מבקש עזרה:( ... בבקשה

מאוהב121

New member
מבקש עזרה:( ... בבקשה

שלום לכולם.

אני נמצא במצוקה. פשוט במצוקה, ואני לא יודע מאיפה לקבל עזרה\עצה. האם לוותר על מישהי שאהבתי ואוהב יותר מכל בחורה אחרת או להילחם?

טיפה רקע: הכרנו לפני שלושה חודשים באונ' , שנינו שנה סטודנטים לשנה א' מאותה פקולטה. בהתחלה , היחסים היו קרים- לא יותר משלום שלום. אבל אחרי חודש התחלנו להתקרב. זה התחיל מבטים ששלחנו אחד לשני, דיבורים בפייסבוק עד לשעות הקטנות של הלילה, ובעיקר הרגשה שאנחנו הולכים להיות ביחד בסופו של דבר- אני התעניינתי בה והיא התעניינה בי. הרגשתי שאני מתחיל להתאהב בה, ויותר מכך הרגשתי שכל יום שעובר אני אוהב אותה יותר ויותר. הרגשתי ממש ב"עננים", כי ראיתי שזה הדדי וככל שהכרתי אותה יותר ויותר ידעתי שהיא האחת - פשוט השלמנו אחד את השני. הבעיה הייתה שאני טיפוס ביישן ולא לקחתי את העניין צעד אחד קדימה, לא יזמתי שום דבר, וגם היא הייתה טיפוס די ביישן וכמובן לא לקחה יותר יוזמה. הדבר נמשך עד לפני שלושה שבועות, ואז הרגשתי שהיא מתחילה להתרחק ממני, לא הייתה מדברת איתי כמו בעבר, לא מסננת אומנם אבל מקצרת שיחות. אני כמובן התחלתי יותר ויותר לנסות לדבר איתה, אבל הרגשתי שזה לא זה עוד. הנחתי שהיא מתנהגת ככה בגלל שזה תקופת המבחנים שהייתה ברקע. ואז, לפני שבוע חרב עלי עולמי. במהלך שיחה ,ממש שגרתית, היא גילתה לי שיש לה חבר חדש שהתחילה לצאת איתו לפני שבועיים. אני כמו כל בחור מאוהב וטיפש, חשבתי שהיא עושה זאת כדי להאיץ בי ולא כי באמת יש לה חבר. אבל, מתברר שאכן כך הדבר לאחר שראיתי אותם ביחד ואז נפל לי האסימון שכל כך סירבתי שירד.

אני שבור, מרוסק ומרגיש שזה הוא הכאב הגדול ביותר שהיה לי אי פעם. אני לא חושב שאוכל להתגבר עליה אי פעם. הייתי במערכות יחסים רבות בעבר והייתי מאוהב לא פעם, אבל השיכרון חושים שהייתי איתה גם אם זה סתם שיחה או חיבוק היה הדבר המהנה ביותר שחוויתי בחיים. אני מרגיש שלא אוהב עוד ואם אוהב זה לא יהיה אותו הדבר. הכאב אוי הכאב כל כך קשה מנשוא. והדבר הכי כואב הוא שאני היכרתי אותה הרבה לפני הבחור שאיתו היא כרגע יוצאת בסה"כ שלושה שבועות. אני מרגיש שפספסתי את ההזדמנות שלי, מרגיש פרייר. אין לי חשק לדבר, כל החודשיים האלה הרגשתי שבשבילה אני חי ובשבילה אני נושם, אבל עכשיו אני מרגיש שלקחו לי את הסיבה הזאת. לא יכול להתרכז לא בלימודים לא בעבודה ולא בכלום. אני חושב עליה 24 שעות 7 ימים בשבוע ומרגיש שלמרות הכל אני עדיין אוהב אותה.

האם לוותר עליה או שמא עלי להמשיך להילחם על ליבה ולא לוותר??? האם כל התקופה שהיינו קרובים זה היה פרי דמיוני או באמת נמאס לה מזה שלא עשיתי את הצעד הנוסף. אני כל כך לא רוצה להטריד אותה כי אני יודע שעכשיו היא מאושרת. אבל אני כל כך כל כך כל כך אוהב אותה :(.... יש בי את הצורך העז להגיד לי שאני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר העולם ושתחזור אלי אבל אז מתפוצצת לי הבועה ואני שואל את עצמי "האם אתה באמת חושב שהיא תעזוב את חבר שלה שהיא איתו כל כך מאושרת בשביל מישהו שאפילו לא היה לה איתו קשר רומנטי?"

אני נקרע מבפנים ולא יודע מה לעשות ? האם יש טעם להילחם עליה או לא? האם לנסות לשכוח אותה (למרות שזו היא מלחמה אבודה מראש כי יש לי עוד 3 שנים בתואר איתה)? אני מרגיש שכל שנייה שאני מבזבז אני מרחיק אותה ממני יותר ויותר...

מה אתם אומרים לשכוח או להילחם?? ואם להילחם עליה אז איך??

