מבקש עזרה בהסבת ps2

moti22

New member
מבקש עזרה בהסבת ps2

שלום לכולם, מבקש את עזרת חברי הפורום במציאת מתקין אמין וטוב לביצוע הסבה למכשיר ps2(דגש על הסבת המשיח). אשמח לקבל תשובות וכתובות של מתקינים בתא המסרים האישי של המשתמשים בפורום. תודה מראש, מוטי

moti22

New member
קיבלתי כבר חצי החלטה..

והיא לגבי ציפ "משיח" ששמעתי שהוא הטוב ביותר שניתן להשיג. אבל עד כה קיבלתי המלצות( חמות וטובות,ראוי לציין) ממספר חברי פורום רק לגבי אדם אחד(!) שמבצע את העבודה הזו-והבנתי גם שהוא דיי מקורב לפורום הזה.. הייתי מעוניין לקבל המלצות של בעלי מקצוע נוספים שמתעסקים עם הציפ "משיח". מה?רק אדם אחד בכל הארץ מרכיב ציפ זה?? אשמח לקבל תשובות לתא המסרים האישי שלי בהקדם,היות ובכוונתי להתחיל ולהשתמש במכשיר במתכונתו החדשה החל מסוף שבוע זה.. בתודה. מוטי

רונן ס

New member
שאלה?

שלום מוטי! ישנו פרדוקס מסויים בשאלה שלך. אתה טוען שקיבלת המלצות חמות מאנשים שונים על מתקין אחד. המסקנה המתבקשת היא שכנראה שביעות הרצון מאותו מתקין אלמוני היא גבוהה. בכל זאת, אתה מחפש מתקינים נוספים, כאלו שעדיין לא קיבלת המלצות לגביהם. למה? קח את המכשיר שלך למי שכבר הוכיח שהוא יודע היטב מה הוא עושה... בהצלחה, רונן נ.ב. לפני שאתה חושד בי, לא עשיתי הסבה במכשירי כך שאינני משוחד לשום כיוון.

הגיימר

New member
אם אתה צריך מלחים אמין וטוב../images/Emo6.gif

תבחר רק את אמיר מנהל הפורום. הוא הכי טוב בהלחמה אני הולך לעשות אצלו בקרוב כדאי לך גם

game boy

New member
לגיימר:תודה על המחמאה../images/Emo9.gif

ובדוק מייל ששלחתי אליך.

moti22

New member
לרונן.

ראשית-המתקין שאליו התכוונתי הוא אינו "אלמוני"-שמו אמיר והוא במקרה מנהל הפורום הזה. הבעייה היא שאין באפשרותי לנסוע לצפון בזמן הקרוב כדי לבצע ההסבהץ הייתי רוצה למצוא מתקין אמין וטוב באיזור מגורי-פתח תקווה. בכל מקרה-היום קיבלתי שם של אדם נוסף שמתקין משיח הקרוב למקום מגורי-וסביר להניח שאסגור איתו מועד להתקנה עוד היום. הבעייה היא המחיר-הוא דורש 150 ש"ח יותר
עבור העבודה,והאחריות שהוא נותן היא "ללא הבטחה" ,כלומר:אני לוקח סיכון רב על המכשיר שלי. בכל מקרה-הערב הזה אחליט סופית.

גיא טל

New member
מוטי, עדיף לך..

לחכות קצת זמן עד שתוכל לנסוע אליו. ככה גם תחסוך כסף וגם תקבל את השירות הטוב ביותר. למה אני ממליץ עליו? ככה כי פשוט אני כל כך מרוצה מהמשיח שלי שהוא התקין לי, שאני רוצה לעזור פתאום לאנשים. מדהים מה הפס2 יכול לעשות לאנשים אה? גיא

game boy

New member
לרונן ס:שאלה לי אליך:

מה בדבר הסבה למכשירך הפרטי?? אבל ....במחשבה שנייה: אתה לא ה... "טיפוס" לבצע הסבה

game boy

New member
ההערה לרונן:כמובן שאינה ברצינות../images/Emo24.gif

רונן: נא לא להיפגע.

למעלה