מבקש עזרה אם אפשר

סימ בה1

New member
מבקש עזרה אם אפשר

הבן שלי בן ה-6 קיבל מתנה מסבתא שלו חבילת קלפי יוגיאו אין לנו מושג איך משחקים במשחק הילד מכיר את הסדרה מערוץ הילדים אך בגן יש להם כללי משחק שלהם, שהם ממציאים אני מעוניין להבין את כללי המשחק (מודה שיש לי בעיה בהבנת הוראות המשחק באנגלית
) מישהו יכול להפנות אותי או להסביר לי?

impale

New member
זה לא קל כפי שזה נראה

המשחק מתחיל כך כל שחקן שולף 5 קלפים ,נקודות החיים בהתחלה הן 8000 כל תור בנוי כך: דרו פייס: השחקן שולף קלף אם לשחקן אין קלף לשלוף-הוא מפסיד סטנד ביי פייס- בשלב זה פועלים קלפים שבאפקט שלהם רשום שהם פועלים בסטנד ביי פייס לאחר מכן מגיע המיין פייס כאן אפשר לבצע זימון רגיל 1 אם תרצה זימונים מיוחדים אתה יכול לעשות כמה שאתה רוצה כל עוד יש לך את התנאים הדרושים לכך אתה יכול להפעיל קסמים אפקטים של מפלצות ומלכודות(שהונחו תור מראש במגרש) אתה יכול לשנות את מצב הקרב של מפלצת שזומנה בתור שאינו זה אתה יכול לעשות זימון היפוך ("פליפ סאממון")למפלצות שלך לאחר מכן אתה יכול או לעבור לאנד פייס או להמשיך לבטל פייס בטל פייס: בשלב זה אתה והיריב יכולים להפעיל מלכודות(שבמגרש תור מראש הפוך) קסמים מהירים ואפקטי מפלצת מסוג מולטי טריגר אתה בוחר מפלצת שלך בוחר מפלצת של היריב ומתבצעת תקיפה בזמן התקיפה נכנסים לשלב שנראה "דמג סטפ" בשלב הזה אם המפלצת שתקפת הפוכה-היא מתהפכת וכן הלאה בשלב הדמג אך ורק קלפים שתפקידם להעלות או להוריד התקפה או הגנה ו\או מלכודות מסוג קאונטר יכולים לפעול בסוף הדמג מחושב הנזק וחוזרים לבטל פייס עד אשר כל המפלצות שלך מסיימות לתקוף ואז אתה יכול או לעבור למיין פייס 2 או לאנד פייס מיין פייס 2: זהה לראשון אם לא זמנת מפלצת בזימון רגיל במיין פייס 1 תוכל לעשות את זה עכשיו וכן הלאה... אנד פייס: זהו שלב הסיום בשלב זה יש ליריב הזדמנות לפגוע בעזרת קלפים שלו בקלפים ההפוכים שהנחת בתור הזה בלי שתהיה לך יכולת להגיב להם. אז זהו מהלך התור אני תאן כמה חוקי בסיס כי להכנס ממש למשחק זה מעל ל30 עמודים וסביר להניח שילד בגן גם ככה לא יזדקק לעולם להגיע למצב של שרשראות תגובה ,מצבים סימולטניים קוסטים וכדומה ~~" אבל אני כן אתן כמה דברים כלליים *מפלצות עד רמה 4 לא דורשות הקרבה *מפלצות רמה 5-6 דורשות הקרבה אחת *מפלצות ברמה 7 או יותר דורשות 2 הקרבות (על רוב מפלצות ה9 כוכבים יהיה כתוב באפקט שלהן שהן דורשות 3 הקרבות) כאשר מתבצעת תקיפה אם המפלצת שלך ושל היריב במצב תקיפה ושלך חזקה יותר: המפלצת של היריב מושמדת והוא מאבד את ההפרשים כנזק אם המפלצת שלך ושל היריב בהתקפה ושלך חלשה יותר: המפלצת שלך מתה ות תאבדי נזק לפי ההפרשים (לפעמים תרצי שזה יקרה על מנת להפעיל אפקט ספציפי) כאשר 2 המפלצות במצב התקפה וכוחן שווה- 2 המפלצות מושמדות ואף אחד לא מאבד נזק ~~ במצב שאת תוקפת מפלצת שבמצב הגנה- אם ההתקפה שלך גבוהה מערך ההגנה של המפלצת המותקפת- המפלצת המותקפת מושמדת אך היריב אינו מאבד נקודות חיים אם ההתקפה שלך נמוכה מההגנה של המפלצת המתמודדת אף מפלצת לא מושמדת אך את מאבדת את ההפרשים כנזק אם ההגנה שלה שווה להתקפה שלך-לא קורה כלום אני חושב שזה יספיק להתחלה @@"

סימ בה1

New member
תודה רבה

אני קורא את מה שכתבת שוב ושוב ושוב ושוב.. ויותר מידי שאלות לא ברורות יותר מידי מונחים שאינני מכיר מסובך לי מידי ואולי זה הגיל
בכל אופן, המון תודה על ההשקעה בתשובה

../images/Emo15.gif סוף סוף הסבר בעיברית!

אלוהים חשבתי שאני אמשיך לנצח ב"אוקי אני חושבת שהחוקים זה ככה...." (עזבו שאני משחקת בקלפי פוקימון עתיקים כי אין לי קלפים של יוגיהו. תתפלאו אבל זה כייף.) בכלל, אני יותר בפנוטיפ של המשחק. (זותומרת- אני מתחילה לכתוב פיקים על פיקים וכאלו. הסוג החביב עלי זה "אנזו (טיה) מתה, מה עכשיו?" {לא אניף לצערי. אני הייתי צורחת ברוך שפטרנו מעולה של זו, אבל מה לעשות אף אחד מהאחרים לא היה עושה את זה ><}. או "הבת המאומצת של יוגי הולכת לבחון את ג'יידן כדי לבדוק אם הוא ראוי לתואר של אבא שלה".)

impale

New member
תגובות למגיבים

זה היה יכול להיות טיפה ברור יותר ^^" אני פשוט כתבתי מהר עכשיו לכל מי שלמד משהו חדש-בהצלחה לסימבה(שפתחה את הנושא) יש הרבה דברים שלא הוסברו כאן אם יש לך שאלות ספציפיות או משהו שלא הבנת מהכתוב תגידי לנו ואני אשמח לפרט\להסביר עליו (כנ"ל אגב לכל אדם אחר כאן) אני פשוט מניח שהבן שלך לא יזדקק ליותר מזה אלא אם הוא מתכנן לשחק בטורנירים.

Sakura4

New member
הסבר טוב, לא הבנתי ממש את הפייס.

למדתי דברים חדשים, אבל אתה יכול גם להסביר מה אלה הסמלים שנמצאים על קלפי הקסם או המלכודת, למשל על הקלף remove brainwshing יש למעלה בצד ימין סימן, איפה שרשום [∞trap card], אז מה אומר הסימן∞? . ויש עוד סימנים אחרים, אז אם אתה יכול, אז תגיד מה כל אחד מהם עושה. ויש לי עוד שאלה, אתה יכול להגיד איך אני מזהה קלף, שהוא קלף לזירת הדו קרב, כמו למשל גורד השחקים?.

למעלה