תודה רבה.

juggernaut

New member
שמע

עצם זה שהיה ריחוק, אומר שהיא הבינה שזה הולך לאנשהו.
לפי דעתי?
אולי חיכית יותר מדי. אולי היית צריך לעשות משהו לפני.
אולי.

המצב הנוכחי?
יש לה חבר. תשחרר.
המלחמה החסרת טעם הזאת תתן לך יותר כאב.
תהיה שם בשבילה, תבהיר לה שיש מצב מבחינתך, אבל בשורה התחתונה - היא במערכת יחסים. אין לך זכות להיכנס באמצע.

היי..

קודם כל, ״להמשיך להלחם..״ איפה התחלת להלחם שמשם אתה ממשיך?
זה מקרה קלאסי של פספוס כואב

לדעתי זה מקרה של שתי אופציות:
או שהיה לך נדמה שהיא מעוניינת אבל היא לא באמת הרגישה כמוך .
או שפשוט הבחור השני יזם צעד, והיא החליטה לתת לזה סיכוי.

בשלב זה לדעתי אין לך מה לנסות להתחיל איתה בכיוון הרומנטי, היא תפוסה.
תצטרך לכבד את זה ולהחליט אם אתה יכול חהשאר מיודד איתה, אם זה קשה לך ומובן שזה קשה,
פשוט תתרחק כי היא כבר יזמה מרחק, אם תתעקש להתקרב סתם תסבול.

שלום

תמיד אפשר לחזור ולנסות. אם היא תפוסה, נסה לפחות להתיידד אתה. גם מזה אפשר ליהנות. אם תהיו ידידים טובים ותשקיע בה הרבה, אולי פעם היא תתפנה ותהפכו לזוג. אם אתה באמת אוהב אותה ולא סתם מאוהב ומתלהב, זה שווה. אם תהיו בקשר, תוכל להגיד לה כמה אתה אוהב אותה כאדם. תוכל גם להציג לה את אהבתך במעשים טובים ובמלים יפות, לפעמים זה טוב יותר. אם אתם מתאימים כזוג, סביר שסוף תהיו זוג.

2461

New member
טוב....זאת בעיה

אני מאמינה שאם היא הייתה בעניין שלך. היא הייתה מחכה שתתחיל איתה...
זה לא עניין של ״הראשון שמנסה הוא הראשון שמקבל״. אם את יוצאת עם מישהו זה בגלל שיש לך אליו משהו.
אם היא יוצאת עם הבחור ההוא זה כי היא מרגישה אליו משהו.

אני לא יודעת אם כדי לך להצהיר בפניה על אהבתך... זאת החלטה שלך.
לדעתי לא כדי בהתייחס למה שאמרתי למעלה..

בהצלחה

תתכונן לנחיתת אונס

בוקר טוב גבר, אתה כבר בן 23, אתה כבר ילד גדול.

דיברתם בפייסבוק, החלפתם מבטים מסתורים ואז לפתע, פשוט ידעת שהיא האחת?
יצאתם?
נישקת אותה?
שכבת?
היא האחת........??

בוא אני אגיד לך מה באמת קרה:|סהדגש|
ראית איזה בחורה יפה, ולקחת את הפייסבוק שלה, קשקשת איתה בשעות הקטנות של הלילה, וזה החמיא לה להרגיש מחוזרת כי היא הייתה לבד באותה תקופה.
היא הסתכלה עלייך במבטים רגילים לגמרי, אבל אתה פרשת את זה כמה שרצית שזה יהיה - מבטים מלאי משמעות.
עם הזמן היא ראתה שזה כבר עבר את הגבול בין המחמיא ל-too much והיא החליטה לעצור אותך. בגלל זה היא קיצרה בשיחות והתרחקה ממך.
אחרי זה היא הכירה גבר, שהיה מושך בעינייה והיא בלי היסוס התחילה איתו במערכת יחסים, כי לא היה בניכם מעולם שום דבר.

היא אף פעם לא רצתה אותך, זה לא שהיא הייתה ביישנית, אתה סתם היית Orbiter.

עשה לעצמך טובה ואל תרדוף אחריה, תחסוך לעצמך הרבה כאב.
אני ממש מציע לך ללמוד איך עולם ההיכריות עובד, מה נשים רוצות, איך הדינמיקה של בנים בנות עובדת ועל מה היא מבוססת. אתה Clueless.

ואוו, איזו כתיבה אגרסיבית, סתם יום כזה. אם היית בא אתמול הייתי יותר עדין. אבל שתדע שאני אוהב אותך מאוד.

תענה לי ולעצמך על השאלות הבאות:
מדוע היא האחת?
איזה דברים מוחשיים גרמו לך לחשוב שזה הדדי?
מה עושה אותה לכל כך טובה בשבילך לעומת שאר הבנות באוניברסיטה, בארץ ובעולם?

זו סתם בחורה רגילה, כמו כל הבחורות. אתה בוחר לייחס לה תכונות שלא באמת קיימות ולהלל אותה.
תמשיך הלאה, תשכח ממנה.

