מבקש להחליף

מבקש להחליף../images/Emo63.gif

שלום חברים קבלתי ספר קוראים אותו: מועדון דנטה, כתב מתיו פרל, הוצאת מודן אבל מה כבר קראתי אותו אולי מישהו ,מישהי רוצים להחליף הספר חדש עם ריח של בית דפוס צרו קשר תודה

י מ י ת 2

New member
משה, לא ניסיתי עם בובות

כשאני מתכוננת לסיפור, אני מסתכלת על הים. אולי זה במקום בובות. למען האמת, בובות לא עלה בדעתי. בענין המועדון ברעננה מענין מאד מה שאתם מספרים, בהזדמנות הבאה, אם אדע על הארוע ואם יהיה לי טרמפ אולי גם אני אגיע לשם. היום שמעתי הרבה עדויות מאנשים שונים שבאו משם, וחוו את השואה. סיפורים חזקים ומצמררים. אנשים שיש להם סיפור חיים כל כך מצמרר ושעברו חוויות כל כך קשות, לא זקוקים לשום קורס ע"מ לספר את סיפורם. לילה טוב וחלומות פז.

ימית היקרה

הערה טכנית שימי לב היכן את עונה כדי שזה יהיה במקום הרלוונטי שבוע טוב

אני לא יודע, נורא קשה נושא של שואה

כל החיים אני חייתי את השואה מבלי להכיל אותה בכלים. אני מאמין שככה זה קורה להמון ילדי דור שני שהוריהם לא סיפרו, או שהרגישו שהורים לא סיפרו כל, כי הרי אי אפשר לספר הכל. פתאום לאחר שאני חי את השלוש השנים האחרונות תוך כדי עשייה של חוויות שלי למספר סיפורים, סיפור, של משותף שונה לסיפורים של עם, אני מגלה שאפשר להבין , גם אם לא את השואה, את שעבר, אפשר להבין את האופן שזה משפיע עלי. אפשר לי להתחבר לעצמי יותר דרך חווית אישיות של משפחתי, ולא דרך סיפורי חיים של אנה פרנק, שינדלר,קלוד לנצמן, היימט,הילסום... אני חושב שכן צריכים קורס של מספרי סיפורים בכדי לחסוך מהם וילדיהם שנים של חיי הדחקה. אני חושב שבארץ נורמאלית שבה היו יודעים את מהות מספרי סיפורים, בארץ נורמאלי שבה וסיפורי שואה היו מסופרים ע"י מספרי סיפורים, השואה לא הייתה מוצר מדף שיורד לסיפור פעם בשנה, סיפורי שואה הם היו הופכים לסיפורי עם שהיו נשארים בתודעה, הם היו הופכים לסיפורי עם שהיו משנים את סדר היום הלאומי שלא יהיו ניצולי שואה בחרפת רעב וללא תרופות. ולא היה הפחד הכל כך אמיתי שהדור הבא לא ידע בברכה משה

EYTAN155

New member
ריח של בית דפוס לא עושה לי את זה

מה אתה רוצה במקום ? האמת פיניתי אתמול שבעה משטחים , אבל נשאר עוד קצת.

למעלה