מבקש מנסיונכם

• פותח הנושא dyns
  • פורסם בתאריך

dyns

New member
מבקש מנסיונכם

עשיתי בעבר איבחון קשב וריכוז ויצא לי שעם רטלין אני קצת פחות מרוכז מאשר בלי. אני יודע שאחרי 40 דקות של ישיבה או למידה, התחת שלי בוער ואני חייב להפסיק לאיזה חצי שעה - שעה. ואם אני לומד יותר משעה וחצי רצוף (מכריח את עצמי איכשהו) המוח שלי פשוט נשרף, ואני לא מסוגל יותר, אני חש עייפות מטורפת, ופשוט מרגיש מנותק לגמרי. אני חושב שהקוצים קשורים להפרעת קשב אבל חושב שאולי יש קשר בין התזונה שלי לכך שאחרי יותר מדי זמן שאני לומד אני חש כאב ראש וניתוק מהמציאות, זה יותר דומה למשהו פיזי מאשר קוצים רגילים שמפריעים לי להתרכז... אני יודע שכשלומדים המח שורף המון סוכרים ואנרגיה, אולי חסר לי איזה ויטמנים אחרי יותר מדי למידה? רעיונות ו/או הפניות למאמרים ממש יתקבלו בברכה

dyns

New member
נ.ב.

אני סטודנט להנדסה שנה א', אין לי מושג איך הצלחתי להגיע עד לכאן עם חוסר היכולת לשבת וללמוד כמו בן אדם. אבל חשוב לי ממש למצוא פתרון כלשהו, אני מפחד שאחרת אני אנשור...

spidergirl

New member
תשובות

יכול להיות שמינון הריטלין לא היה נכון במבחן שעשית ולכן התוצאות לא היו טובות, או שאתה מאלה שלא מגיבים לריטלין. יש גם תרופות אחרות. איך הגעת עד לכאן? כמו כולנו, עם הרבה שכל בראש והרבה קוצים בתחת. אתה זוכר איזה מינון לקחת? כמה אתה שוקל? באיזו מסגרת עשית את האבחון?

למעלה