Animal Raw

New member
אתה צודק בהרגשה שלך

כל שניה שאתה מבזבז עליה אתה מרחיק אותה (בלי קשר לזה שהיא מעולם לא הייתה קרובה אליך).
תלמד חוק- לא מקרבים בחורה אלייך מנסיון להיות ידיד שלה.

בתחילת הקשר אתה צריך ליצור משיכה אצל הבחורה. שניכם צריכים להתחבר לחייתיות שבכם. ולא לאיזורים של חיבה ואהבה. אלא לאיזורים של סקסיות ומשיכה. אחרי הרבה זמן תבוא האהבה (אם בכלל).

מה שהיה לך זה לא אהבה,
זה הדלקות.
אתה התרגשת מזה שקיבלת ממנה תשומת לב, מזה שהיא נחמדה אליך, מזה שיכולת לדבר עם בחורה שנראית סבבה.
אבל אנשים כל הזמן נחמדים אחד לשני, אתם לומדים באותו מקום, היא גם נהנתה מתשומת הלב שלך, אבל לא יותר מזה.

זה לא אשמתך, אל תהיה קשה עם עצמך, קח בסבבה ותלמד לפעם הבאה, אתה פשוט לא מבין איך דברים עובדים כרגע.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל עצמך זה להעלות את הערך של עצמך. וללמוד איך דברים עובדים.

כרגע כשהיא עם החבר- תעזוב אותה ותתנתק ממנה, אל תשלח הודעות. תהיה איתה ביחס גורר יחס- איך שהיא תתנהג- תהיה כמו מראה. היא לא יוזמת קשר- אל תיזום אתה. היא אומרת שלום והולכת, תעשה אותו דבר גם אתה. אל תתרגש, אתה בחור שיכול לתת הרבה לבחורה מבחינה רגשית, אבל אתה חייב ללמוד איך להוביל לקשר, איך לגרום לדברים לקרות, קצת יותר אומץ, אל תתבייש לקחת מה שמגיע לך.
את הבחורה הספציפית הזאת איבדת, תשכח ממנה, וקח בחשבון שברגע שהתחלת לדבר איתה שיחות ארוכות- היא כבר הבינה שהיא לא נמשכת אליך כי הפכת לידיד.
דוגמא לאיך אתה יכול "להלחם" עליה כמו שאתה קורא לזה:
במקרה שהבחורה הזאת תעזוב את חבר שלה (לא יעזור עכשיו). ואתה תהיה עם מישהי אחרת בלימודים בקשר, והיא תשים לב לזה- אז אולי היא תתחיל להסתכל עליך שונה. היא תאכל סרטים שבעצם היא לא הייתה מספיק מושכת בשבילך. ואז היא תמשך אליך. אבל אין לך מה להתעסק בה עכשיו, בכל אופן.
בהצלחה

חשוב

אל תחכה לזה שהיא תיפרד מהחבר שלה ותבנה פנטזיות על זה שבסוף תהיו ביחד.
תאמין בזה שזה אבוד ותמשיך הלאה.

אני מציע שתתחיל לעבוד על עצמך, אחרת אתה תחווה את אותה חוויה שוב ושוב ושוב.

בהצלחה!

n l m

New member
הבעיה שלך תמונה במשפטים האלו

"הרגשה שאנחנו הולכים להיות ביחד בסופו של דבר"
"היא התעניינה בי"
"ראיתי שזה הדדי"
"השלמנו אחד את השני"
החלטת שאתם הולכים להיות ביחד ולא ראית שום סצנריו אחר שיכול לקרות

קצת כמו ילד שיודע שהוא הולך ביום שבת ללונפארק ולא שוקל אפשרות שירד גשם
בגלל זה בסופו של דבר האכזבה שלו תהיה גדולה והוא ירגיש שקרה לו משהו ממש נוראי
למרות שזה כולה לונפארק

אני לא לועג לך, למעשה אני די מבין אותך, גם אני כזה
פנטזיונר
ובגלל זה גם נכביתי הרבה פעמים.

העצה הכי טובה שלי אליך היא פשוט להיות ישיר
אתה פוגש בחורה, אתם מתחילים לדבר ופתאום אתה מרגיש דברים
תארגן לעצמך את המחשבות בראש שבוע ואז תדבר איתה ובהכי פשטות תגיד "תשמעי, בשבוע האחרון יצא לי לחשוב עלייך, את קצת מסקרנת אותי והייתי רוצה להכיר אותך מעבר, תרצי לצאת איתי?"
לא בטוח שהיא תיענה, כל בחורה כשלעצמה
אבל לפחות תדע איפה אתה עומד ולא תיתן למוח לפנטז מקרים שיגרמו לך מפח נפש.

ובקשר לאותה בחורה
היא בזוגיות עכשיו ולבכות עליה לא יעזור
אני מציע שתיקח קצת מרחק ממנה, ובכלל, אל תתעסק בינתיים בזוגיות
ותנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים, קריאת ספרים, טיולים בפארק, לימודים
כל מה שעשית רק לפניי חודשיים, לפניי שהתחיל הסיפור ביניכם
תתרגל את המוח שלך לצאת מהקופסה שהוא נתקע בה

למעלה