מבקש כיוון

omerr8

New member
מבקש כיוון

אני מאוד אוהב את הלהקה Arrested Development ואני אשמח לקבל המלצות לדברים כאלה של שילוב של היפ-הופ Fאנק וקצת ג'אז. בנוסף אני אשמח לקבל שמות של סקסופוניסטים (כתבתי נכון?) טובים או שירים עם קטעי סקסופון טובים. בכיף, עומר.

Funky Giraffe

New member
פאנקי היפ הופ

קח קצת אלבומים: הדג נחש - לזוז הדג נחש - המכונה של הגרוב Brand new heavies - Heavy rhyme experience שירים Ozomatli - Cut chemist suite אלה עולים לי בראש בנתיים תתחיל מכל זה

omerr8

New member
סחה על הדיוק

כיוונת בדיוק על הטעם שלי. אבל הבעיה היא שאני מכיר את שני האלבומים של הדג נחש והשיר של אוזומאלטי והם נחרשו אצלי מספיק, ואני אשמח לעוד הצעות. בינתיים אני יעבור על Brand new heavies .

Funky Giraffe

New member
יש לי כמה בונבוניירות

אני בצפון כרגע, ביום שלישי רביעי אני אעלה לפה מלא פאנקי היפ הופ חדשים חדישים מחודשים ואנוניימים שיעיפו לך את העכוז.

SlyStone

New member
עוד קצת....

US3 Ty אני אעבור על הקליסיקות, למרות שאתה בטח כבר מכיר את אלה- Snoop Doggy Dog- Doggy Style Warren G- Regulate... G Funk Era יש לי הרגשה שפספתי פה עוד... אם אני אזכר אני ארשום

TakTik

New member
אני ממש מכין אוסף בנושא

ומאמין שבשבוע הקרוב אני אפרסם גם כאן, אוסף של פאנקי היפ הופ...על הדרך ככה אמליץ על the coup המבריקים ועל lyrics born. עד שבוע אפרסם אוסף עם הסברים על הכל ועם קישור להורדה...אל דאגה...נשמח אם תחזור לכאן להתעדכן...

למעלה