מבקש לשתף אתכם

מבקש לשתף אתכם

ביום חמישי האחרון הופעתי פעמיים, בבוקר מול מעל מאה תלמידי כיתות ז ! (שני סבבים) זה גיל קשה מאוד ובכל זאת הצלחתי לרתק אותם כל פעם למשך 45 דקות עם סיפורי עם (לפי בקשת המורה לספרות) למרות שהמורה דרשה רק סיפורים קומיים הכנסתי גם כמה שלא כגון הסיפור האינדיאני עם שני הזאבים שבתוכו. הלכתי לנוח ואחה"צ של אותו יום הופעתי בפני הורים ותלמידים הפעילים בחוג בספריה ובדרך כלל פעם בשנה פוגשים סופר. הפעם בעקבות המלצה הסכימה מנהלת בית הספר לקחת סיכון ולהזמין אותי כמספר. שילבתי סיפורים עם הסברים על עבודתו ותפקידו של מספר הסיפורים וערב שתוכנן לשעה ורבע המשיך למעלה משעתיים הם רצו עוד ועוד ואני למרות העייפות נתתי להם ובכייף. ולסיכום שברתי שיא של כמות סיפורים ליום אחד אולי אפילו שיא ארצי. תודה לכם שטרכתם לקרוא שלכם אילן

תודה אבל לא מחפש כבוד

כי אם לעודד מספרים חדשים ושלא חדשים שניתן ליצור ולעבוד כמספרי סיפורים

WOW אילן ממש הבעת...

את משאלתי. זו המטרה העיקרתי שלשמה נרשמתי לקורס - לספר, לרתק, לעורר את דמיונם ומחשבותיהם של בני העשרה ואולי... להביאם לאהבת המילה הדבורה והכתובה. זהו בערך קהל היעד שאליו אני מתכווננת. תודה ששיתפת בחוויה הזו. שיהיה לך בהצלחה בערב המספרים, שתהנה ושתגרום להנאה. יישר כוח, אילן
. יום אחד, באחרית הימים כשאגיע לקו הגמר אינשאללה, אבקש ממך "טיפים". התזכור אותי? סתאאאאאאאאאאאאם
בברכת יום נעים,

לא חייבת להמתין לקו הגמר

אני תמיד אשמח לענות ולעזור לך שלווה ולכל אחד אחר אז צרו קשר באישי

אילן,בכייף אעזר בך../images/Emo51.gif ואם אתה..

כותב סיפורים ותרצה בכך, אשמח להאיר פינות, זוויות, רעיונות וכל כיוצא באלה, כמיטב יכולתי (איני מתכוונת לעיבוד סיפור כתוב לסיפור שיסופר בע"פ). בד"כ איני קוטלת קנים בתחום הזה אז...בכייף
אבל...רק במסרים פרטיים כי לדעתי זה עיניין רגיש. יום נפלאלך,

אני דווקא הגשמתי את משאלתי, לספר../images/Emo6.gif

שני נכדים לי יש ,, הבן 8 לא מתלהב מסיפוריי ואין לו סבלנות שאקריא לו,לעומתו הבן 5 אוהב מאד לשמוע הוא מקשיב בעניין מהתחלה עד הסוף ,הוא כבר מכיר בע"פ את כל אגדות הילדים, ואני כחובבת סיפורים וקריאה מבסוטה עד הגג, עבורי זה עולם ומלואו,

שושק'ה...מצפה לראות חוויותיך כש...

יהיו הדרדקים בני עשרה, ככה בתיכון
מי יודע, אולי הם יהוו דוגמא ל"תולעי ספרים" זוכרת ת'מושג הזה?
תמשיכי להנות, חביבתי.
אגב' את הולכת לצפות בערבי מספרי-סיפורים???? אם תשובתך חיובית אזי כל מילה שלי -מיותרת. אם תשובתך שלילית אזי....ממליצה לך בחום לרוץץץץץץץץץץץץץץ.... לקחת
וכרטיס לכיוון אחד
ההנאה מובטחת
המממממ
...לא! אני לא הדיילת
. יום נפלאלך, שושק'ה,
ממני

אילן אין כמוך...

אתה מספר נפלא כמעט בכל סוגה של סיפורים. והכריזמה ...מה לומר ..לחקות אותך,ולקחת ממך מעט ביטחון. הסוד הוא לא רק כישרון ,הרבה ,הרבה אומץ.ולך יש,ויש... שרה.

למעלה