מבקש מכם עצה

קארין101

New member
זה לא "כשר"

הדת מלמדת כערך עליון ובעיקר כיבוד אב ואם. רב הגורם לילד לנהוג כך בהוריו חוטא את החטא הנורא מכל. האם צריכה לנסות לדבר עם הבת, אם הבת אינה מוכנה לדבר עימה, והאם מעוניינת בכל זאת לברר את הנושא ולהגיע לפשרה, עליה לפנות אל רב אחר שיעזור בגישור. בכל מיקרה ברסלב.. הם קיצוניים מאד בדעתם ויקשה מאד על האם לחדור את הקליפה הקשה שלהם. אני מאחלת בהצלחה ♥

אני מכירה סיפור דומה...

שהיה לו סוף רע מאד... הבחורה התחתנה גם עם בחור והרב אמר להורים שלה שגם אם הם יסכימו וגם אם לא היא תתחתן... בסוף אותה בחורה התגרשה ומי שעזר לה בכל תהליך הגירושים זה ההורים שלה ולא הרב... הרב ידע גם במהלך הנישואים שהבחור לא בסדר אבל הוא כל הזמן טען שהיא צריכה לתת לו אהבה והכל יהיה בסדר כי הוא ידע שאם הם יתגרשו יהיה לכלוך גדול על השם שלו... עלאק רב... ואשתו רעה לא פחות... צריך להזהר מאד מכל מיני מחזירים בתשובה למניהם... אני דתיה וגם אני התחזקתי ואני מאמינה בדרך שלי אבל מבחינת חוזרים בתשובה צריך להזהר מאד מאד... אני מדגישה שלא כולם ככה ואני מציעה שפשוט יסבירו לבחורה הזו שהיא יכולה להתחתן עם בחור דתי אבל עם הרבה שיקול דעת והגיון...והאמא לדעתי לא צריכה להסכים בשום אופן לסחיטה הזו (וזה גם עבירה פלילית זה סחיטה באיומים) שלא תלך לחתונה הזו... זכותה של האמא להכיר את הבחור ולראות אם יש לו אופי טוב (זה ממש אבל ממש לא מספיק זה שהוא דתי וחזר בתשובה המון חולי נפש וסוטים למיניהם חוזרים בתשובה צריך לבדוק את האופי שלו) ואז להסכים... אם הילדה רוצה לדפוק לעצמה את החיים בגלל שיש "רב" שקבע שזה בסדר וטוב לפחות שהאמא לא תהיה שותפה לפשע הזה ואחרי זה תרגיש יסורי מצפון שהיא בידיים שלה גרמה שהבת שלה תתחתן עם בחור לא טוב...לא חסרים מקרי גירושים של כל מיני מחזירים בתשובה...ואני אומרת את זה למרות שאני דתיה כי גם בתוך הדתיים יש הרבה מאד אנשים מעוותים

lee100

New member
האם ידוע לך שמו של הרב? נשמע כמו שרלטן ולא רב

למעלה