מבקש עזרה או עצה.....

שבי לוי

New member
מבקש עזרה או עצה.....

אני נכה 53% בן 47 .מצייר מאוד יפה.יש ברשותי תמונות שצירתי.עקב מצבי הכלכלי אני מעונין.למכור את הציורים שצירתי.לשיפור מצבי.האם יש מקום שאפשר למכור או לעשות תערוכה.או עצה כול שהיא.אשמח לישמוע.יש לצין שאני לא עובד עקב מצבי.מודה למי שיכול לעזור בתודה בראש...

ronila9

New member
למה מה קרה ?

שלום ראשית אני מציע לך אם אתה רוצה לקדם את המחירות שלך כדאי שתפתח לעצמך אתר משלך כך אנשים יראו לאו דווקא נכים.... בהצלחה שנית לא היבנתי למה אתה במצב כלכלי לא טוב ? הרי לפי האחוזי הנכות שיש לך (53% ולפני גיל 50 שנה) אז אתה מקבל תגמול נצרך לידעתך אני גם מקבל ניצרך אב למשפחה 5 נפשות אישתי לא עובדת וחובות משכנתא + הוצאות שוטפות מסתדר , לא הייתי אומר מצויין אבל בסדר. יום נעים.

עָנת

New member
ראשית כל הכבוד על הכישרון לציור שלך

. שנית,באמת ואין לי מושג,אני כל כך רחוקה מאומנות,שאני לא מצליחה לחשוב על פיתרון מתאים
.
העצה של רוני מצוינת,אם תפתח לך אתר זה יהיה מצוין
בהצלחה יקירי. רוני
שבי לא מתלוננן שמצבו הכלכלי רע,סה"כ הוא רוצה לשפר את המצב הכלכלי.(מה שכולם שואפים,לא
)

שבי לוי

New member
תודה לכולם על היחס

אני רוצה לשפר את מצבי הכלכלי כמו שאמרה ענת..ואני כן נכה צה'ל כבר 22שנים.פשוט יש לי קצאת חובות מיצתברים אני רוצה לשפר את המצב..תודה לכולם

AVI359

New member
לצייר המוכשר

שבי שלום רב אולי כדאי להתקשר לאחד מבתי הלוחם ולערוך תערוכה ובאופן כזה להתפרסם. בברכה אבי

gil1979

New member
אבל הוא לא הזכיר אם הוא נכה צהל

לא שזה משנה אבל בעניין כספי זה משנה לשבי אולי הוא ביטוח לאומי ואין לו את התגמולים והזכויות של נכה צהל לא חשבתם על זה?

חייקין

New member
בשנת 1972 השתתפתי בתערוכה...

עם אהרבם אופק אללה ירחמו, ודודו גרשטיין יבדל"ח, וכתבו עלי בעתונים "התגלית" ומכרתי כל עבודותי.... אך קבלתי רק שליש מהתשואה... לקראת סוף שנות השבעים התדרדר מצבי כך שאיני יכול להמשיך לצייר... אך אציע לך לפנות לתיאטרונים הזקוקים לציירי תפאורות... למפרסמים הזקוקים לציירים מעולים לצורך עימוב פרסומות מסוימות... אתה יכול לגשת למכרזים של השרות הבולאי... למכור ציורים בדוכן ביריד... לעשות תערוכה מידי פעם אצל חבר שיש לו מקום מתאים... ראיתי תערוכת פיסול וציור של אמן מעולה, בחנות רהיטים גרולה...

למעלה