך (הרבים)-יש לך זמן גם להיכנס לנושא העיתונות
? כנראה שבאמת 2-3 הדגמים האחרונים של RCA הם אכן טומסון. במידה ואכן כך,אולי יש איזשהו שמש של סיכוי שהבחור ימצא איזשהו "קוד פלא" למולטיזון.(פנסוניק,לעומת זאת כבר ממזמן מונעים במכשירי ה-dvd המיוצרים בארה"ב את האופצייה להחדרת pal fanction למכשירים ,ולפיכך טענתי שהסיכוי להפיכת המכשיר למולטיזון היא אפסית). אבל, לך תדע איזה דגם(אם בכלל)של טומסון מקביל ל-RCA הזה
אמיר

s71y

New member
תודה לכולם, אנסה וברגע שיהיו תוצאות

...[חיוביות אני מקווה] אודה לכם שוב!!!

למעלה